Se strinjam da bi blo to prej fertik nekaj malega izku?en pa imam tudi jaz-ka prav? nasledni? ggreva kar mi2 na lov,no lahko se keri pridru?i ampak ne bomo lovil medveda tokrat gremo na babe
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jaooo kako paniko delate oz. jo delajo kako nj re?em (mesne srajce) ko vidijo enega medveda!
Stari ka?n kaos!!!
Js sm doma kjer je v okoli?kih gozdovih kar nekaj medvedov pa me ni strah it v ?umo!!!
Je pa nekaj res ?e pride medved tako blizu naselja ga je pa? potrebno eliminirat (naj bo pod metek ali preselit)ampak naj to naredijo karseda potiho ,in ne da obesijo na najve?ji zvon!
Sori enostavno ne razumem!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Tisti ?asi so bili kot ena brezvezna nadaljevanka Scenarij znan junak pa tud!!(dovk?as)
Lih tko pa tud pr shumiju ni? novega ni iz tekme v tekmo pokazal kot eno samo grdo prerivanje in jebanje drugih voznikov s pomo?jo podkuplenih ?efov itd.
ampak je pa hec...navija?i rde?ih vsaj navijamo za svoje mo?tvo, ostali ste pa o?itno ratal zadovoljni ?e samo z dejstvom, da rde?i niso v ospredju pa ne glede kdo zmaga... kje je kle navija?ka identiteta pa navijanje za svoje mo?tvo? :ne vem:
o?itno se je navija?tvo spremenilo le v dvoboj Ferrarijevci vs. Antiferrarijevci .... slabo to
Jaz navijam za vsa mo?tva razen za tarde?e
Pa re? da nisem formula fan
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Predlagam na nalima? posamezne slike mi pa jo bomo potem celotno sliko sestavili sami-kot puzzle
Povezava za deljenje
Deli na druge strani