Pri meni je v službi enih 85% žensk, jaz in še par pravih moških, ostali so nekaj vmes. Sem pa v pisarni samo jaz od moških nato direktorica, šefica uprave in namestnica šefice. Sem blažen med ženami. 🤗
Po enem mesecu v novi službi lahko rečem da sem vesel, da sem potegnil črto pod UKC in javni sektor nasploh ter zlasti najbolj škodoželjen in zafrustriran kolektiv kar sem jih kdaj doživel. Tam (v Komerciali oz. Nabavi UKC) so osebe nezadovoljne same s seboj in z vsem okoli njih, da ne rečem kakšen Texas je vse skupaj in sem vesel, da sem odšel.
Skratka, kdor ni zadovoljen, čimprej MENJAVA, brez oklevanja in izgovorov, poiskati prijeten kolektiv in življenje bo lepše!
Zanimiva stvar, preprosto in verjetno tudi učinkovito Samo WV in še kdo bo moral tiste ledice po sredini maske odstranit, ker drugače bo zelena čisto nevidna.....
Na splošno nekatere znamke s temi ledicami preko cele maske proizvajajo avte za kak karneval. Pa tudi moteče so, tako kot tudi zadaj čez pol avta. Pravi cirkus.
Je pa ta ideja z zeleno lučjo dobra. Hkrati je pa žalostno, da dan danes pešci ne vedo več, kdo jim bo sploh ustavil pred prehodom za pešce. Koliko jih samo povozijo na prehodih.
Res je. Jaz imam vse njihovo orodje made in japan. Resda je kupljeno vse v Italiji, nekaj Anglija, in vse v višjem cenovnem razredu. Že po občutku in zvoku je drugačno od cheap makite.
Premium avteki so premium garažirani, premium voženi in premium vzdrževani. Zato dosegajo lepo starost in lepe kilometre. Če bi Yugota tako garažiral, vozil in vzdrževal, bi ravno tako dočakal 30 let.
Pravzaprav, če dobro premislim, je na cestah še vedno videti nekaj Yugotov. Bomo videli, koliko premiumcev bo po cestah čez 30 let...
Moj premium avtek ni garažiran.😉 Pravzaprav je bil garažiran le yugo in stoenka.Aja in bmw. Mazda pa nobena in tudi ne bo. Avto je narejen, da je zunaj in da se "stara" tako, kot se mora. Pa ni dojenček, da bi moral bit na toplem. 😊
V Italiji se že pozna recesija in ljudje nimajo denarja. In ker ni denarja, je padla kupna moč. Zato marže padajo in cene posledično tudi. In če pomahaš s šopom bankovcev namesto s kartico, se da zmenit še za kakšen popust. Če je pa prodajalec fizična oseba, pa sploh. Tako sem pred kratkim prijatelju delal uslugo in sva šla v Gorico iskat rabljeno traktorsko kosilnico. Precej ceneje kot bi jo lahko dobila v Novi Gorici, Solkanu, Kromberku ali Mirnu. Enostavno zato, ker Italijan ni mogel več čakati, da proda ampak je spustil ceno...
Ne se bati, saj bo prišlo tudi do nas. Do takrat pa izkoristi priliko!
Z Italijani si se lahko od vedno cenkal za ceno. Ceno postavijo le okvirno, na koncu ti jo spustijo kar konkretno.
Jaz sem od njih kupil tako že veliko stvari tudi preko it. e baya in na njihovem mercatinu. (naša bolha).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ko misliš, da ptičja farma ne more narediti večje neumnosti, jo izstrelijo.
Saj jih bo folk nagnal iz parlamenta.
https://siol.net/novice/slovenija/minister-kumer-povsem-mogoce-je-da-bi-vlada-zicnicarjem-prepovedala-obratovanje-589166
Mene sicer to ne gane, ker itak smučam v Dolomitih. Ampak za ostale... 🙄
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani