To še pride... sem videl, da se res preveč segreva. Sicer je zgoraj mreža in en filter pritrjen z magnetom, pa se pretok zraka precej izboljša, ko začasno odstraniš. Ampak vseeno pride še kak vent, da bo ziher OK.
Pa poljaki tudi baje. Ja res zanimivo, kako so včeraj raznorazni komentatorji na portalih cefrali lastne sodržavljane, ker je pač bila ob progi slo zastava. Tolk gneva proti lastnemu narodu, mislim, da ne vidiš nikjer na svetu in taki se potem po prsih tolčejo kaki domoljubi so. Narobe svet res.
Sej zato se večina bank kr nekako upira predčasnemu plačilu kreditov in jim je bolj v interesu, da se gre do konca.
Drugače je pa vedno tako, da bolj k si načitan okoli teh zadev manj te peljejo lulat. Pa to sploh ne velja sam za banke ampak praktično za cel aspekt današnje družbe. Že klele na forumu vidim po izjavah posameznikov, da je marsikdo nagnjen k tamu, da bi nkje nekaj al nekoga okol prnesu. Žal. ☹️
Ma jebeš ogledala - ogledala so pri Mazdah čist preveč overrated. Sploh, kadar zariba zlaganje.
Ampak kakorkoli , ne verjamem glih ChatGPT-ju, da je to pravi podatek. Sem prepričan, da ne gledajo na vsaki strani 17cm stran od bokov pa sej niso namenjena za uporabo z bivalno prikolico.
Drugač pa ja širino z ogledali res nisem upošteval, ampak po moje gledajo ven le kakih dobrih 10cm na vsaki strani.
Ja, če si amerikanc pol samo voziš in kolneš kako se boš zaletel v balerino pred sabo. Nič bremzanja pol pa al se izzide al pa ne, le količinski nivo in intenziteta kletvic se na koncu spremeni.
Ravno danes sem se peljal tukaj, obup, sem precej cvikal, ker je nenormalno ozko. 4 pasove so naredil iz 2,5 navadnih, mazda6 je 2m širine, če je na desni kombi, gre za milimetre. Boljše bi bilo, da naredijo 1 pas.
Edit: sem mislil da je 217 širine pa je 207
Kero Mazdo pa maš? Kokr vem ima šestka širino 184cm.
Začelo se je že z ogromnimi SUV-i, kjer v ameriki, ga skoraj ni pod 2 toni. Pol pa še v to nabijejo za pol do tričetrt tone baterij. In maš takih avtov v etaži recimo 40 pa je takoj dodatno vsaj 20 ton obremenitve, ki ni bila predvidena.
A ni tudi Grims izjavil, da glede na razmere na Kredarici sredi poletja, lahko smatramo, da je segrevanje ozračja mit? 😀
Zmer bolj jim verjamem, SDSovcem 🫣😬
Sej je že statistično nemogoče, da bi vedno imeli vse narobe. Včasih jim kej rata tud po nesreč zadet. Zato so si tud naboje potalal, Domobranko je pa še atipično pljučnico fasal in to v toplem oktobru. Drugač pa ja - tud slepa kura zrno najde.
Kako to misliš "še kar"? To zveni, kot da ga zadnje čase ne bi bilo, pa bi zdaj spet bil...
Varčna Lučka Kajfež Bogataj je pred 15 leti rekla, da snega po letu 2020 v sloveniji ne bo več oz. le malenkost v visokogorju. Tko, da prosim ne bit zanikovalci znanosti in strokovnjakov. Hvala.
Vse se plača vse se vrača. Malo z zamudo in v veliko blažji obliki, ampak on že ve zakaj je dobil vodo v ksiht. Še dobr, da ni bil solzivec notri primešan.
Ja, sam punce med sabo tkole so se pa rekdo. Je bilo bolj na verbalni osnovi...to vse Tiktok dela
Kar se pa tega primera tiče, tudi sam se najprej vprašam zakaj je do tega prišlo in palica ima vedno 2 konca.
To je bolj woke kultura pa feminizem in zgodba o enakopravnosti z dedci. Navadno take stvari potegnejo najslabše iz ljudi. Nič novega, enako smo videli v korona histeriji, zdej se pa seli po družbi kot rak.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. 😜
Povezava za deljenje
Deli na druge strani