• V mnogih dr?avah ZDA cestne patrulje vozijo v avtomobilu dve galoni
Coca-Cole za odstranitev made?ev krvi na cestah po prometnih nesre?ah.
• V skledo, napolnjeno s Coca-Colo, polo?ite surov zrezek in poglejte
?ez dva dni ? ga ni ve?!!!
• Za ?i??enje WC ?koljke: plo?evinko Coca-Cole zlijte v ?koljko, pustite eno uro in izperite z vodo. Citronska kislina v Coca-Coli bo o?istila made?e vodnega kamna.
• Za odstranjevanje rjastih made?ev z avtomobila: zme?kano alu-folijo namo?ite v Coca-Colo in made? zdrgnite.
• Korozivni made?i na avtomobilskem akumulatorju: Plo?evinko Coca-Cole zlijte preko akumulatorskih baterij in korozija bo izginila.
• Vse rjaste made?e boste o?istili s krpo, namo?eno v Coca-Colo, ki jo za nekaj minut polo?ite na made?.
• Kako spe?i so?no pe?enko: V peka? zlijete plo?evinko Coca Cole, pe?enko zavijete v alu-folijo in pe?ete. 30 minut pred koncem peke odstranite folijo, pe?enko prelijete s "sokom" in zlato rjavo zape?ete.
• Odstranjevanje mastnih made?ev: s Coca-Colo namo?ite obla?ila, dodate detergent in operete v stroju. Coca Cola bo pomagala odstraniti mastne made?e.
In ?e najbolj?a-----
• ?e se v avtu rosijo stekla, jih prema?ete s Coca Colo.
In sedaj, samo za informacijo.......!!!!
• V Coca-Coli je fosforna kislina - pH 2,8. Noht raztopi v ?tirih dneh. Fosforna kislina tudi raztopi kalcij iz kosti ki je glavni povzro?itelj osteoporoze.
• Za koncentrat ? sirup Coca-Cole morajo prevozniki uporabljati cisterne, ki so za??itene proti rjavenju.
• Distributerji Coca-Cole ?e 20 let uporabljajo Coca-Colo za ?i??enje tovornjakov in motorjev!
Pa ?e malo od vode in ameri?anov........
• 75 % Ameri?anov je kroni?no dehidriranih,
• 37 % Ameri?anov ima mehanizem ?eje tako oslabljen, da ga velikokrat zamenjajo za lakoto,
• Celo LA?JA dehidracija upo?asni metabolizem za 3%,
• Kozarec vode skoraj 100 % pre?ene ve?erno lakoto (raziskave Washingtonske univerze),
• Pomanjkanje vode je prvi znak utrujenosti,
• Predhodne raziskave so pokazale, da 8 - 10 kozarcev vode dnevno pre?ene glavobole pri 80 % ljudi, podvr?enih glavobolu,
• Samo 2-odstotni padec vode v telesu lahko spro?i zabrisan kratkotrajni spomin, te?ave z osnovami matematike, te?jo koncentracijo pri branju s papirja ali ra?unalni?kega monitorja,
• 5 kozarcev vode dnevno zmanj?a nevarnost raka na debelem ?revesju za 45 %, poleg tega za 79 % zmanj?a nevarnost raka na dojki ter za 50 % zmanj?a mo?nost za razvoj raka na mehurju.
?e vpra?anje: Bi raje kozarec vode ali Coca-Cole???
Kdo lu?kan??? Sme?kota??? hihih Ja te pa ni? za jutri......bomo pa drugi? re?li to.....sem pa sigurno ?e mislim da 14ega gor....delam v eni galeriji na metelkovi......
LP daVid
Ja itak, da sme?kota, Tomi in David
...u cool, jaz mislim, da tudi delam 14-ega...tko da bom sigurno v Ljubljani...
...ostanemo na zvezi...
lp
Ja zmenjeno....pa te povabim na en Mojito....... :mi pijemoo:
Kdo lu?kan??? Sme?kota??? hihih Ja te pa ni? za jutri......bomo pa drugi? re?li to.....sem pa sigurno ?e mislim da 14ega gor....delam v eni galeriji na metelkovi......
Tomi zdej bo? pa tepen.....hm...ma ?eprav bi vas prav rad gledal oba v taki motoristi?ni odpravi..... Evo jest ?akam da prideta na primorsko.....
Al pa jutri v lj.....spet sem gor..---
Ala ?in
daVid
Ah, ne bo tepen, je itak cel dan kokice obdeloval, pa ga ne bom ?e jaz sedaj mu?ila :ne vem:
...druga?e pa David, sporo?i, tole z Ljubljano, ?e si veliko gor, jaz sem ponavadi od ?etrtka - sobote...sicer grem tudi jutri vendar popoldan na izpit
lp
Ja evo super....ti definitivno javim....jest imam sicer jutri ob 8 uri izpit...pol kava, pol pa grem na Gamo na servis...glej ?e ma? ?as mi javi useeno......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Coca Cola
• V mnogih dr?avah ZDA cestne patrulje vozijo v avtomobilu dve galoni
Coca-Cole za odstranitev made?ev krvi na cestah po prometnih nesre?ah.
• V skledo, napolnjeno s Coca-Colo, polo?ite surov zrezek in poglejte
?ez dva dni ? ga ni ve?!!!
• Za ?i??enje WC ?koljke: plo?evinko Coca-Cole zlijte v ?koljko, pustite eno uro in izperite z vodo. Citronska kislina v Coca-Coli bo o?istila made?e vodnega kamna.
• Za odstranjevanje rjastih made?ev z avtomobila: zme?kano alu-folijo namo?ite v Coca-Colo in made? zdrgnite.
• Korozivni made?i na avtomobilskem akumulatorju: Plo?evinko Coca-Cole zlijte preko akumulatorskih baterij in korozija bo izginila.
• Vse rjaste made?e boste o?istili s krpo, namo?eno v Coca-Colo, ki jo za nekaj minut polo?ite na made?.
• Kako spe?i so?no pe?enko: V peka? zlijete plo?evinko Coca Cole, pe?enko zavijete v alu-folijo in pe?ete. 30 minut pred koncem peke odstranite folijo, pe?enko prelijete s "sokom" in zlato rjavo zape?ete.
• Odstranjevanje mastnih made?ev: s Coca-Colo namo?ite obla?ila, dodate detergent in operete v stroju. Coca Cola bo pomagala odstraniti mastne made?e.
In ?e najbolj?a-----
• ?e se v avtu rosijo stekla, jih prema?ete s Coca Colo.
In sedaj, samo za informacijo.......!!!!
• V Coca-Coli je fosforna kislina - pH 2,8. Noht raztopi v ?tirih dneh. Fosforna kislina tudi raztopi kalcij iz kosti ki je glavni povzro?itelj osteoporoze.
• Za koncentrat ? sirup Coca-Cole morajo prevozniki uporabljati cisterne, ki so za??itene proti rjavenju.
• Distributerji Coca-Cole ?e 20 let uporabljajo Coca-Colo za ?i??enje tovornjakov in motorjev!
Pa ?e malo od vode in ameri?anov........
• 75 % Ameri?anov je kroni?no dehidriranih,
• 37 % Ameri?anov ima mehanizem ?eje tako oslabljen, da ga velikokrat zamenjajo za lakoto,
• Celo LA?JA dehidracija upo?asni metabolizem za 3%,
• Kozarec vode skoraj 100 % pre?ene ve?erno lakoto (raziskave Washingtonske univerze),
• Pomanjkanje vode je prvi znak utrujenosti,
• Predhodne raziskave so pokazale, da 8 - 10 kozarcev vode dnevno pre?ene glavobole pri 80 % ljudi, podvr?enih glavobolu,
• Samo 2-odstotni padec vode v telesu lahko spro?i zabrisan kratkotrajni spomin, te?ave z osnovami matematike, te?jo koncentracijo pri branju s papirja ali ra?unalni?kega monitorja,
• 5 kozarcev vode dnevno zmanj?a nevarnost raka na debelem ?revesju za 45 %, poleg tega za 79 % zmanj?a nevarnost raka na dojki ter za 50 % zmanj?a mo?nost za razvoj raka na mehurju.
?e vpra?anje: Bi raje kozarec vode ali Coca-Cole???
LP dAVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani