Pizda tuki na forumu neki po zemli smrdi.....AJA!!!!!!!!! Uklopko je en let starej?i! Use najbolj?e pa da bo? ?e zmer tok za hece pa da ostane? tak k si! VSE NAJ NAJ LEGENDA! :mi pijemoo:
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Se strinjam. Sam slovenija je ?e tko in tko cela nametana s plakati in tablami. Se spomnm nek bliz rudnika k sm pr?u na T kri?i??e pred mano pa 86 tabl in reklam skp...katastrofa! Pa tud tuki v Dom?alah v smeri proti ?entjakobu je na levi strani mislm da 7 gormozanskih reklam na razdalji 50 m! Kam to pelje??? Pred vele pa seveda same predvolilne reklame. Kamorkol se obrne?...REKLAMNI PLAKATI!
POZOR!
No da ?e jst povem zaklju?ek moje zgodbe! Velik sem premi?ljevou in sem se odlo?u da moji dragi po?ljem sms ?e se je pripravljena pogovort o nama, ?e ji pa ni do tega pa tud ok! In je bla za to, sva se dobila na pija?i, se pogovorila in se dogovorila da probava ?e enkrat, tokrat tud mal bol na izi, si ve? cajta uzameva zase in moram re?t da sva se lepo zmenla kako pa kaj, v primeru da se pa pa? nau obnesl sva se odlo?la da ostaneva usaj kolega pa da si pomagava ?e kdo kdaj pa? rab pomo?! Tko da se zahvaljujem usem za nasvete, sem vesel da se je uredil k zdj bom lah usaj normalno spau-u?er nism celo no? mogu zaspat in moram re?t da sm skor obolu! No vidte, usak prispeva neki pa se zadeva uredi! ?e enkrat hvala usem!
POZOR!
aaaaaaaaaaaaaa,..sam ne mi o shopingu,...ker sej vid? mojo slikco,..sm ugotovila da mam premal omar
druga? pa,..zmedeno al pa ne zmedeno,..a mate k?ne par ur?
no na hitr,..mojedva sta lo?ena od hm,..mojga 2mesca in fotra ne poznam,...niti ne pla?uje pre?ivnine in n?,..in sm prakti?no ?e ceu lajf zafrustrirano bitje zard tega,..ponavad mi depresija vn u?ge okol rojstnga dneva,...
no letos marca sm kon?no najdla mojo polsestrco in ja,..sm ugotovila da je biu ta let res zakon let,..in sm se odlo?la da se ne bom ve? sekirala zard enga nepomenbnga bedaka kukr je moj "fotr"
no nakar smo ?le u soboto u shoping in sred trsta sre?am njega,..(?e neb sis povedala da je on itak neb vedla,..) in valda sm ga hotla vidt,..in smo ?le za njim u eno ?tacuno,..in vedno sm mela u glavi kako bo zgledal k ga bom kon?n sre?ala,..kako bom oh in sploh pogumna,..ja valda,..
stala sm sred ?tacune,..ga gledala direkt u o?i,..in on mene nazaj,..in sva se gledala ene pol minute pol sm se pa obrnla in ?la,..ne znam pa opisat kako sm se sploh po?utla u tistmu momentu,..prou svet se je ustavu,..nism sli?ala ne mt ne sis kaj sta govorle,... (aja,..btw,..ja je vedu da sm js js,..ker dolga zgodba ampak ve da sva se najdle s sis,..)
in u soboto sm bla u ?oku,..u nedelo sm bla razpidena,..u?er sm bla besno jezno grrrrr uglavnm,..dons mi je pa totalno na bad u?gal,..
no ampak zdj saj vem zakaj sm jezna,..jezna sm na ceu svet zato ker sm jezna,..z drugimi besedami,...besna sm sama nase ker me gane,..ker si tip ne zaslu? niti sekunde mojga cajta da bi se obremenjevala z nemu,..ampak se,..
no da sli?m zdj k?n pametn nasvet,..in zadeve u stilu ne sekirej se ker se ne spla?a mi ?ist n? ne pomagajo,..in ja mi je tud jasno da se ne bom ?ist n? bol po?utla k ga bom sto?la do zadnga tolarja,..ampak ga bom useen,..iz samga principa,...
no uglavnm,.na hitr povedan use skupi,.. pa ja,..totalno sm off topic,..sam sj ste ?e navajeni
No pa ?e moj primer, mogo?e bo? kj odnesla od njega!
Tud v na?i dru?in smo mel obdobja ko so stvari ?le hudo narobe! Nazadnje kar je blo hudo narobe je blo to da jr fotr varu mt! Ampak je treba mal nazaj pogledat zakaj je to tega pr?lo k do zdj si misl? da je moj fotr idiot! Moja tastara sta poro?ena 23 let in v tem cajtu ne vem ?e sta ?la 10x skupi na pija?o, skor nkol v ?ivljenju nista ?la skp ?urat, moj fotr je pa ?e zmer mlad po du?i in valda da ga ho?e ?e mal ?urat, za mojo mt je pa ?ur da ustane ob 7. zjutri, gre k ma?i, po ma?i bere sveto pismo al pa kj tazga, zve?er spet k ma?i za vrhunec dneva pa pogledat k?no versko kaseto! Poleg tega je trmasta k bik in nkol se nista mogla k?no stvar zment normalno.Skratka nobenga ?ivljenja od nje, in to se vle?e 23 let! In pol je fotr dojeu da to ni to, da mu to ne pa?e in je za?eu s kolegi vn hodt! In pol se je najdla ena baba in ga je za?ela pecat! Fotr v prepri?anju da doma itak nau nkol bol?, valda zagrab ?anso pol se pa ?ele za?ne komplicerat! Ta baba ga je non stop klicala na pija?e in mt valda ?ez neki cajta za?ne sumt da neki le ni u redu! K je bla 100% prepri?ana da jo vara, so se pa za?ele slabe stvari samo ?e mno?it. V tem obdobju sem razmi?lju o tem da bi en dan pobrau cune pa ?ou u p.m.! Men je blo tok bed k ?e nkol v ?ivljenju! Sam zdj k pomislm, kako se je blo zbudit ob 9 zjutri in poslu?at tastara kako se dereta, mal mn k tol?eta in to se je vlekl ene 3 mesce me kr srt prime! Od jutr do ve?era-kreg! Non stop mu je prislu?kovala na telefon, skoz ga je klicala kje je, s kom je, kdaj pride dam, zakaj se kurbar okol, pol mu je za?ela kajle zabijat kao da si bo ona tud enga jeba?a najdla in tko sta se kregala po cele dneve. Nkol se pa ni vpra?ala kaj je ona narobe nardila da je fotr za?eu ljubezen iskat drugje. ?e bi mu usaj mal pozornosti posve?ala, kdaj ?la z njemu mal vn, ?e bi mu kdaj celo prsluhnla kaj ma za povedat, ga mal razumela, potem do vsega tega najbr? ne bi pr?lo! Pol je mt sku?ala mene prepri?at da je on usega kriv jst sm ji pa lepo povedu da mislm da je ona ve?insko kriva ker se nkol ni bla prpravlena prlagodit! Njeni problemi v slu?bi so bli najpomembnej?i, pa kaj je soseda rekla o njej, pa kaj drugi govorijo o ns, to je blo najva?nej! In takrat ko sta mela obdobje ko sta se ?e skor lo?ila sm dostkrat pomislu da bi blo bol? da greta narazn, kokr da se pa tkole kregata k doma smo bli usi ?iv?ni ne sam onadva. In v primeru da je blo tko pr vam al pa usaj podobn, je pomoje bol? tko k je! Res pa je, da si takrt bla ?e mjhna k je ?ou in si se navezala na mt, in ona te je (pomoje) prepri?ala da je usega tvoj fotr kriv! Usaka stvar ma pa 2 pleti medalje. Njegovo zgodbo ne vem ?e pozna?, ampak ?e je blo podobno temu zgoraj opisanemu pol ma dobr razlog da nista ve? skupi. Tko da te zadeve nkol niso prijetne, ampak sprjaznmo se, USI in USAKA dru?ina ma probleme! Pri nekaterih je lahko smrt v dru?ini, huda bolezn al pa karkol. Od tega kar se je v na?i dru?ini zgodil sem se nau?u da pogovor pomaga in da je treba stvari sprot re?evt, hkrati pa sem si zaprisegu da nam nobene ?enske varu ampak grem raj narazen z njo kokr pa da varam-pa ?eprou bi imel tehtne razloge za to!
Takih zgodb in ?e bolj tragi?nih je ?ou na tiso?e, sicer pa men nkol niso govoril da bom krasno ?ivel, da bom meu na tone dnarja in uspe?no podjetje, sre?o v ljubezni itd. ?ivljenje je bitka in vem da se bom mogu skor cel lajf je**t da bom km pr?u zato da bom tiste par let v penziji u?ivu, ampak tko pa? je. Upam da bo? raz?istla to zadevo k zdj si pa le tok stara da mu lahko prisluhne? in proba? ugotovit zakaj je od?el-mogo?e ti bo pol njegov odhod upravi?en!
Lp
POZOR!
?ivjo! Vem da je mal prezgodi, ampak sprjaznmo se, novo leto je pred vrati!!! Zanima me kje predvsem pa kako mislite pre?ivet nov let! A gre kdo u tujino, boste ga pre?ivel doma...Jst recmo nimam ?e n? u na?rtu sam bi pa rd vidu kam vs nese!!!
Lp
POZOR!
serijsko ima v prostem teku 750 - ni? ve?, ni? manj.
Jst sm pa meu ene 600, u?asih je pa tud na predtazadno ?rtico padu, se prav ene 250! Zdj mam pa ene 800-850 pa se mi ne zdi preve?! Bom pa probu ?e mal zmanj?at sam kj preve? pa ne!
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pizda tuki na forumu neki po zemli smrdi.....AJA!!!!!!!!! Uklopko je en let starej?i! Use najbolj?e pa da bo? ?e zmer tok za hece pa da ostane? tak k si! VSE NAJ NAJ LEGENDA! :mi pijemoo:
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani