Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Ampak vseeno težko razumem - ok verjetno tud zato, ker edini del mojih kolesarskih oblačil, da je striktno kolesarski so rokavičke in pa čelada. Vse ostalo je običajno športna oblačila, navadne majice in hlače za basket, neki supergi iz Daichmana za 19€, očala glih tolk, da so da mi muhe ne letijo v oči in je to to. Da bi si navlekel dres z logotipi bi me samo odvrnilo od bicikliranja, ker bi mi bilo odkrito povedano, nerodno pred svetom. sramezljiv

Mogoče celo nimajo tako velke številke.... 🤔😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Baje, da je to en od stranskih učinkov, da po cepljenju vidiš vse dvojno tko, da če se je nekdo 3x ima občutek, kot da se je vsaj 5x. :nevem:😎

Za gripo zraven štejem, da ne bo koga še res strah, da dvojno vidim, ker sem veliko na cesti..... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je pob napisal:

Dejmo še Zelenskemu za mir. Pa smo pokriti za letos.

Drugače pa super, tako so sedaj ljudje dobili neko tolažbo, da mogoče je pa bilo v dobrobit človeštva, da so sodelovali v tem eksperimentu.

Na švedskem se to dogaja, kdo je že gor.... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 20 minutami je TBA napisal:

Da nau kdo reku da sem šel na odvajanje😂

20231004_095132.jpg

Kr tri, da nauš zaspal... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 18 minutami je MazdaBoy napisal:

Nič ne vem, da je kaj bilo. 🤷‍♂️ Kje ti to najdeš, FB, Instagram, Slovenske novice, radio....? 🙂

Nekdanja UDBA še pride prav, snađi se.... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
SIOL.NET

Chery se bo v Evropo v naslednjih dveh letih podal s tremi svojimi znamkami. Če bo prodaja zadovoljiva, bodo že...

Tole vse skupaj bo še zanimivo in hkrati problematično neugodno... sramezljiv

WWW.ZURNAL24.SI

Skladišča avtomobilskih proizvajalcev in trgovcev se polnijo. Proizvajalci se na to vse bolj odzivajo s popusti in celo z...

Tudi tolo je zanimivo..... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Hej. Malo matematike za dobro jutro. Koliko bencina porabi Getz na 100km, ko sem z 32,15 litri prevozil 557km? (Namig; manj kot 6 litrov na 100km).

5,7 l/100..... 😉👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.