Ja Labi, isto?asno naj se pa kokr tok normalno VZDR?UJE obstoje?e lokalne ceste, ki so PODRTIJAAAA (matr ratam ?iv?n, ko pomislm kak u?itek je s spu??enim in str?anim avtom, s ?portnim podvozjem pa 215/40/17 se vozit po teh razvalinah - jebemjimtetkuutripizde)!
P.S. - Cesta iz smeri Vrhnke prke Logatcu je tut bo?anska, tm ?ez tisti drevored, ko te pregunca in prefuka ko manijaka!
Ker bi se dolo?en del foruma lahko imenoval ?lep-slu?ba, se lohk pohvalm da sm se u?eri spet vozu po AC brez tiste ta oran?ne nalepkice (se mi zdi da se jo zraven pra?ka dobi), to pa na relaciji Rudnk - Vodice, pa ni blo nikjer junakov ki ska?ejo kar pred avte, pred tem pa z gusarskim kukalom opazujejo kdo ima "oran?no zlato" in kdo ne!
Ja Jure ?e zelo pomemben podatek je ob kateri uri naj se pela po mestu?! ?e je to pono?i, kot da sploh ni mesto, ?e je v prometni konici, pa se mu slabo pi?e!
Eh Boss, pri nas je ?e tko dovolj drago, npr. moja draga ki je pred 14 dnevi registrirala 323F 1.5, pa je mladi ?ofer, pa delni kasko, pa ?e par stvari in je pla?ala, kokr d bi mela konkretno mo?an motor, ne pa ubogo podhranjenko, zelenc generacije!
En totaln kreten ?e navsezgodi s smeri Primorske, z nekim ?kodilakom (mislm da Fabia - se ne zastopm lih v ?kode, jih ne sovra?m), mi je pr ?ist normalnem prehitevanju kamiona ful neki blendu zadej, pa sm mu hitr pokazu kaj si mislm!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja Labi, isto?asno naj se pa kokr tok normalno VZDR?UJE obstoje?e lokalne ceste, ki so PODRTIJAAAA (matr ratam ?iv?n, ko pomislm kak u?itek je s spu??enim in str?anim avtom, s ?portnim podvozjem pa 215/40/17 se vozit po teh razvalinah - jebemjimtetkuutripizde)!
P.S. - Cesta iz smeri Vrhnke prke Logatcu je tut bo?anska, tm ?ez tisti drevored, ko te pregunca in prefuka ko manijaka!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani