Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Hehe :rispekt:

Po potrebi ti po?ljemo kak?nega mazda?a na ?olanje, :P medtem ko Honda?i se izobra?ujejo zgolj v smeri pritiskanja pedala plina do blokade! :harhar::dudek::zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No nisem mel 5, ampak vseeno pa ne pi?em kdo v stilu gdo npr.! :jezicek:

kdaj pa se rabi K in kdaj H, da vidm, to mor? ustrelit kot iz topa - pa ne ka?nega zarustanga (JLA)! :angry2::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pazi da te ne ugrizne!

Jz pa total zadovoljen, zdele mal odkolesaru ?e po mraku, ko sm dubu po ve? letih bicikl, da mi funkcionira (zrihtu Jures-ov bratranc), tko da ne bom samo na mestu gonu (sobn bicikl, alla hr?kovo kolo)! :blush::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Matr u?eri pa Veter in Veper, kva sta nardila :P Mev sem ?e za prej?njo dirko ob?utek, da bo Veter najhitrej?i, pa na sre?o ni bil, medtem ko zdej se pa kr mal bojim da zna bit prvak, ker so res orng premo?ni! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Klop?i?, ?e zbira? tak?ne, sam re?, ti loh eno prpelm ene pol mlaj?o, pa jo tut neki "ba?e"! :D

Se pa pohvalm, da sm v sodelovanju s tremi kolegi uspel popla?at kolegu Celi?arju minus na banki, da bo zdej dubu kredo, oujea! Solidarnost se je res izkazala! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e nimate kaj po?eti v popldanskih uricah lahko ponovite to mojo vajo. tongue.gif

Hehe, Alex, a pri tem delajo kak?ne mi?ice, da se ne matra? zastojn? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sej bi loh ?e Osenarjeva pa ?pikova uleteli pa k?na Lendero teta, da se neb Sabinca sama matrala, halo? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Kaj pa ?e raj preidemo od besed k dejanjem - pravijo namre? da folk najve? debatira o tistem ?esar mu najbolj manjka!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V kak?nem avtu smo bolj varni?
Napisano

kaj pa je po neki teoriji bolj varno, da ima? motor spredaj al zadaj, pa da je kre? od spredi, pr starej?ih kantah vem da si ponavadi dobil motor in menjalnik v kabino, pri kasnej?ih pa naj bi se spodaj speljal pod podvozje, baje!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz, ne razumem pa zakaj domneva?, da ima vpliv pogon (zadnji ali pa prednji, ali oboje). V trenutku trka verjetno nima to nobene logi?ne povezave, razen ?e misli? da se zaradi pogona druga?e razporedijo sile, kar pa se mi tudi ne zdi ravno logi?no! ?e pa je pred nesre?o avto potiskan ali vle?en, pa verjetno ne igra vloge?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ampak fizika na nek na?in mora biti na strani terencov, npr. ?e ma nek "d?ip" 2 toni, neka limuzina pa je par 100 kg la?ja od njega, pri tem pa ko tr?ita, terenec skorajda zapelje ?ez limuzino, se pravi ima svoje sprednje ?aromete nekje v vi?ini glav udele?encev nesre?e v drugem avtomobilu. Mah to ?ist tko po kme?ki logiki razni?lam! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.