?e se kaj bojite pra?i?je gripe, vam prilagam tukaj eno sliko, po keteri se bote hitro prepoznali, ?e ste oku?eni in boste vedli pravo?asno primerno ukrepati!
?e koga zanima (pri?akuje se resen pristop do dela), rabimo ?tudenta za delo na Okrajnem sodi??u v LJ - Miklo?i?eva ulica (bli?ina glavne avtobusne), oddelek Izvr?be. Vlagalo bi se po?to, pripenjalo povratnice, kak?no kopiranje, skratka ni? neki te?avnega!
Pla?a je 4 ? na uro.
Bi pa prosu, ?e je kak kandidat, da se zelo HITRO javi! Mora pa imet jasno napotnico na svoje ime in status ?tudenta!
Hehe, spomnem se ko nam je enkat v prej?nji slu?bi (Preiskovalni oddelek) neka Jugo stranka (obdol?enc) zagrozil, da bomo vidli svojga boga in da bo ?el do Ćifurina (dobesedno tko je izgovoru) - s sodnikom lih da naja ni pobral od
Je pa sicer tole fajna tema, da bomo kokr mal prpravljeni - jz osebno se najbolj bojim orkanskega vetra, ki nam ej lanski let v Kamniku in okolici dal vraga!
Matr tole so grozne scene, jz recimo ?e enkrat ko sem pesa "trofil" mi ni bilo vseeno, kljub temu da se nisem ?util krivega niti malo, ker mi je izza vogala pritekel direkt pred avto in zavorne poti niti nisem mogel imeti. Pred tem se je pa snel z verige svojemu lastniku in mu zbezljal direkt na cesto.
Ko je bolj de?evno vreme in so na cesti, mi ?e za ?abe ni vseeno (?tajerci bojo rekl, da sem itak tud sam ?abar ), pa ?e je le mo?no odpeljem slalom med njimi, da ni ?rtev!
Je na parkingu ?e obilo placa in sicer je to v ?upan?i?evi jami, se pravi od centra (gledano npr. iz smeri LJ gradu na sever) direkt ?ez avtobusno in ?elezni?ko, pol pa ko pride? iz ?elezni?ke ven je ?e kakih 100 metrov in tam na levii je potem ogromen (pe??en) parking!
Mi je pa sme?no, ko ima parking, ki je zravn tega ima pa 1? na uro!
Meni kar da mislit tak?na zadeva, ?e se mi mo peljem, ?eprav se lahko kr mal pohvalim, da po?asi (za razliko od pred par let) postajam vzoren voznik.
Glede prometnih nesre? pa najbolj sovra?im firbce, ki se zbirajo potem okrog tak?nega prizori??a, matr kok ne maram tacga folka - kot da u?ivajo v tuji nesre?i (dost je ?al v resnici tak?nih)!
Mislm da je v 16. tednu, ?e se ne motm, oz. rok je 23.12., mi je pa zdele ga. mati, ki dela v zdravstvu razlo?ila da je problem ?e je IgM pozitiven, medtem ko moja ima IgG pozitivnega, to pa naj ne bi bilo kriti?no, ne vem nimam pojma o zadevi in to me najbolj jezi, pa ?e poleg tega mam cel kup skrbi, ker si rihtam bivali??e in mam z raznoraznimi majstri posla (mizar, vodovodar, elektri?ar, zidar, malar), fak teli dnevi mi res niso pisani na ko?o!¨
Ma?ka pa nimamo, niti kere kol druge ?ivali, je pa res da ?enska ?ist vsako ?ival prime, pa jo mal po?oha, pa bl k ji govorim da to ni okej, bolj to po?ne, je pa res da ma?k pa se preventivno izogiba!
?e ne bom zdele sam popizdu - pr moji dragi so ugotovil (v fazi nose?nosti), da ima pozitivno toksoplazmozo, kar kdor se za silo spozna na medicino, ve da pomen ?ivo pizdarijo - matr ?iv?n sm k svina!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e se kaj bojite pra?i?je gripe, vam prilagam tukaj eno sliko, po keteri se bote hitro prepoznali, ?e ste oku?eni in boste vedli pravo?asno primerno ukrepati!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani