sam druga stvar je ta, da za meni je nekako brezveze it k jovotu...
prvotni namen so bli cevapi
mogoce lahko gremo na blef v petek popoldne pa bo kar bo? (v najslabsem primeru lahko gremo na kaksno pijaco ali pa druge cevape...)
Aja, pa ne bomo pustil, da nas castis...sej nisem zares mislil, da moras castit.
Je pa lepo, mamo dedka mraza na forumu
ho ho ho
hja... ?e ni? ni dogovorjeno tako, da si lahko ?e vedno premislimo pa uletimo v petek na sre?o pa kar bo pa bo... ?e pa ne bo placa pa ?e vedno lahko poi??emo alternativo.
Glede na to, da se komi uspemo kaj dogovorit bo verjetno na koncu to ?e najbolj?a re?itev pa nih?e ni v ni? obvezan....
God dammit Labi, pa glih zate se gre prvenstveno... hmmm bom jutri probal spremenit urnik na petek... sam bom res rabil potrditev do jutri, da vsaj vem kolk nas bo.
?e bo v petek sva torej midva ziher, Boj? po moje tud
Kaj pa ostali? Dejte please napisat- po mo?nosti ?e danes, da lahko jutri za?nem urejat.
Uspel sem se dogovorit za soboto 20.12.2008 za ob 17:00 ... Situacija je zdaj taka, da v bistvu zaradi zelo zasedenega termina se bo dalo dobiti le menije (jebat ga no?jo rezervirat, ?e ne bodo dovolj pokasirali ).
V glavnem glede na to, da smo na menijih zadeva zgleda takole
Zdaj pa povejte kako in kaj? Cena menija je 20? ampak glede na to, da jaz vabim pla?am polovico (Labi tebe ?astim, kot sem obljubil) tako, da na vsazga pride pol 10? + pija?a (kolkor pa? bo kdo popil).
Zment se moramo pa hitro, ker jim moram pla?at akontacijo, ki je vezana na ?tevilo oseb - zato ?e 1x prosim, dejte mi potrdit kdo misli resno.
petek je pol isti ?morn k sobota, kar se gu?ve ti?e a ne? In ?e je ?e tko se zihr loh ?e nardi rezervacja za 10 ljudi :ne vem:
ampak ?etrtek pa ni tolk ?voh... pa sej ne rabmo ob osmih zve?er... lahko se zmenmo ob ?estih, pa se vse skup zaklju?i do devetih za vse, ki imate naslednji dan zgodi slu?bo :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, danes je nafta zanihala pod 50? ... hmmm recesija je res huda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani