mater ko takole berem tole ,vidm da ste se samo ?estkarji ve?inoma uklu?ili v debato!
Prodejte mazdo 6 in si kupte mazdo 3 je man problemov
Sj vemm va? odgovor ........ ampak preglejte poste a sm jo kje ?infal
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tale zadeva se zgodi takrat ko mu za?teka procesor ker ne zmore po?ret tok zakompliciranega programa
Drga? se pa moram pohvalit z mojo hvalo ,ki je ni za prehvalit!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Probaj ko??ek plastike ?e je topna v nitro razre?ilu ali acetonu!
?e je potem kako kaplico gor in naj se plastiki med sabo zatopiti!(ampak previdno da nov peve? stopljenga)
Avtomobil?ek je pa ziher uni ko se gor usede in vozi a ne,vzame? spajkalnik pa po?vasa? in s kako plastiko ?e oja?a? ?vas
sej ve? tako se pri cross motorju tank popravi ?e po?i;)
lp
A mi lahko nekdo svetuje, ce je zadnje case opazil kak uporaben sekundni lim ?? Hocem zlepiti 2 tanka in cista plasticna dela na sobni temperaturi pa bom popi...ker od super attackov, uhu schnell starke, super gel in ne vem kaj se vse ne prime popolnoma nic! To je ena navadna voda danes ce mene vprasas. Delam po navodilih s tankimi sloji cakam po pol ure pa bi navaden selotejp bolj drzal!
dej najprej povej kaka je ta plastika -kere vrsta plastika ker vseh plastik enostavno ne more? limat!!
jih pa? mora? enostavno za?vasat!!!
Meni najlub?i komat !
Pribiti ventil?ki-prisluhnimo ti?ini
Se strinjam z Uro?em, ?e ni "fr?tekarija" po?timana nima smisla kupovati nekih hi-tech avoradijev ker je to metanje denarja stran. Tale Blaupunkt bi bil ?isto ok za navadne zvo?nike in vsakodnevno uporabo.
No res je alpine kar na 1. mestu po zvoku je pa tud nekaj!
?e ho?e? ti izkoristit tak zvok treba tudi zvo?nike imet temu primerne ki pa seveda tud niso pocen!
Pa tud marko mislim da mu je za 1x bol da dobi za solidno ceno soliden zvok-se motim.
jaz sem sam imel JVC med prvimi ki so mel USB pa sm bil tud zadovoljen.
Kot pravim ?e nima? zvo?nikov primernih ti tud zlat radijo ne nuca
sicer za te radije ne vem kako in kaj je z njimi ampak kar se ti?e kvalitete zvoka so uredu -da o dizajnih ne govorim(kamena doba)
Ja zadeva je tu ?la in presegla vse meje !!!
Premladi so ?li na oni svet!
R.I.P.
Me pa nekaj zanima:
Tole si pa ti malo pozno dal gor oz.odreagiral!! :ne vem: ??
Napisano
?e jaz pristavljam kozar?ek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani