Nekaj let sem delal kot mojster za hišna popravila. Bil sem vodovodar, električar, ... Popravljal sem pralne stroje, štedilnike, klime, centralno ogrevanje, ... Bil sem v nešteto hišah in stanovanjih. Zato vam iz lastnih izkušenj povem tole:
- "Nekoč se je oče odločil posaditi krasno malo seme. Posadil ga je v zemljo in vsak dan pazil in skrbel zanj. Čez nekaj časa je seme vzklilo in raslo in zraslo v krasno bilko. Raslo je še naprej in kmalu je bilo veliko toliko kot si ti zdaj. Odrezala sva jo, jo posušila in pokadila ter pozabila na kondom, ko sva seksala..."
Razlaga sodelavka v službi, da sta se njena soseda ločila.
Razlog: sosed je šel na službeno pot z letalom. Dogovorjeno je bilo, da se vrne z vlakom in s postaje lepo pripešači domov. Do tu je vse lepo in krasno. Problem je nastal, ker je doma dobil poleg žene tudi nekega moškega.
Zakaj?
Ker sta zaljubljenca pozabila na premik ure in sta pričakovala njenega moža eno uro pozneje...
Pravi žena, da se mi pozna, da se ne ukvarjam s športom in me pošlje v trgovino, da naj si nabavim kolo, da se bom več gibal. Najprej gledam navadna kolesa - to bo pa težko vse moje kile v okoliških klancih gonit.
Pa mi predlaga prodajalec električna kolesa, se takorekoč sama peljejo v klance. Velik boljše, samo je vsaj 1 ničla na ceni preveč...
Gledam okoli in imajo v kotu neko sobno kolo. Pa mi reče prodajalec:
- "Ja, to je sobno kolo, sam tudi treba fajn poganjat, da se pozna učinek."
Takrat mi pride preblisk in ga vprašam:
- "A mate tudi sobno električno kolo, da bo samo poganjalo?"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tri katastrofalno grozna dejstva:
- danes NI petek
- jutri NE BO petek
- pojutrišnjem tudi NE BO petek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani