Jz pa total zadovoljen, zdele mal odkolesaru ?e po mraku, ko sm dubu po ve? letih bicikl, da mi funkcionira (zrihtu Jures-ov bratranc), tko da ne bom samo na mestu gonu (sobn bicikl, alla hr?kovo kolo)!
Matr u?eri pa Veter in Veper, kva sta nardila Mev sem ?e za prej?njo dirko ob?utek, da bo Veter najhitrej?i, pa na sre?o ni bil, medtem ko zdej se pa kr mal bojim da zna bit prvak, ker so res orng premo?ni!
Klop?i?, ?e zbira? tak?ne, sam re?, ti loh eno prpelm ene pol mlaj?o, pa jo tut neki "ba?e"!
Se pa pohvalm, da sm v sodelovanju s tremi kolegi uspel popla?at kolegu Celi?arju minus na banki, da bo zdej dubu kredo, oujea! Solidarnost se je res izkazala!
kaj pa je po neki teoriji bolj varno, da ima? motor spredaj al zadaj, pa da je kre? od spredi, pr starej?ih kantah vem da si ponavadi dobil motor in menjalnik v kabino, pri kasnej?ih pa naj bi se spodaj speljal pod podvozje, baje!
Lojz, ne razumem pa zakaj domneva?, da ima vpliv pogon (zadnji ali pa prednji, ali oboje). V trenutku trka verjetno nima to nobene logi?ne povezave, razen ?e misli? da se zaradi pogona druga?e razporedijo sile, kar pa se mi tudi ne zdi ravno logi?no! ?e pa je pred nesre?o avto potiskan ali vle?en, pa verjetno ne igra vloge?!
Ampak fizika na nek na?in mora biti na strani terencov, npr. ?e ma nek "d?ip" 2 toni, neka limuzina pa je par 100 kg la?ja od njega, pri tem pa ko tr?ita, terenec skorajda zapelje ?ez limuzino, se pravi ima svoje sprednje ?aromete nekje v vi?ini glav udele?encev nesre?e v drugem avtomobilu. Mah to ?ist tko po kme?ki logiki razni?lam!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pet Shop Boys - Did you see me coming
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani