Skoči na vsebino
up. ime
Napisano

Mogo?e, je pa? tko nanesl, da je ena biv?a skoz spremljala ?e k?ne neumnosti streljam po forumu, pa sm se raj zakamufliru! :P

Pa ?e ime mi je kul! :harhar::jezicek::ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

up. ime
Napisano

Ni res Jo?aGuliKarkoli?eGuli :D ga je zamenu sam enkat, iz Predjamca! <_<:P

Mislim, da ga je pa nekdanji J-Luv zamenju ?e dvakat (lohk da se motim)! :blush::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

up. ime
Napisano

Kokr vem, mora? kontaktirat na?ga administratorja (BOSTI po imenu), po?lji mu ZS - zasebno sporo?ilo z ?elenim imenom in praviloma, ?e ne obstaja ?e kdo s tem vzdevkom ti ga potem v parih dneh odobri in spremeni! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma sej za Ajvarjovga stroja je pa ful ?koda, lohk bi se ga u?timal, pa bi biu za ob nedeljah (k ma?) in pa pol postal oldtajmr! :P:bravo::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jah sej ful pa mam izbiro, al klub k ga ne maram spljoh, al pa tak k mi ni preve? v?e?! <_<:angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No in kaj pravte na Ferrarijev "bencinski" dose?ek? :P:hohoho:

Zdej nekak razumem kaj je Lauda mislil s tem, da ni v redu, da so sami Italijani v ekipi, zgleda jih matematka mal ba?e! <_<:hohoho::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hvala za ?estitke! :rispekt:

Hehe, men je sam va?n da otrok ne bo ?korpijon po horoskopu (Poki pa Zemir sta ?e v redu deda) :P

Upam sam da mi ne bo pomdladek prehitr za?el upravljat z Mazduro! <_<:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bicikl serviser
Napisano

?io!

?e ma kdo kak?no telefonsko od serviserja, ki ugodno "spravi v red" bicikle. V nasprotnem primeru, ?e bi me "ogulu", se mi jasno starga skreta ne izpla?a skup sestavlat, ampak raj? iz njega se?vasat spomenik, kak?no moderno skulpturo! <_<:hohoho:

Lokacija pa naj bi bila nekak LJ in okolica kakih 20 km max.! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

23.12. je rok, da dobim na svet novo generacijo, pa mam kr tak ?udn filing, dost se mi bo spremenil, glede na zdej, ko ga loh s kolegi bluzim tut po 1 tedn skp! <_<:blush::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Labi tut ?e jo izgubi, to ?elziju ne bo povrnilo vstopa v finale - po to?it zvoniti je ... (sej vemo) <_<:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.