Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Huh Mancester je out. Bayern vs Lyon in Barca vs Inter... so pa res pari.

Jaz pravim da bo zmagovalec para Barca vs Inter tudi prvak. Upajmo da bo to Barca. Ne bi blo lep?ega kot v madridu poslu?at Barcino himno ko dviguje pokal....

Se zna zgodit da bo Bayern drugi v finalu, res pa do so mel velik krompir do sedaj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ne mor? verjet. Kva je to Messi delov. En gol lep?i kot drug. :mi pijemoo: ?eprav sem bil ?iv?en do konca, predvsem na ra?un tega, da je bil Rafa v ekipi.

Sploh ni ve? vpra?anje kdo je bolj?i, CR ali Messi, zdaj je samo ?e vpra?anje ?e je Messi najbolj?i evah...

Sam kaka tekma, sploh v prevem pol?asu.... poslastica.. Drugi je potem ?e mal moril, ko je Barca skrivala ?ogo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zan? sm zamenju varavolko, ki je laufala zra?enje, danes pa spet crkla.. mam na sumu da jo ventilator zjebe. Se mi ni sli?al pri zdravju. Pa glava me boli od sfookanga ?ihta, pa ?e izpit mam dons.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Messi ni bil slab.... ?eprav ni zadel ampak je sejal strah pri branilcih... ker so go vedno podvajal je ostajal prostor drugim. Ni vse v golih. Pa pri enem streli je ?lo za cm. da ni zadel.

Mah skrbi me povratna, ke rne bo glavnih branicev, ?e bolj me pa skrbi da bo Rafa v obrambi. ?e kdo zajebe in omogo?i poceni gole je Rafa. All in all upam da ga ne bo v postavi.

Bojo pa pri Arsenalu imeli tudi probleme, Fabregas, Gallas in Arshavin verjetno ne bojo igrali (no za Arshavina nisem siguren)

Ampak tekma je bla huda... kva so nabijal v prvem pol?asu po Arsenalu. So lohka sam sre?ni da je Almunia potegnil najbolj?o predstavo evah.

Komaj ?akam na povratno, bo ?e napeto. Po Arsenalu pa takoj Real...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mene je skor kap kaka tekma... no Boss remi si zadel :D

Silly, da je barca zapravla lepo prednost, ampak mislim da ga je biksal predvsem Pep tokrat z napa?nimi menjavami. Povratna bo zanimiva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Boss, prov zaradi tega sem sem rekel "upam da si se zmotu", in sem se izognil besedi kontra. Ker sem sam v ?asu pisanja ?tudiral kva bi bil kontra od remija :D ... no u bistvu bi lohak reku da vse, kar ni remi :)

PS: Peeesda sem ?iv?n... kumi ?akam na tekmo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zanekrat si vse kontra napovedal Boss :D.

3:1 za Lyon pa penala niso zapravli.

Manure vodi 0:1 in zapravi, na koncu 2:1 za bavarce..

Se prav inter bo zmagu 2:0, za Barco pa tut upam da si se zmotu, pa da bo gladka zmaga barce :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jah 1:1 z Barco lahko da nisi mimo ustrelil, ?eprv upam da bo Barca zmagala.

Barca je lansko leto vsa gostovnja igrala 1:1. Lyon, Bayern (no z njimi so igral z rezervo), Chelsea. No gostovanja, ki se ti?ejo izlo?ilnih bojev.

Massi slab dan, nemogo?e. Zgleda tko ker ga pokrivata dva komada. ?e mene pra?a? bo kak Diaby skos visel na njemu zraven pa mu bo pokagal Vermaalen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jest ne zdr?im ve?, kdaj bo ta sreda in 20:45!!! :D

Danes napovedujem poraz Bayerna in en 0:0 ali 0:1 rezultat med francozi. Francozi so popolnoma inzena?eni... tko da napovedovanje je kot met kovanca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Update:

Richard Dawkins ~ Sebi?ni gen; Dawkins pa?...

Matt Ridley ~ Genom; sem se jo spravil dokon?at, predvsem zaradi prej?nje knjige. Zanimiva knjiga.

Ben Mezrich ~ The Accidental Billionaires: sex, money, betrayal and the founding of Facebook; mislim da podnaslov veliko pove. Tko no, kr mal zameru se mi ja ta Facebook in njegov kreator.

Bere se:

Aldous Huxley ~ The Perennial Philosophy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Jaz ponavadi niti nimam ?asa da bi med vo?njo polagal pozornost na tak?ne in druga?ne nalepke...je veliko drugih stvari pomembnej?ih ki zahtevajo mojo pozornost...tako da zarad mene naj jih imajo...ne spremenijo pa ?isto ni?esar pri moji vo?nji za njimi.

Je pa to tudi po mojem mnenju nekak?na samohvala....glejte jst mam pa froca! :vskalo:

Ekzektli!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Sevede, da je egoisi?no. Prncip je simpl: NE mislim se zaradi SVOJEGA "zdravja" zaletavati v nobenega. In ?e se ne zaletava? v nobenega, ni potrebe po takih nalepkah. In iz tega, da se ne mislim zaletavat, tudi sledi da ne vozim kot majmun.

Kdo je bolj egoiti?en, prepotenten agresivne? na cesti, ki se mogo?e zamisli nad nalepko (dvomim,da taki obstajajo), ali jaz? Tisti, ki pa po?mirglajo te nalepke, se pa tko al tko ?e merkajo kako vozijo.

?e pa voznik vozi malo previdneje samo zaradi te nalepke, potem pa teksas naprej, je pa nekaj hudo narobe. Potem lahko vse obstoje?e znake zamenjamo z Otroci v avtu, na avtobusu, ob cesti,..... ?e je ta sistem edino efektiven.

In ko se bom peljal domov, se bom vozil mimo cca.1000 ljudi zaradi katerih mi je popolnoma vseeno in popolnoma enako za deco, ki jo bodo nekateri preva?ali.

Ve?ina teh, ki imajo nalepke, naj se PRVO zamislijo in UREDIJO svojo vo?njo, in naj potem "pridigajo" z nalepkami drugim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Men so te nalepke le zato, da se mladi atiji pa mamice pohvalijo. Osebno jih sploh ve? ne opazim.

Kot prvo ma? lohka ti deco ali ne, jaz se nimam namena zaletet v nobenga, in to z edinim razlogom, ke no?em po?kodovoti sebe in svoj avto, za njihovo deco me malo briga.

Po lestvici prioritet:

1. Jaz

.

.

.

.(*dolga pauza*)

.

.

.

.

Prjatli

.

(*?e ve?ja pauza*)

.

Ostali

.

.

.(*Ne vem ?e mi forum pusti talko dolg post... ampak dale? spodaj*) deca v avtu pred mano.

BTW: Ena nalepka, ki pa me nasmejala je bila: Ne hupaj, ?minkam se zate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Barca je dala lekcijo Interju, proti Chelsea-ju pa so meli Interjevi malo sre?e.

Sam kaj zadnje ?ase Messi dela... dva hat-tricka na dveh zaporednih tekmah v La Ligi. ?ved ga pa ?e kar naprej biksa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zna se zgodit da bo spet Man.Utd vs Barca finale. Milsim da Man.Utd ne bi smel imeti pretiranih te?av proti Fancozom niti Nemcem.

Arsenal je to leto odpovedal proti vsem mo?nim klubom, naprali so le Lpool, ker so to sezono kisli in Porto. Tako da, upam da se bojo lovili tudi protu Barci, definitivno pa bo za Barco te?ava katerikoli zmagovalec iz Inter vs CSKA. Oboji so zelo defenzivni in znajo od?pilat dobre kontre. Rusi so to leto ?e zagrenili ?ivljenje Barci.

?koda edino, da ?e pride Barca do finala, ne bodo mogli igrav v blaugrana dresih na Bernabeu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Po Ale?i?evo: ULALALALALALAaaa

Barca vs Arsenal to bo fantasti?ne tekma za gledat. Oba gojita lep nogomet....najlep?i.

Sta pa to tudi oba kluba za katera navijam. Tko da ?koda, da bo eden izpadu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Geldam ?reb, da vidim kva bo....

Obrez komentira ?reb, pa je mal prej reku da bomo zelo pogre?ali Real Madrid v izlo?ilnih bojih.

Errmmmm ne, ne bomo. :D;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zaslu?il ze zaslu?il, samo koliko je profita?

To je Income, tle niso v?teti stro?ki vodenja kluba, nakupov, vzd?evanje ?tadiona, ostalih ?portov etc...

Evo, ?tevilke od Barce:

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/not...0128109016.html

Od Rela je Income ve?ji, samo imajo stro?ke tudi veliko ve?je... Res pa da bi pri Barci lahko zalsu?ili kakih 100 mil ?e bi mel sponzorja na majci, kot Real.. Samo upam da bo ?e naprej brez oz. Unicef.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.