Pol sta v bistvu izzivala nesre?o, ampak vseeno pa ?koda, da je unega zaneslo pred drugega, to mi ni ?ist jasno kako je do tega pri?lo, razen ?e je kej manevriral (frajaril) al pa ?e je pri?lo do kakega "gumi-defekta"
?koda za pubeca, upam da bo to slu?lo kot (drag) opomin drugim nadobudnim mladcem. Se pa strinjam s Kalmanom, tle dirkali??a nimajo direktne povezave, ker kje pa pi?e da bi ta dva mladeni?a glih na dirkalil??u potem merila svoji konjenici, dvomim. Je pa? bolj adrenalinsko, ?e nanju pre?ijo potencialni radarji, kak?na Provida in pa vijuganje med prometom kot v kak?ni video igrici. Mladost je norost, a ?koda za najhuj?i mo?en izid, bemumast!
hehe, ni Emporium in tud ne kak frizerski salon al pa striptiz bar, ampak Pravosodje, kjer so v glavnem tete zaposlene, beseda SKOR pa je v smislu da nas bo ene max. 10 dedov vmes, se prav ob tej predpostavki bo 180 jo?k (re?mo da ima vsaka po dve)
?ef oddelka me je zadol?il (zaupal) organizacijo piknika za celoten oddelek, kar zna bit kr orng zalogaj, to je tko ene 100 du? in pa skor 2 x tok jo?k!
Dans sm meu ful ob?utek da bo Vettel ?ou mim ostalih kot veter, pa se to (na moje veselje) ni zgodlo, tko da vse ?estike Gumbku!
P.S. - Rubens je pa zgleda eno kitico oddremu na ?tartu, Mirsad pa je tko povedu kot da res smr?i kot zmaj (ulala Rubinjo zaspal na ?tartu), hehe, no sej pol naprej je pa itak ?e naredu par neumnosti, ampak uglavnem sebe zagnojil!
Aha, okeeej, no sicer pa ima res tut grafi?na svoj ventilator!
Najbolj sem se ustra?u, da mi ho?e disk zaribat (baje je to redko, ampak se mi je pri nekem IBM ?e zgodilo, ko so mel neke serijske napake, no jasno to je blo dobr tedn po izteku garancije)!
Sicer pa kaj bi to lohk blo; praviloma ga izklapljam v fazo stand by, potem pa ga ponovno aktiviram npr. z esc in takoj v prvem momentu ?e za?ne grdo brnet, dokler pa je v poziciji stand by pa je lepo tiho. Kater del ?arunalnika je torej problemati?en, vi obvlada?i?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jz sm bil tut cel vikend v Portoro?u, pa dans direkt na delo pri?el!
Alex - kaj si jim pol po neuspelem poskusu meril nosove, al bolj od oka ocenil? Hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani