Gledal do sedajle, zdej grem pa s psom raje. 29 krog - niti enega samega prehitevanja na stezi, samo z boksi, samo renoja sta sla mimo GRO ker se ni menjal.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne gre v tech3, ker to bo sedaj poltovarni?ko KTM mo?tvo, Petronas naj bi ?el v novo mo?tvo z Yamaho, kao poltovarni?ko ampak z enako podporo kot tovarni?ka yamahina jajca (Enak model, motor, razvoj)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sam to se tudi sam spra?ujem - kak?en je pravilen pozdrav. Recimo motoristi dvignejo roko samo rahlo, da jim jo prepih zaradi brzine ne odpihne in izpahne ramo, NOB borci si kli?ejo smrt fa?izmu svoboda narodu, prjatlju stisne? roko, ljubice objame?.
Kako pa je res pravilen pozdrav med kolesarji? A samo pomiga? z glavo (potem je logi?no, da se tistih brez ?elad ne pozdravlja, ker ni pravega sihronega efekta), a jim maha? z roko kot na peronu, a jim kli?e? zdravo v naravo, al kej podobnega. Sej vem, da se mal tako hudomu?no napisal ampak a obstaja kak?en dogovorjen kolesarski pozdrav - ma glih tolk, da bom vedel in da ne izpadem tele nevzgojeno.
Boss....
nimamo vsi ?operjev, jaz se z odprto ?elado lahko vozim do 150 na uro
Fordu je pa blokiral kompresor klime. Ko sem na stikalo klimo ugasnil, vse te?e brez te?av. No, da gre Ford brez te?av je tako protislovno, kot da bi rekel, da sem gore? kalcijev karbid pogasil z vodo...
?e imata dva enako mnenje, in vztrajata vsak pri svojem, se ne bo dobro kon?alo.
Promet bo na enem najbolj obremenjenih delov slovenskega avtocestnega kri?a tako danes od 9. ure dalje na odseku Brezovica-Vrhnika potekal samo po enem voznem pasu, popoldan pa enako v smeri Vrhnika-Brezovica.
Po mojem je Brno res najbolj?a varianta se vidi ful piste z hrib?kov kot pravi?.Una varianta med VR-jevimi navija?i je bolj pere?a, ker pa? ne navijam zanj in je ruba, da me kdo ?e zmlati.
Vmes so tud ostali, ravno to je fora, prevladuje pa rumena.
Brno si dvignjen a si bolj oddaljen, obvezno moras boti na gricku, ne spomnim se, mislim daje C
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gledal do sedajle, zdej grem pa s psom raje. 29 krog - niti enega samega prehitevanja na stezi, samo z boksi, samo renoja sta sla mimo GRO ker se ni menjal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani