S tole Planico so itak naredili cel dizaster. Glavni sekretar OK Planica pa izjavlja, da je za majhen obisk kriv Covid-19 in vojna v Ukrajini, da Poljaki ne morejo prit ker vsi gostijo doma Ukrajinske begunce. Mislim, sam še dodat bi moral, da so tudi krivo globalne klimatske spremembe in so mislili gledalci, da snega sploh ne bo, zato niso prišli.
Jeba je ko pohlep in požrešnost hodita z roko v roki skupaj z nesposobnostjo. Da o sprejemanju odgovornosti sploh ne omenjam, ker smo o tem že parkarat debatirali tudi na tem forumu.
Narod je prepožrešen ratal prenahitro.
Prav je tako, da je prazno. Še bodo kmalu tolkli po betici.
Pa Janez sej se strinjam, da tale ni bohvedi kaj, ampak tud s precej boljšo ne bi ne vem koliko pridobil. Še 1x ne zagovarjam, me pa bolj skrbi nekaj drugega, da je tak način šparanja tudi v mnogo bolj ključnih komponentah.
Tukaj nimaš izbire, razen, če bi ti dali kot dodatno opremo z doplačilom recimo boljšo kamero. Avto ni ne pametni telefon ne multimedijska naprava, ampak je vse to le obrobna zadeva, ker smisel avto ni v kameri ampak čisto nekje drugje.
Ta mazdin skyactive je že tolk materiala z motorja pobral, da je skoraj prozoren ratal...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni je najbl hecno, k govorijo da smo bli zaprti 🤣 mogoče, če nisi šel srat edino.
Jaz sem vse normalno delal kot prej. Vozil se povsod, tankal, nakupoval itd.
Zaprt je bil tist, kateri je hotel sam tako.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani