O?itno poslu?a? modrijane. Oni "so veseli" pa poden od podna od glasbe. Moramo lo?iti kvaliteten vokal od jodlanja in od raznih vi? tipo narodnozabavnih zmazkov in podobnega ?lo. sanja.
Za slo. razmere dobra osve?itev in zadovoljen sem, da je zmagala. Top...
Ne niti pod razno ne prenesem modrijanov...pa za samo en njihov komad vem, da ga imajo...ti ti ti...
Ni jih na slovenski sceni, ki bi jih poslu?al...druga?e pa Brendi, ?ifrer, stari Don juan...pa tu in tam kak komad...
No, kot je meni znano ni on nikakr?en morilec kolesarjev, je pa finan?ni falot prve lige in je kar lepo ?tevilo naivne?ev nategnil s piramidno igro Catch the Cash. Nato pa pobegnil v Avstralijo in kasneje v Ameriko. Je pa res, da za to ni nikoli odgovarjal.
?e pa si mislil Mirana Rudana, je pa to druga zgodba.
Leto?nja zmagovalka na Emi je res zaslu?eno zmagala. Kak?en vokal!...
?e nisem sli?al...ampak...?e par let nisem sli?al slovenskega komada, da bi mi ?el v u?esa in bi si ga potem ?vi?gal in brundal... Samo nek jok in stok...
Najprej bi ti svetoval, da gre? malo ven hodit, na svezi zrak, da se malo umiri?, da sprosti? napetost. A si res bil na teh trgih ali samo redno spremlja? travel chanel?
Za raliko od tebe, ki japonce vidi? samo, ko pridejo k nam kot turisti, sem jaz z njimi dolgo let delal.
Od njih smo kupovali cnc stroje pa tudi servisirali so jih.
In poznan japonsko razmi?ljanje in njihovo mentaliteto v nulo, ker so bili ne?tetokrat pri nas v firmi.
Ti se pa lepo malo pozanimaj o stvareh,o katerih nima? blage veze in "potuj" po svetu ?e naprej.
Za ameri?ki trg je na voljo sedaj samo model mazde 6 benzin, 2,5.Karavana ni. In, ?e gre? malo na ameri?ki mazda forum si bo? lahko prebral, da so fou? evropejcem in ostalim, ki imajo na voljo tudi karavana in to-dizel. Ja, prav si prebral, veliko njih si ?eli dizla, sedaj, ko ni na voljo ve? mo?nej?ih benzinarjev.
Kar se ti?e pa Japoncev in dizlov so pri Mazdi skoraj edini, ki jim uspe narediti euro 6 motor brez laganja in prirejanja rezultatov.Najbolj gre v nos to nem?kim proizvajalcem dizlov.?e ne bi bilo te gonje s strani grete, bi v kratkem povozili ostale z zmogljivimi, var?nimi in ?istimi dizli.
V ameriki si ne ?elijo dizla...samo pickupi V8 so dizelski...ker je nafta ob?utno dra?ja in ni in...ne jebejo krivulje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najbolje bi bilo, da gremo na volitve...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani