pa kva da fak vm ni jasn .... dejte se prosm razpucavat v privat sporočilih če se mislite, teme na forum pa naj ostane čim bolj na nivoju
adminu predlagam takojšen izbris teme !!!
Evo pa je internacionalnim korporacijam uspelo uničiti še Ljubljanski Union. In seveda, kdo bi si mislil, za take odločitve je kriva korona in vojna v Ukrajini oziroma bolje rečeno Putin.
Das pa lahko 30 jurjev za tri leta star model? In das se ene 5 ali 10 jurjev, da maš fajn feltne in da se šajna in so ti sosedje fouš?
Zadnji model, lepo prosim. In z najnovejšim, modernim, varčnim, delno hibridnim motorjem. Ne pa z mastodontom od požrešnega 2,5 litrskega motorja,ki ima le malo bojše performanse, a tri litre večjo porabo. 😉
Za cx 30 se še vsaj kdo obrne, pri starih modelih se pa naprej pogovarjajo po telefonu. No, če imaš pravo barvo, pa fensi feltne in se fajn šajna, se tudi obrnejo, pa čeprav za 10 let starim modelom. 😉
Jaz od Lidla ne kupim nikoli več nobenega orodja. Imel sem njihov ročni brusilnik in je med delom vrteči del iz notranjosti prebil plastično zaščitno plastiko in se na mojo srečo zabil na drugi strani v zid, kjer se je zapičil vanj.
Če bi jo prebil na moji strani ne bi sedaj poslušali mojih koristnih nasvetov in mnenj o premium Mazdah. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je. Ne vem, kakšne probleme ima. 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani