Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Zgleda nisi prej?nje dirke gledal, kjer je tudi Massa pokazal, da zna prehitevat. Problem je bil v tem, da je Ferrari po svoji neumnosti zjebal Massi celo goro to?k, pa ?e nekaj smole, pa to da je bil na za?etku drugi voznik mo?tva, pa ?e kaj bi se na?lo (recimo neu?akani Lojzek ;) ). Iz vsega tega je vseeno zbral toliko to?k, da je v boju za naslov ?isto do zadnje dirke. Tam se pa lahko zgodi marsikaj. Lani 7 to?k ni bilo dovolj in Louis je znan po tem, da lahko naredi kapitalca in ostane brez ene same to?ke tako, da ni ?e ?isto ni? odlo?eno.

Pa ?e ena resnica - letos ni niti enega dirka?a, ki bi mu lahko rekel, da si zaslu?i naslov bolj kot kdo drug. Lahko bi rekel, da si ga vsi (Hami, Kubica, Massa, Alonso, Kimi) al pa nobeden. Tisti z bolj?imi avti so ga srali full time tisti s slab?imi pa so bili pa? primorani ve? ali manj pobirati drobtinice in upati, da rde?e in srebrna pokoplje lastna neumnost. In ?e bi takole gledal bi si naslov verjetno ?e najbolj zaslu?il Poljak.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mnenje
Napisano

Jaz bi se za AEZ odlo?o, ampak ti se bo? vozo z avtom, tak da :ne vem: :ne vem: :ne vem:

ne on, njegova bolj?a polovica... ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

NE bo se! :P Hehe,vsaj upam,da ne.Naj bo Mali ?rni letos prvak,mislim,da si vseeno to zaslu?i bolj kot Massa,glede na prikazano. ;)

Napaka, Massa si zaslu?i naslov, ampak Ferrari si ga pa ne zato, ker so se pokopali ?isto sami saj so hotel i biti pametnej?i od samega sebe pa smo videli kako to zgleda. Tudi takti?no so nazadovali :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dolg?as od dirke ampak odli?no odpeljana (tudi takti?no) dirka ter po?tena zmaga Louisa ni kaj re?i. Ferrarija mu niste bila konkuren?na tako, da sta drugo in tretje mesto je kar v redu glede na to kako je bil Hemi prepri?ljiv cel vikend.

Je pa nekaj zelo zanimivo in sicer, da je lani imel Hamilton natanko toliko to?k (7) prednosti pred zadnjo tekmo tako kot je letos. Hmmm.... ali se bo zgodovina ponovila? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, Boss, tako je pa? tvoje mnenje, jz pa sem vseeno zadovoljen, da je lih omenjena Astra (kon?no) najbolj prodajan avto v "Golfovem" razredu, kar je sicer svojevrsten podvig, za katerega so se desetletja trudili vsi proizvajalci, ki konkurirajo v tem razredu! :D

Sem vedel, da se bo? oglasil :bravo: Glej to je najvi?ji nivo opreme Cosmo in stane ta "avto" skoraj 18.000?. Ampak to je ?it od opreme in men se zdi ta cena bistveno pretiran, bohnedej, da jo primerjam s Ceedom, kjer za isti denar lahko dobim tamo?nega 140KM diesla z vso opremo. Ker sem ga vozil ti lahko povem, da je svetlobna leta pred to Astro.

Ne nakladam saj sem bil pred ?asom tudi Golfhater samo ta Golf, ki sem ga vozil zadnje tri leta je izpolnil vsa pri?akovanja in celo u?itek ga je bilo vozit. Tu bo pa zgodba kot ka?e druga?na in se bom v Astro vsedel precej nejevoljen. ?al to ni avto za 21. stoletje, mi je prav ?al pa ?e se vsi obo?evalci Oplov postavijo na trepalnice.

Nikoli prej nisem udrihal ?ez opel pa sem ene 10.000km naredil na Omegi 2.0 in kak?nih 1.500 na prvi Astri ampak ta avta sta bila za devedeseta leta ?isto spodobna in ta nova Astra bi bila za devedeseta tudi. Ampak pi?e se leto 2008 in je to nedopustno za tako renomiranega proizvajalca.

Zdaj sem pa? prvi? razumel tisto "malo lima malo ?ice evo tebi Opelice" :P

V glavnem nekaj je res - v zadnjih 5 letih vozim bolj?e avtomobile (Mazda 6, WV Golf V, Passat, Mercedes A in seveda nova Mazda 6) zato mi lahko verjame?, da znam lo?evati zrnje od plev in ta Astra je pa? pleve in to drago pleve :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes so mi vzeli mojega slu?benega Golfa (potekel najem) in mi podtaknili Opel Astro.

****Warning - ljubitelji Oplov prenehajte z branjem, da vas ne bom prizadel s spodaj napisanim****

Si sli?al Borut/Reddevil, nehaj prebirat... :angry:

V glavnem, to je nova Astra 1.6 115KM bencinar 2008 (prevo?enih 11.000km) :( ... avto je ena navadna gajba in sploh mi ni jasno kako se nekdo odlo?i in jo sploh kdo kupi s svojim denarjem :ne vem:

Ok, prvi vtisi: najprej sem se pol ure matral, da sem nekako na?timal avtoradio in ugotovil, da ?e ?elim poslu?ati kor toliko v redu zvok bo treba na zmerni jakosti. OK, to bomo ?e pre?iveli.

Zdaj pa vo?nja:

Motor je len za popizdit, pospe?kov nobenih, od 90km/h do 140km/h rohni kot bi hotel vzleteti (no ja pri tej brzini je ?e 4.000 obratov na ?tevcu). Tudi v prostem teku prihajajo izpod pokrova ?udi ?ume?i zvoki in zginejo ?e rahlo doda? gas. No zdaj me pa ?e moti, da radio no?e lepo ?pilat bolj na glas. :(

OK, verjetno sem malo preve? kriti?en tudi zato, ker ?e nekaj ?asa vozim samo diesle ampak zadnji? sem peljal bratovo Lantro pa se 12 let star avto pelje bolje kot tale, ki je ?isto nov.

Dodatna oprema skoraj ni tako, da nisem na?el niti cupholderja... ni BC-ja, ni tempomata, ni ESP-ja, ASF-ja (OK ni? hudega saj pri tako anemi?nem motorju tudi na mokrem z zimskimi gumami no?e zakopat). Plastika je take kvalitete, kot sem jo mel pred 15 leti v Wartburgu in na tem nivoju so tudi lcd displaj?ki v ogabno oran?ni barvi za kozlat. Ob?utek je kot bi sedel v avtu iz srede devedesetih in ne v nekem modernem vozilu.

Evo tolk za prvih 100km vo?nje, kjer se mi je avto ?isto zameril in nikoli, ampak res nikoli si nisem mislil, da bom izrekel ta stavek: "PROSIM, VRNITE MI SPET GOLFA". ?zmeden?

***benti Borut, a sem ti rekel, da ne beri tega*** :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hallo???Krofki so samo v kuhni. :D Samo ne vem,?e bi ti samo zaradi krofkov hodo pono?i po bajti a? :P:hohoho:

Poky, ne izzivaj, ker ?e bo? preve? drezal res ne bo ostalo samo pri krofkih... ne pozna? ti medota, ko je 1x v akciji nabiranja takih in druga?nih dobrot ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

predlagam, da vw neha delat luksuzni razred...lani tose umrl, zdaj haider...in oba v "visji vw rang"

sklep: vw sux :)

Dve tako odmevni nesre?i - tole je res slaba reklama za VW.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zdej pa ni ve? mazda

aja pa ?e s tem se lohk pohvalim da sm se nehav sekirat zarad bejbe in je vsak dan lep?i :bravo::bravo:

Hehe, zdaj ma? drug avto in nov zagon pa gre? lahko spet v lov. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No ja sej za nemce je bil tud Hitler heroj ?ist do svojega konca pa kam jih je pahnil, da so imel 10 milijonov mrtvih pa razru?eno dr?avo in ve?ni made? okupatorjev in morilcev.

Bolj kot si mislimo, da postajamo napredna dru?ba ve? takh samopa?ne?ov, diktator?kov al pa diktator wannbeejev se pojavlja - pol pa imamo Karad?i?e, Milo?evi?e, Hajderje, Putine, Husseine, Ahmadined?ade, Moralese, Chaveze, Gadafije, Castrote, Bushmane, Jan?e in druge.

Je pa? tako, da dolo?eni ljudje pa? rabijo mo?no roko in palico na hrbtu pa so sre?ni in zadovoljni s svojimi malimi ?ivljenji, da jim ni treba preve? razmi?ljat, ker to delajo drugi namesto njih. Taki rabijo svoje velike vodje, katerim sledijo tudi v smrt - z drugimi besedami jim pravimo tudi ovce ali pa hlapci.

Tisti, ki pa mislimo s svojo glavo in se ne uklanjamo ?rednemu nagonu v ?ivljenju NIKOLI in NIKDAR ne bomo malikovali nikogar ?e najmanj pa politika saj si nih?e od njih tega nikoli ne zaslu?i in ne sme zaslu?iti. Politik bi moral biti le v slu?bi vseh nas in je le upravljalec na?ega skupnega podjetja, ki mu pravimo dr?ava. Ni nikakr?en simbol niti idol, da bi se mu kdorkoli poklanjal - razen ?e si ovca.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

1.8 promila...vej tu go

Hja ne bo? verjel ampak sem takoj po nesre?i pisal na enem forumu, da je bil pijan kot ?ep in da je bilo skupaj s hitrostjo neizbe?no to kar se je zgodil. Haider je bil znan po tem, da ga je rad cuknil in da bi bilo na tem ?uru druga?e je bila verjetnost skoraj enaka 0 zato sem pa? logi?no sklepal.

Pol so me pa napadl in spluval, ?e? kako lahko napi?em, kaj takega ?e pa pravijo da ni pil. In pol sem uporabil JJ-evega jokerja o "lete?ih slonih" in sem se poslovil iz debate. :P

Dobro v vsej tej zgodbi je le in samo to, da ni nikogar drugega potegnil s sabo v smrt in da je bil kaznovan za svojo neumnost zgolj in le sam. ?koda, da se v primeru drugih pijancev za volanom to redko zgodi in potegnejo s sabo ?e marsikatero nedol?no ?ivljenje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.