Jaz pa najbolj sovra?im, te nekdo prehiti, takoj zatem se ti zrine na tvoj pas, pol pa ?e v isti sapi za?ne orng bremzat, se prav te v ve?ih fazah ogro?a!
Pa ?e tkole v jutranjih konicah ko naj bi laufal po sistemu zadrge, pa noben ?iv krst te ne misli spustit, ?eprav naj bi ?lo po sistemu 1:1, 1:1 itd., vsaj tko jaz ?tekam. Mah bedniki, pol dostkat edino se uspe? zrinit, ko takmu osebku da? vedet, da bo? enostavno zapelju, pol pa kokr ho?e, zakon je na moji strani kokr vem?!
Ta to?a je res totalna mora, ?e je ?e v maju ?taratala, pol vpra?anje kaj ?e sledi tega poletja!
V?eraj sem ravno nekaj okol hi?e ustvarju, pa ko se je prpravljal na nevihto in za?el dokaj mo?no pihat, sm mel prav v ?ivo pred o?mi vsa tista drevja, ki so ?rnega 13.7.2008 letela po zraku in povzro?ala ?kodo, bemumatr, tista nedelja je bila res ?rna!
Ja ta 2 bednika poslu?at, groza - moja draga je rekla da pri Jefro najprej poslala nazaj mal sloven??ino obnovit, da nebi takih "stepal" kakr?ne mu sedaj letijo z jezika!
Button mislim, da je bol?i ?ofer, kakor ga nekateri ?elijo prikazat, v smislu, da je letos Brawn avto, s katerim bi tut ?impanz lahko zmagal. Vseeno Monako v takem ritmu vrjetno ni hec za odpeljat!
Glede to?kovanja ekip pa mi je zanimivo videt, da imajo prvi natanko tolko to?k kot 2.,3. in 4. ekipa v kumulativi!
Tole z omejitvijo bud?eta za sezono 2010, se mi zdi ful ?udno, spet bi bila lahko neka dvojna merila, da kdor pristane na tak?en bud?et, da mu bodo dopu??ali ve? svobode pri tolma?enju pravil, kaj se sme in kaj ne - katastrofa se mi tole sli??
Jz pa da fugiram kamen okol hi?e, te dni dokaj uspe?no (fotr me je ?e vmes "skurcal", da so kitajski zid hitrej gradil, kokr se tale kamen polaga oz. fugira, ampak da neki pa bo skupnega, ?e ne bom merku, da kitajski zid se vid iz vesolja, medtem ko ?e bom jz fajn zafu?u se bo tud)!
?e je mogo?e kdo sli?al najnovej?o Cimetovo izjavo, jz sm skor dol padu; neki v smislu, da so jih v Lendavi zmerjal s Cigani, ampak da oni so iz LJ in da kdo je zdej Cign?
Jz pa sm zdele "pocahnal" Duhca, na vseh mestih, ki jih mora poliestrski Edo popravit preden gre avto v ?triharijo. Matr ful se je tega nabral za popravt, ampak tokrat sm pa dosleden (vasr vaga in metr v rokah, pa z alkoholcem ozna?val)!
Sicer se pubec niti ne spomni najbol?, ampak pravi, da je imel ko je ?elel zavit verjetno en zadn kolo na pesku (ob asfaltu, par cm ni?je od roba vozi??a), druzga pa nekje blizu ?rte na sredi cesti??a, potem pa v fazi ovinka, ko je hotel zavit, naj bi ga lih to, da se je guma zataknila pod asfalta in je bila ?e vedno na makadamu, da naj bi ga to zmotlo, dani uspel zavit ter je ?el vozek naravnost namest v desno. Tko nekak mi je povedu, itak je bil pa ?ist zmeden!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poglejte spodaj, 71. po velikosti od HR otokov, kako se imenuje!
http://sl.wikipedia.org/wiki/Seznam_otokov_Hrva%C5%A1ke
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani