Namesto da bi se mirno vozu pred Masso,gre z glavo skozi zid!
Ma to?no to... Naj gre Kimi naprej saj mu ni konkurenca za naslov on naj se pa lepo vozi za njim in pred Masso pa bi naredil vse. Ko mladi kozli?ek je in ?al ?e ni zrel za naslov.
recimo mini je imel michelin alpin gume (hitrost T, torej do 190km/h), mini po tehnicnih podatkih gre cez 200...v nemciji je cist legalno peljat 200 na avtocesti...torej, lahko bi prislo do eksplozije gume in bi bil rentacar kriv
hehe sej se hecam
pa se vsaka guma ima hitrostno rezervo
ne bo dr?alo, ker ti nisi politik navadni dr?avljani smo vedno sami krivi za vse
Hmm Marko.. a ?e vozi? ve? kot 140km/h po cesti, kjer je omejitev 70km/h in to ni AC je samo vpra?anje trenutka kdaj ne bo ve? zneslo in ne teorije zarote, a ne? 140km/h, pono?i na relativno ozki cesti tik pred naseljem (z avtom je podrl ENOJEZI?NO tablo) je na ravni popolnega idiota oz. nekoga, ki ve, da je nad vsemi in nad zakonom ter da mu nih?e ni? ne more vklju?no s policijo.
Tak?en kot je bil v politiki je bil tudi na cestah in pred 15 leti je imel to?no na tem odseku ?e nesre?o, ko je zletel ven a takrat brez po?kodb. Starega jarca pa? ni ni? izu?ilo in aroganca ga je na koncu pokopala.
Pa da se vrnem na teorijo zarote pa samo vpra?anje o enakosti med dr?avljani oziroma o tem kako so recimo politiki bolj enaki od drugih. Tudi na? primer na Savi pri Blanci je zanimiv saj so ?e na?li gre?ne kozle za tragedijo in to naj bi bil izposojevalec ?olnov (LOL) in pa gradbeniki, ki niso dovolj zavarovali gradbi??e. Samo z alkoholom podprti politiki v ?olnih, ki so po lastni neumnosti (vsi so vedeli za nevarnost saj so delali na teh projektih na Savi) zapeljali ?ez prelivna polja ne... politik itak ni nikoli kriv, kar so nam lepo demonstrirali politi?ni veljaki v predvolilnem boju. Krivi smo vedno in samo dr?avljani, a ne.
?e torej primer iz Blance prenesmo na ceste je ugotovitev kriminalistov nekako taka, da ?e sem politik in si sposodim avto na Rent-a carju ter se zaletim na neki slabo ozna?eni razriti cesti, nisem kriv jaz ampak je kriv rent-a-car, ker mi ni posodil ustreznega avta (terenca), da bi lahko s 100km/h brez te?av prevozil udarne jame. ?e to ni narobe svet potem ne vem kaj je.
In tudi v primeru Hajderja je nekako tako, kot je bilo v primeru princese Diane. Vse so drugi krivi samo vozniki, ki so drveli brezglavo ne. Zanimivo kako je situacija ravno obratna, ko se zaleti navaden dr?avljan - takat je pa vedno voznik skoraj brez izjeme kriv, saj je vozil z neprilagojeno hitrostjo ne glede, ?e pol ceste manjka pa ?e je vozil s polovi?no hitrostjo od najve?je dovoljene.
Da ti gre na bruhanje taka dvojna morala in zgodbice o enakosti pred zakonom.
Ne bi rekel, da so mediji krivi... prej je vsa krivda al pa 90% krivde v politiki, ki izrablja ljudi v svoje namene. S takim hujskanjem proti tuji dr?avi (zunanjem sovra?niku) je tipi?na za biv?e jugo republike saj s tem u?inkovito prikriva? doma?e probleme.
In bolj kot je agresija usmerjena navzven, huj?e probleme ima dr?ava doma in Hrva?ka jih ima polno kapo zato pa smo Slovenci dobra kost za glodat. In ?e jim bo zarad tega la?je, naj jim bo
Bordoj?ek je torej fasal isto kazen kot Luis in Felipe. Masa je torej 7. in razlika je 5 to?k.
Ampak kot bi gledal ponovitev lanske sezone. Hamilton dela enake napake, kot, da se ne bi ?isto ni? nau?il od lani. Pa samo kri?arit bi moral do cilja pa zbirat to?ke in bi bil z lahkoto prvak.
Da vidimo, kaj se bo zgodilo? Zdajle ga je malce zajela panika in na naslednji dirki bo zaradi tega imel te?ave ?e v kvalifikacijah. Zaradi slab?ega ?tartnega polo?aja bo spet hotel narediti nekaj na silo in se mu ne bo iz?lo. Massa se mu bo pribli?al le na to?ko zaostanka.
Zadnja dirka pa: Massa 1.; Hamilton 2. in Luis bo spet izgubil naslov za eno to?ko.
To so pa? komentarji, ki jih pi?ejo nemo?ne frustracije... sicer je pa to portal, kjer se zbirajo polpismeni, ki ne znajo napisat dva po?tena inteligentna stavka.
Sre?a, da niso vsi Hrvati taki in da so nekateri prav v redu.
Pozabi....Massa ne zna vozit,?e ne ?tarta prvi.....se ne znajde v prehitevanju.
Ja, ?e posebej ?e ima? na dirkali??u takega kretena kot je Hamilton. ?lovek ?e misli, da prihaja k pameti pol pa take poteze, da vsi drugi re?ujejo njegove napake. Pa a bo ta pobi? sploh kdaj nau?il potrpe?ljivostal bo vedno ?lo takole po principu "z glavo skozi zid"?
Zaradi teh dogodkov je bil vidno ziritiran tudi Massa, ki je nato naredil tudi te?ek idiotizem in zadel v Hamiltona. Sem imel ob?utek, da je bilo to ?e kar ma??evanje za tisto kar je Hamilton naredil v prvem krogu. No Bourdais je potem na izhodu iz boksov na isti na?in zavrtel Masso, ki je zato v kn?ni razvrstitvi izgubil ?e kaki dve mesti.
No tako sta kazni fasala Massa in Hamilton, kar je pravilno a je vseeno dalj?i konec potegnil Hamilton saj sta do konca ostali le ?e dve dirki prednost pa je ostala skoraj ista.
Alonso je drugi? zapored izkoristil situacijo na stezi in suvereno zmagal. Kubica je tudi izkoristil situacijo maksimalno, Raikkonen pa je zaradi smole imenovane Hamilton izvlekel najve? kar je lahko, ?eprav po najbolj?ih ?asih na krog bi morala Ferrarija tole dirko dobiti.
Pa ?e izjava Ali?i?a: Kimi no?e deliti ?ampanjaca s svojimi mehaniki in ga je kar odnesel s sabo. Raje ga bo popil sam saj je velik ljubitelj alkohola.
Tak?no sovra?tvo, do Slovencev in na?ega jezika, kot je sejal in prikazoval svojo ve?vrednost je na koncu rahlo ironi?no pla?al na cesti s slovenskim imenom. Kakr?en je bil v politiki je bil zgleda tudi v prometu in skupaj z alkoholom je bila mera polna.
Ker ni znal u?ivati v miru na zemlji bo pa? v miru pod zemljo. R.I.P in naj ti bo lahka slovenska zemlja.
Dr?i, samo ?e zelo veliko je to, da so kon?no pokazali na tiste, ki so res odgovorni in da ne poslu?amo ve? vladnih puhlic, ko so vsi napadali zgolj in le SCT, "svojih" odgovornih pa se niso niti dotaknili. In vesoljna Slovenija je tulila z njimi v isti rog - bilo je tako hudo., da sem mislil, da bo drhal kar vislice postavla na pre?ercu in obesila Zidarja.
?alostno obna?anje s strani ljudi in dr?ave katero ?e vedno smatram, da je pravna in da so sodi??a tista, ki bodo dolo?il kdo je kriv in kdo ne, nikakor pa ne ulica oz politiki ?e manj pa ljudske mno?ice.
Jaz sem zadovoljen, ker se mi je kar malce odvalil kamen od srca saj sem ?e mo?no podvomil v pravno dr?avo in pravosodni sistem ter policijo.
p.s.: da ne bo kdo slu?ajno razumel, da branim Zidarja - ga ne, branim pravno ureditev in demokrati?na na?ela.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zrele niso samo hru?ke ampak tudi osebnosti in Louis je v tem ?e zelo ?ibak.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani