Ferrari bo vse nascal zdej morajo dati drugim malo upanja in da bo vse bolj napeto, ?e bi ?e sedaj za?eli zmagovati potem kmalu nobeden ve? nebi gledal F1 ker nebi bilo zanimivo
Glede Bav?arja: ?e nebi bilo tak?nih kot je on, sploh do recesije nebi pri?lo, in to je dejstvo. Vse je bilo prenapihnjeno na polno. Je pa res da ko je veliko podjetje propadlo je propadalo vse za njim do najmanj?ega s.p.-ja ki je bil za podjetje kak?en izvajalec. Vse je potem ru?i kot domine. ?al.
Recesije pa pri mojem delu nisem zasledil, tako da,....sam da mi ?e en re?e da je recesija, imam res vsak dan ve?ji ob?utek da je to samo spet en izgovor in tudi to prenapihnjeno in bog ve kaj se bo iz tega izcimilo.
Kolegu je tudi ?la ?ipa z vinjeto, menjal je na carglasu in tam je dobil tudi potrdilo da ia izdajo druge vinjete, se je zapeljal na Brdo na DARS in brez problema dobil drugo, nobene komplikacije ..ma? pa nekaj dela s tem letanjem ja.
Dvakrat sem bil dol, pa se obakrat nisem mogel na?uditi kako je to mogo?e
Zato ker dol ?enske pravijo: "?ena treba da bude ljepa"
Je SLO ?enskam dala par lekcij starej?a gospa "vodi?ka" iz Beograda ko je bil neki izleti z ladjico po Savi.
Med drugim je rekla da so slovenke lepe samo bi bile lahko ?e lep?e ?e bi se redno ?timale v vseh pogledih kot se zagre. Jest sm skor umru od smeha , pri ?enskah pa same surle
Zamenjaj in daj letno ?imprej, ?ipa ti lahko po?i tudi isti dan po tem ko bi dal aprila letno gor tako da....verjetnost je pa pomoje da brezveze ra?unat
Aja, zakaj pravim da raje ?imprej zamenjaj? V dveh tednih sem ?el 2x v Italijo, in vedno so darsovci stali in kontrolirai vinjete na cestninki v obe smeri (in to cel dan), ta vikend celo ?e na cestninski postaji Log pred Vrhniko tako da....s polletno te bo 100% ustavil, zgubil bo? na ?asu, tako da ti bo ?e ve? ?ivcev ?lo, katerih je pa zaradi vinjete ?koda
10 plugov na obvoznici ni realno za pri?akovati, teli ki so bili so plu?ili vednar ?e je pred njim kolona ne more ni?, rabi kar en ?as da naredi krog okoli ljubljane. Druga?e pa zima je zima, folk naj si gume kupi tist k pa ne zna vozit naj gre pa na te?aj varne vo?nje pa mu bojo tam simulacijo delal, ?e je seng na cesti ?e ne pomeni da se mora voziti 30km/h, ko sem ?el v?eraj zjutraj v slu?bo sem opazil da je manj vozil na cesti in niti ni bila tak?na kriza po obvoznici in okoli rondoja, zgleda da so pacienti s ?ang ?lang gumami in nesposobne?i doma ostali oz. ?li na bus ker se jim ni dal kidat avta ?e bi bilo ?e tako vsaki? ko bi de?evalo bi bil svet ?e skoraj popoln,noben nebi bil ?iv?n in promet bi normalno potekal.
Glede parkiri?? je pa katastrofa,tudi s plugi vse zaplu?ijo,vendar zgleda da bo trajal da bodo tole z bagr?ki nalo?il, saj snega tudi za odmetat ni kam.
Druga?e sem pa v?eraj rabil do slu?be 5min ve? kot ponavadi
Aha potem bo treba prodat trojko, bom v oglasu napisal: Prodajam zaradi tega ker ima premalo intervalov za brisanje ?ip, kupujem Mazdo 6 Matr, japanezarji,a niso mogl istega ?tekarja namontirat.
?e pri prej?ni mazdi me je motilo tole z brisalci, ker ima samo dve hitrosti in en interval :ne vem: dostikrat malo rosi,malo de?uje in je interval predolg, za hitrost 1 ni ?ans ker bi ru?ilo tako da moram skos "drkat" da samo 1x pobri?e. Bi lahko ?e kak?nega dodali na mazdi, ?e moj ex Lancer letnik 90 je imel mislim da ene 6 intervalov, to je blo pa ?e mal preve?. Je mogo?e kak?na caka (tako kot pri golfih glede intervalov) ali ima mazda res samo tale minimum.
Ima? kak?no sliko??? ?eprav se hitro nabere kaj vse je za zamenjat, samo tole je moralo kar ornk vsekat. Zgeleda bojo vse komplet zamenal, verjetno tudi dno ravnali??je kaj privzdignjeno?
Jest bom pa pohvalu svojo mazdo V glavnem, zjutraj pri - 10 stopinj, v?ge kot da ni - 10, ni? ne ropota, motor je normalno glasen, prestavlja se normalno-?altanje ni ni? te?je, ni? ne cuka zaradi mrzlega motorja, display dela normalno in ni? ne muti, segreje se zelo hitro, ob tej temperaturi so tudi materiali ?e tr?i ampak nikjer nobenega ?ri?ka...tko da, svaka ji ?ast ...ma sem imel mal feeling da jo je ?e bolje voziti in da bolje dela kot pri + 25 stopinj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od jutri naprej bo pri meni nova ma?ina (itak da Mazda).... ...sr?no upam da bo delala tako kot mi je tale
Povezava za deljenje
Deli na druge strani