Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Totalna nemorala - v na?ega Mazda?a se je sredi no?i nek o?itno vinjen voznik zaletel in kasneje pobegnil s kraja nesre?e. :ninja:

upam, da ga najdejo bastarda :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tole je pa ?e mo?no nenavadno - spet Tu?ev kamion in prakti?no na isti na?in kot pred ?tirimi leti, ko je umrl AMZS-jev delavec in hudo po?kodoval mladeni? osebnega avtomobila, ki mislim, da je izgubil obe nogi ter se je zanj nato zbiralo zama?ke za bolj?o protezo. Da ne omenim spomladanske nesre?e kjer sem tudi sam stal v koloni, kjer je tudi Tu?ev kamion priletel zadnji v kolono.

7.10.2013

15.5.2013

17.1.2009

Pa se na to si pozabu...

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/fo...lo-s-ceste.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jp, father se je v tem momentu ravn s traktorjem pelu po nadvozu, ko slisu pok...

Sm pa srecu tovornjak na avtovleki v Sempetru, ko sm sou s sihta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ob pol 7h pr?u iz no?ne in ?e kar nemorm zaspat :glare: stem da me zve?er ?e ?aka zadnih 8 ur v temu tednu jutr takle ?s se bo pa treba po?as spedenat za na ohcet ( za1x se ?e ne ?enim ) kar sicer ni slabo sam me mal skrbi kako bom zgledu jutr neprespan in z podo?njak

P.S. mamo v na?ih koncih tok mrz ( trenutno 5°C ) da je blo treba za?et kurt

to bi bil neumn :vskalo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Vidim, da pozna? lokacijo, i??emo pa ime kraja. :harhar:

?mego se zna razjezit in odpeljat na samo lokacijo ter primerjat mojo fotko z dejanskim stanjem. :aaaaa::hohoho:

js se ne rabim nikamor peljat, ker to?no vem kir predel je tole :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Tisto je ?ez Menge?ko polje, tole je seveda druga cesta. ?mego a ti pa ve? kje je tale u?ivancijski odsek? :D

a je to Proti Gornjemu Gradu al se motim? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Brez kak?nih dodatnih kilometrov sem ?el iz ?o?tanja proti Kamniku. Med katerima dvema krajema sem vozil, ko sta nastali naslednji 2 fotki? :harhar:

a morm bit js tih, al povem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.