Za WAG grupo to velja, ja.
No...90 jih sedi v parlamentu... Enega poštenega izpostavi, pa da je kdaj kaj pametnega povedal ali predlagal.
Ga ni.
Denar človeka pokvar...
Poslanec naj dela za povprečno plačo...pa brez bonitet...pa da vidimo, kdo bi kandidiral...
Tako kot tisti, ki imajo pogoj za upokojitev...naj dela za pokojnino, ki bi jo dobil...pa da vidimo, kdo bi delal...
Zato bi nas moral kupiti tujec. Tisti, ki v Sloveniji dela zase in pošteno, ne gre v politiko. Na oblasti je generacija, ki je uničila bivšo državo in Slovenijo...se pravi, kar bi moralo ostati Sloveniji, so pokradli in prodali.
Ni nam rešitve. Enostavno ni.
Če bi pa bila volja, se bi pa tudi rešitev našla....samo ni intetesa...
Ni ga samo Mesec jeb.l ampak tud piz.a Židan.
Tudi tu bi nas moral kupiti tujec...
Eee... Bravo.
Tudi z moje strani.
Lep in miren božični večer vam želim.
Ni mi jasno...da imate toliko problemov s ptehodi med občinami. Če imaš razlog, napiši na list in gasa. Jaz se vozim tam, kjer se moram. Pa da ne bo pomote, nikoli v službene namene, ker je vedno kdo od mojih zraven. Za službene namene imam dovoljenje za gibanje po celi sloveniji 24/7. Privatno se pa gibljem tam, kjer se moram in smem. Uporabljam masko, kjer je potrebno in se ne zadržujem kjer ni potrebno.
No, moja prva raketa je bil hrošč. So ljudje mislili, da se sam fura. Sem bil v petem četrtem razredu, pa ata zram. V sedmem pa že samostojno. Hribi ala Slivka... Pride pol lada 1300...pa lada riva 1500...pa golf 2, audi 80, pol pa prva mazda... 323f 1.8 106 km... To bilo leta...94...avion od avta...
Namesto Ad blue😂
Se čekirajo pred nakladom...
Ka pa tobogan... 🤪
Kjuder mogoče?
Jao jao jao...
Razširi
Ne izgovarjaj se, če Shrek pravi, da ste kofetkarji in kadilci krivi torej ste. Sej mene je Bini tud obtožil, da imam samo srečo in da se za svojo neokuženost lahko zahvalim samo sodelavcem, ki kao pazijo name, ker sam sem pač čist neodgovoren. To ja, dejmo iskat krivce vsepovsod, samo sistemske napake pometajmo pod preprogo.
Bini, Shrek, a vidva kej špecata take kofetkarje, pa kadilce pa recimo razne take, ki dvomimo o smiselnosti določenih ukrepov... tko recimo mal po udbaško? Če ste zamudili tiste čase, mate zdajle odlično priložnost tole situacijo izkoristit. Danes je biti ovaduh spet "častno" dejanje, saj vemo zakaj - "rešujejo se življenja". Sicer zelo slabo ampak gremo po "zmago" - smo že v prvi deseterici držav na svetu po številu mrtvih, ki so nekako povezani s korono. Bravo.
Ne špecam in se de družim z njimi pri kofeavtomatu...
Cigareti mi pa smrdijo.
Sloštujem pravila korone in na cesti. Pa s krivuljo se ne obremenjujem.
Ostanite negativni.
Pa še miselnost in spoštovanje do ostalih. Češ, jaz sem prebolel, mi ni bilo nič...boli me za druge...
Pa še to...
Delam v proizvodnji, samostojno. Vsi delamo samostojno. Vedno razmak 2 metra ali več. Ko se kofetka, je pa 5 - 6 pacientov na kupu, pa še cigaret zraven...
Dim od elektronskih cigaret veste, kak je...no in tako lepo se korona širi...
Brez veze vsi ukrepi.
Samo denar spametuje slovenceljna...da mu sprazneš denarnico... Denarna kazen...in to ne majhna...
Samo...kaj, ko ni interesa...
Takole bom rekel.
Za širjenje korone v službi ste krivi kadilci in kofetkarji. Takrat se maske snamejo...in se korona lepo širi.
Pri meni se lepo širi. Do sedaj blaga oblika in so bili vsi ala Potrč, da je to vse skupaj nič. Zdaj sta pa dva ornk dobila, tak da je kriza, so pa obrnili ploščo...
Ostani zdrav...ostani negativen...
Zakaj da polocaji ne delajo...
DARS ne dela.
Pred snegom ni deževalo. Če bi pravočasno in dovolj posuli cesto s soljo, bi bila cesta kopna.
Pastirica šla v službo...
No, danes umrl za korono daljni sorodnik...
Fantje, nekaj je v zraku.
Zamenjaj vulkanizerja
Napisano
maske...🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani