A mi lahko nekdo svetuje, ce je zadnje case opazil kak uporaben sekundni lim ?? Hocem zlepiti 2 tanka in cista plasticna dela na sobni temperaturi pa bom popi...ker od super attackov, uhu schnell starke, super gel in ne vem kaj se vse ne prime popolnoma nic! To je ena navadna voda danes ce mene vprasas. Delam po navodilih s tankimi sloji cakam po pol ure pa bi navaden selotejp bolj drzal!
dej najprej povej kaka je ta plastika -kere vrsta plastika ker vseh plastik enostavno ne more? limat!!
jih pa? mora? enostavno za?vasat!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Se strinjam z Uro?em, ?e ni "fr?tekarija" po?timana nima smisla kupovati nekih hi-tech avoradijev ker je to metanje denarja stran. Tale Blaupunkt bi bil ?isto ok za navadne zvo?nike in vsakodnevno uporabo.
Kon?no se je javil biv?i ?lan Xaudio team-a
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e jaz pristavljam kozar?ek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani