Kokr vem, mora? kontaktirat na?ga administratorja (BOSTI po imenu), po?lji mu ZS - zasebno sporo?ilo z ?elenim imenom in praviloma, ?e ne obstaja ?e kdo s tem vzdevkom ti ga potem v parih dneh odobri in spremeni!
?e ma kdo kak?no telefonsko od serviserja, ki ugodno "spravi v red" bicikle. V nasprotnem primeru, ?e bi me "ogulu", se mi jasno starga skreta ne izpla?a skup sestavlat, ampak raj? iz njega se?vasat spomenik, kak?no moderno skulpturo!
Lokacija pa naj bi bila nekak LJ in okolica kakih 20 km max.!
23.12. je rok, da dobim na svet novo generacijo, pa mam kr tak ?udn filing, dost se mi bo spremenil, glede na zdej, ko ga loh s kolegi bluzim tut po 1 tedn skp!
Sem bil kak?en mesec nazaj na koncertu Skaterjev pa tut ful ?ur nardijo in pa punca ni sam lu?na ampak tut simpati?na, energi?na, zgovorna - prava ?tajerka skratka!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e, je pa? tko nanesl, da je ena biv?a skoz spremljala ?e k?ne neumnosti streljam po forumu, pa sm se raj zakamufliru!
Pa ?e ime mi je kul!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani