Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

?e bi se mo?ki s tem pohvalil, bi predvidevu, da bo glavni igralc v filmu za odrasle, se prav pla?an, pa mel s ful osebki nasprotnga spola posla in ?e slaven postal (vsaj kak?en njegov del)! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V ra?unalniku mi neki ?udno ropota, tak zvok kokr ko je avto ful na minimumu z olom, pa se sli? ventile, po moje nav dovg! <_<:angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo je ta YavarYe X6V6?
Napisano

PRETEPU? Te gro?nje nisem nikjer zasledil, zdej al ma? ti druga?ne ?rke (?ifrirane) al pa jz in ostali narobe vidmo! <_<:P

Kokr vem te je vabu na mese?no sre?anje, v sklopu katerega bi se odvila slovesnost - primopredaja famozne nalepkice (oran?nega zlata zate)! :danzoman::hohoho:

P.S. - mislim, da je blo dovolj raznih provokacij in ?alitev, ker to ni na?in na kakega sicer komuniciramo na tem (na?em) forumu! :whatever: ?e ima? neko jezo, nervozo ali ?iv?nost v sebi, priporo?am boksarsko vre?o (preverjeno pomaga), pa jo pretepaj k zmaja! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo je ta YavarYe X6V6?
Napisano

Hehe, Lojze, ne vem v ?em (panogi) bi se pomerla! :P

Je pa sicer dec na mestu (poznam ga ene dve let), v?asih je sicer hitre jeze, ampak v ?ivo dobrodu?en mo?akar ter prpravlen pomagat mazda?em pri marsikateri te?avi! Tak?no je moje mnenje o njem! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Suli?ar praznuje
Napisano

?e kej uleti na forum, mu ?elim ?imprej?nje okrevanje (tud ?ustveno - celi?arsko) in kmalu novo Celi?arko, ?e lep?o kot je bla tale! :danzoman::ouje: :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, ampak tle se pojav ?e drug problem - kako ljudem, ki te direktno ne vpra?ajo kaj si ?eli?, posredno dat vedet kaj bi ti blo velik pomenlo, ?e dobi?! :P :ne vem:

Men pa avtoelektri?ar spet neki muti, da ma ?e neki za u?timat, pa sva se lepo zmenla - matrmatr! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdele kon?no zmontiru na Celi?arko letne gume (talepe bele 16ke), pa jasno - tista guma, ki mi je ?e doslej ve?kat spustila, spet spu??ena, pa par dni nazaj sm biu pr vulkanizerju in mu reku, nej fajn prever zakaj vraga spu??a, sledil je "ja bom orng preveru", no in o?itno tut je, sam ne dovolj! :angry::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Z drago sva ?la dans na ogled 323BAF, pa s ceno nekak nismo skup pr?li - dva trmasta, vsak na svojem bregu! <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?er smo mel slu?ben piknik in sem v celm dnevu popi ni? druzga alkohola kot 3 male pir?ke (v?asih bi jih blo vsaj parkat tok)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leplenje za rit
Napisano

Na?a cestna infrastruktura je itak cel cajt ene 20 let v zaostanku za razmerami in potrebami!

Npr. LJ obvoznica bi rabla ?e dodatno obvoznco, da bi po?rla ves promet, ?e posebj okrog izvoza za BTC! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Noro - ka?n gol Messija! :danzoman::rispekt::ouje:

edit: ZMAGAAAAA!

P.S. - vesel sem tut za mladega Pedra da je dubu par minut da se izka?e! :P:D:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.