Lih mal prej sem (neuradno) izvedu, da so ponesre?i na zelenico poslal rokometa?e kluba Barcelona (ve?kratne evropske prvake), tko da so ?e presneto dost brcal, glede na svojo osnovno "izobrazbo"
Tukile bi loh tut (kdor je primerno obve??en) napisal katera je obvezna oprema za kak?ne tuje dr?ave in pa kje je nujno nabavit vinjeto, da ni pol kak?nih te?av!
Labi, zgubl mogo?e minimalno, smo pa sam po Montenegri prefjakal usaj 500 km, tko da to se je pol nahitr nabiral, pa parkrat celoten Bra?, par ovinkov po Bih ni smo tam-tam!
Z dru?bo sem uspe?no prekri?aril cca. 2500 km v zadnjem tednu in sicer na relaciji: Kamnik - Podgorica - Lov?en - ?abljak (NP Durmitor) - Tjenti?te (Sutjeska) - Mostar - Makarska - Milna (Bra?) - NP Slapovi Krke - Kamnik!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma se trudm, da bi za Nemce (so mi najbl gnili), pa nekak vseen ne morem preko sebe!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani