Skoči na vsebino
Za Alexa
Napisano
Pravkar je FuManchu napisal:

Se strinjam. Neki osebni problemi oz. zamere naj nebi imele svoje teme na forumu.

Res je. Ne vem, kakšne probleme ima. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano
pred 20 minutami je canyon napisal:

pa kva da fak vm ni jasn .... dejte se prosm razpucavat v privat sporočilih če se mislite, teme na forum pa naj ostane čim bolj na nivoju 
adminu predlagam takojšen izbris teme !!!

Se popolnoma strinjam. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 30 minutami je FuManchu napisal:

Vrhunsko ni, je pa redko po katerem me ne boli glava. Rad ga pijem:cheers:

To je pa res. Vsaj glava te ne boli po njem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 39 minutami je Boss napisal:

Evo pa je internacionalnim korporacijam uspelo uničiti še Ljubljanski Union. In seveda, kdo bi si mislil, za take odločitve je kriva korona in vojna v Ukrajini oziroma bolje rečeno Putin.

https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/v-ljubljani-ne-bodo-vec-polnili-plocevink-piva-pivovarne-lasko-union.html

Neke velike škode ne bo. Ni neko vrhunsko pivo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano

Sorry, ti se niti ne zavedaš, ko podjebavaš druge. Pač ne preneseš humorja na svoj račun. Nimaš smisla za humor. Tukaj ti ne morem pomagati. 😉

Se pa nisem nikoli  norčeval iz nikogaršnje bolezni in hib.

Preveri si malo za nazaj, kako si direktno žalil. Ali imaš mogoče spomin zlate ribice? Pa sneškote hitiš lepiti, ko kakšen tvoj kompanion prca. 

Tako, da najprej pometi pred svojim pragom, potem pa komentiraj. 😉

Toliko. Slučajno sem tole prebral, drugače ne berem tvojih komentarjev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Boss napisal:

Jaz sem tud danes mal užival prelepo oktobrsko sonce in pedaliral po primorju... za nagrado pa na koncu še kopanje. Oktober pa voda 22,5°C. :prstgor:

Mi se kopamo še skoraj vsak dan. Lani do 5.oktobra,letos pa gre preko. Zanimivo, celo avgusta je bilo morje kak teden bolj mrzlo kot je trenutno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 20 minutami je Jest napisal:

Das pa lahko 30 jurjev za tri leta star model? ?zmeden? In das se ene 5 ali 10 jurjev, da maš fajn feltne in da se šajna in so ti sosedje fouš? ;) 

Zadnji model, lepo prosim. In z najnovejšim, modernim, varčnim, delno hibridnim motorjem. Ne pa z  mastodontom od požrešnega 2,5 litrskega  motorja,ki ima le malo bojše performanse, a tri litre večjo porabo. 😉

Za cx 30 se še vsaj kdo obrne, pri  starih modelih se pa naprej pogovarjajo po telefonu. No, če imaš pravo barvo, pa fensi feltne in se fajn šajna, se tudi obrnejo, pa čeprav za 10 let starim modelom. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Nisem tako mislil, daleč od tega. Če bi imel jaz npr 46k na lagerju, bi šel kupil novo 6ko G194. Ker nimam, sem za pol cene vzel 4 leta rabljeno :D

Vemo kakšni so problemi, vemo da te stvari delujejo kot delujejo že toliko in toliko let, ne vidim razloga, da NE BI kupil kaj takšnega.

Če bi jaz imel 46000€, bi kupil marsikaj drugega, kot novo mazdo. Pa ne moreš dat za 10 let star model avta 46000€. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tudi Italijani so malo pojačali cene. 

V Val di fassa, kjer smučam, je šla karta iz 54€ na 58€. Res pa je, da ta karta zajema 110 km smučišč in 80 žičnic, gondol. Še bo lepo. 👍😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je Slivka napisal:

Če imaš v ponudbi 80% SUVov in 20% ostalih je normalno, da se prodajajo. 

Koliko modelov imaš SUVov? In lahko izbiraš med pogoni takšnimi in drugačnimi.

Koliko imaš pa na primer karavanov z dizelskim motorjem in pogonom na vsa kolesa?

Zdaj mi pa povej, koliko takih karavanov bo prodanih v enem letu?

Oba. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Po sili razmer vozim bencinarja.

Še huje: ta bencinar je avtomatik...

A ima gor preveč "sveže" gume? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zelo zanimiva dirka v dežju. Quartararo pa kot da bi vozil motor moto 3. 😄

Znano je, da je usran na mokrem, a da sploh ne zna vozit pa ne. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 13 minutami je Janez007 napisal:

Na mail sem dobil reklamo za tale dogodek in si rezerviral vstopnico:

https://hifi-ljubljana.org

Screenshot 2022-10-02 13.57.54.png

A hi-fi še obstaja? 🤔Sem mislil, da se s tem nihče več ne ukvarja. Jaz še vedno prisegam na odličen zvok doma. In na vinilke.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz od Lidla ne kupim nikoli več nobenega orodja. Imel sem njihov ročni  brusilnik in je med delom vrteči del iz notranjosti prebil plastično zaščitno plastiko in se na mojo srečo zabil na drugi strani v zid, kjer se je zapičil vanj. 

Če bi jo prebil na moji strani ne bi sedaj poslušali mojih koristnih nasvetov in mnenj o premium Mazdah. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.