Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jz sm bil tut cel vikend v Portoro?u, pa dans direkt na delo pri?el!

Alex - kaj si jim pol po neuspelem poskusu meril nosove, al bolj od oka ocenil? Hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

@Labi - lahko da si tota Lojzka pol kak?nega "plasti?njaka" prve?e okol pasu in opravi svoje poslanstvo - hehe!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?koda za pubeca, upam da bo to slu?lo kot (drag) opomin drugim nadobudnim mladcem. Se pa strinjam s Kalmanom, tle dirkali??a nimajo direktne povezave, ker kje pa pi?e da bi ta dva mladeni?a glih na dirkalil??u potem merila svoji konjenici, dvomim. Je pa? bolj adrenalinsko, ?e nanju pre?ijo potencialni radarji, kak?na Provida in pa vijuganje med prometom kot v kak?ni video igrici. Mladost je norost, a ?koda za najhuj?i mo?en izid, bemumast! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Joj kok sovra?m ?iv?ne babe zutri na cest ? ena me je skor povozla z Range Roverjem. Bil sem na prehodu za pe?ce, pa niti pomislna ni da ustavi! :ninja::whatever::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne se sekirat, sicer pa od razgovora (sploh v dveh terminih) je ?e (kar) nekaj do realizacije in ?eljene zaposlitve! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pomoje bi ble de?ve kr navdu?ene, sploh ?e bi Uklopko uletu neb biu dougcjt, no pa tut Lojz se mi zdi da bi znal ugriznit v kak?en fri?en kos mesa! :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe, ni Emporium in tud ne kak frizerski salon al pa striptiz bar, ampak Pravosodje, kjer so v glavnem tete zaposlene, beseda SKOR pa je v smislu da nas bo ene max. 10 dedov vmes, se prav ob tej predpostavki bo 180 jo?k (re?mo da ima vsaka po dve) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dans sm meu ful ob?utek da bo Vettel ?ou mim ostalih kot veter, pa se to (na moje veselje) ni zgodlo, tko da vse ?estike Gumbku! :ouje::danzoman::bravo:

P.S. - Rubens je pa zgleda eno kitico oddremu na ?tartu, Mirsad pa je tko povedu kot da res smr?i kot zmaj (ulala Rubinjo zaspal na ?tartu), hehe, no sej pol naprej je pa itak ?e naredu par neumnosti, ampak uglavnem sebe zagnojil! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aha, okeeej, no sicer pa ima res tut grafi?na svoj ventilator! :P

Najbolj sem se ustra?u, da mi ho?e disk zaribat (baje je to redko, ampak se mi je pri nekem IBM ?e zgodilo, ko so mel neke serijske napake, no jasno to je blo dobr tedn po izteku garancije)! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam da ne! <_<

Sicer pa kaj bi to lohk blo; praviloma ga izklapljam v fazo stand by, potem pa ga ponovno aktiviram npr. z esc in takoj v prvem momentu ?e za?ne grdo brnet, dokler pa je v poziciji stand by pa je lepo tiho. Kater del ?arunalnika je torej problemati?en, vi obvlada?i? :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.