Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

To še pride... sem videl, da se res preveč segreva. Sicer je zgoraj mreža in en filter pritrjen z magnetom, pa se pretok zraka precej izboljša, ko začasno odstraniš. Ampak vseeno pride še kak vent, da bo ziher OK.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Pa poljaki tudi baje. Ja res zanimivo, kako so včeraj raznorazni komentatorji na portalih cefrali lastne sodržavljane, ker je pač bila ob progi slo zastava. Tolk gneva proti lastnemu narodu, mislim, da ne vidiš nikjer na svetu in taki se potem po prsih tolčejo kaki domoljubi so. Narobe svet res.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 35 minutami je Slivka napisal:

Kolikor je meni znano, ti motorji sežigajo vodik in kisik. O katerih delcih zdaj ti to govoriš? Zakaj na baterije?

Space X program imajo Merlinove motorje in teli sežigajo raketni kerozin s pomočjo utekočinjenega kisika.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej zato se večina bank kr nekako upira predčasnemu plačilu kreditov in jim je bolj v interesu, da se gre do konca.

Drugače je pa vedno tako, da bolj k si načitan okoli teh zadev manj te peljejo lulat. Pa to sploh ne velja sam za banke ampak praktično za cel aspekt današnje družbe. Že klele na forumu vidim po izjavah posameznikov, da je marsikdo nagnjen k tamu, da bi nkje nekaj al nekoga okol prnesu. Žal. ☹️

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Tole je pa bilo raznih PM delcev v ozračje.

Bo treba po letu 35 rakete predelat na Liion. 

Tole zmeče v luft pri enem poletu tolk, k vsi avti v Slo v enem letu skupaj. Ampak teb bodo pa avto prepovedal, ker onesnažuje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ma sem mislil, da je to un vic o Matako Kojama in Sigamota Okoplota. Pa sem pozorno prebral, da vidim kako jima gre dandanes.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ma jebeš ogledala - ogledala so pri Mazdah čist preveč overrated. :hudicek: Sploh, kadar zariba zlaganje.

Ampak kakorkoli , ne verjamem glih ChatGPT-ju, da je to pravi podatek. Sem prepričan, da ne gledajo na vsaki strani 17cm stran od bokov pa sej niso namenjena za uporabo z bivalno prikolico.

Drugač pa ja širino z ogledali res nisem upošteval, ampak po moje gledajo ven le kakih dobrih 10cm na vsaki strani.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, če si amerikanc pol samo voziš in kolneš kako se boš zaletel v balerino pred sabo. Nič bremzanja pol pa al se izzide al pa ne, le količinski nivo in intenziteta kletvic se na koncu spremeni.

Vir: YouTube

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Ravno danes sem se peljal tukaj, obup, sem precej cvikal, ker je nenormalno ozko. 4 pasove so naredil iz 2,5 navadnih, mazda6 je 2m širine, če je na desni kombi, gre za milimetre. Boljše bi bilo, da naredijo 1 pas.

Edit: sem mislil da je 217 širine pa je 207

Kero Mazdo pa maš? Kokr vem ima šestka širino 184cm.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

- "Živjo, bejba, kaj boš pila?"

- "Kaj te briga! Itak že imam fanta, tako da samo spokaj!"

- "Emm, veš, jaz sem natakar..."

Ta je resničen.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Začelo se je že z ogromnimi SUV-i, kjer v ameriki, ga skoraj ni pod 2 toni. Pol pa še v to nabijejo za pol do tričetrt tone baterij. In maš takih avtov v etaži recimo 40 pa je takoj dodatno vsaj 20 ton obremenitve, ki ni bila predvidena.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 urami je g.Wankel napisal:

A ni tudi Grims izjavil, da glede na razmere na Kredarici sredi poletja, lahko smatramo, da je segrevanje ozračja mit? 😀

Zmer bolj jim verjamem, SDSovcem 🫣😬

Sej je že statistično nemogoče, da bi vedno imeli vse narobe. Včasih jim kej rata tud po nesreč zadet. Zato so si tud naboje potalal, Domobranko je pa še atipično pljučnico fasal in to v toplem oktobru. Drugač pa ja - tud slepa kura zrno najde.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Kako to misliš "še kar"? To zveni, kot da ga zadnje čase ne bi bilo, pa bi zdaj spet bil...

Varčna Lučka Kajfež Bogataj je pred 15 leti rekla, da snega po letu 2020 v sloveniji ne bo več oz. le malenkost v visokogorju. Tko, da prosim ne bit zanikovalci znanosti in strokovnjakov. Hvala. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Razlika je al si izzival al si bil izzvan. Ampak Alex baje da si ti heroj, vsaj tako se predstavljaš? Al si heroj sam pri ogledalih? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vse se plača vse se vrača. Malo z zamudo in v veliko blažji obliki, ampak on že ve zakaj je dobil vodo v ksiht. Še dobr, da ni bil solzivec notri primešan.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 urami je Bini napisal:

Te filme sem že gledal kot otrok.....😊To so stare fore iz močvirja.....😊😂🤣

Ja je fora, dokler ne fašeš :D Še dobro, da sem kr trpežne sorte pa da kakšni "skakavci" in "čakije" niso stopili v akcijo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je g.Wankel napisal:

Ja, sam punce med sabo tkole so se pa rekdo. Je bilo bolj na verbalni osnovi...to vse Tiktok dela :D

Kar se pa tega primera tiče, tudi sam se najprej vprašam zakaj je do tega prišlo in palica ima vedno 2 konca.

To je bolj woke kultura pa feminizem in zgodba o enakopravnosti z dedci. Navadno take stvari potegnejo najslabše iz ljudi. Nič novega, enako smo videli v korona histeriji, zdej se pa seli po družbi kot rak.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.