Mene ?e boli za te bu?ke, ker so mi ga ?e tolk pobutal da lah dam sam ?e komplet avto prebarvat. Sicer sam pazim da ga drugim ne obutam, in to mi zlo dobr ratuje predvsem zato ker sem tanj?i od always vlo?ka, ampak drugim je zgleda useen za svoj in moj avto.
matr,..tale vro?ina pa sploh ni za torte,..ker se sprot vse topi,..sm delala "beybo" po naro?ilu...mi je torta za?vicala,..ne mor? verjet , sm delala grad,...so se ro?ce in trava sprot topile,.tko da je blo bl ?alostno vse skupi
in ko se gor kuhna spremeni v savno, ma mami dol v nejve?ji vro?ini neverjetnih 22 stopinj, brez klime bemu....
ne mor? verjet,..ampak kon?no mislm res kon?no so re?il reklamacijo za kuhno ( po 60h dneh, rok za re?itev reklamacije je pa 45dni ) in je kon?no prave barve,...
no zdj pa da ?e mal pojamram, da ne pi?em o isti stvari v dveh temah,..Lesnina SUX!!! in kaj lahko zdj njim? Se mi spla?a odvetnika poslat tja pa nej jim j*** use po spisku? Se bi dal sploh kej nardit, razn da usakmu raztrobm, da nej ne hodjo kupvat tja, ker so neresne peder?ine k ne lo?jo barv? Ne upo?tevajo rokov, jim je stranka zadnja stvar na seznamu?
Prav ima?. No danes sem jo tudi jaz nabavil (ja ReDevil mi smo ?udni ker jo nabavimo pred?asno vem ) ampak jo bom dal kar v predal na ?ipo ne napisal ampak kar en zatemnjen rob z napisom Vinjeta 2008 tako kot imajo nekateri raznorazne znamke.
Samo tak?ne vinjete bi bile res bolj kul in uporabnej?e.
in z mal domi?ljije in ustvarjalnosti veliiiiiiik lep?e
Par se vozi po AC 100km/h. ?ena za volanom, mo? pa si mirno ogleduje okolico. Iznenada se obrne k ?eni in ji re?e: "O?enjen sem ?e ve? kot 20 let in se ho?em lo?iti!"
?ena ni? ne odgovori, mirno pelje naprej, le hitrost pove?a na 110. Mo? spet: "Ne ?elim, da me od tega odvrne?!" in doda "Ljubim tvojo najbolj?o prijateljico, ona je 100x bolj?a od tebe!"
?ena ostane mirna, le hitrost pove?a na 120 km/h.
"Avto bo moj!" re?e mo?. Hitrost se po?asi pove?a na 130km/h.
On nadaljuje: "Ban?ne kartice in ?oln so moje! In seveda hi?a!"
Avto je po?asi za?el zavijati prosti ogromnemu betonskemu mostu.
Mo? postane nervozen, pa vpra?a: "A si ti ni? ne ?eli??"
"Ne, jaz imam vse kar potrebujem." Hitros je ?e 150 km/h.
"Oh, da?" pripomni. "in kaj je to kar ima??"
Preden se je kazalec za hitrost povzpel na 160, se ona po?asi obrne k njemu s ?udnim nasmehom na licu: "Airbag!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani