Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

To?no to kar pravi? Sirius je motilo tudi mene vendar najhuje od vsega je bilo to, da so te gledali v o?i in lagali ter me imeli za norca ali pa vsaj za jamskega ?loveka, ki sem prespal zadnja ?tiri leta. Pa kdaj si bodo dali dopovedati, da nekateri pa? nimamo spomina zlate ribice in da med in mleko zadnjih par mesecev pa? le nista dovolj za spremembo mnenja.

?al pa je tako, da tak na?in vodenja politike v?ge pri veliko ljudeh in na tak na?in je JJ poskusil opraviti tudi z leto?njimi volitvami tako kot je s tistimi pred ?tirimi leti. In s pomo?jo trobil v obliki brezpla?nikov bi mu to skoraj uspelo.

Razo?aran sem nad upokojenci, katere Erjavec ve?ino ?asa sploh povohal ni nakar se pa zadnje pol leta spomni, da bi bilo dobro malce pritisniti tudi v tej smeri. "Zrihtal" jim je milo??ino v obliki draginjskega dodatka, nekaj flancal o 1000 ? penzije in kar naenkrat je podvojil podporo. Ja zgleda, da populizem in demenca gresta dobro skupaj z roko v roki.

?koda mi je edino Lipe, ki je imela verjetno najbolj socialen program ampak je bila ?rtev tega dejstva, da so se ljudje bali, da bo glas za njih izgubljen glas in da je bolje, da svoj glas dajo eni od ostalih treh levih strank.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Upam, da smo zadaj zaklju?ili z zmerjanji vseh, ki niso z velikim vodjo Janco, da so komunisti pa ne vem kaj ?e pa da je konec iskanja vseh vrst zunanjih in notranjih sovra?nikov, avtokratskega brezkompromisnega vladanja napolnjenega z la?mi tipa Grims & Co. Kon?no smo se znebili Rupla pa Bajuka pa ?e kak?nega arogantne?a.

Zadnje 4 leta sem imel ob?utek, kot da smo ?iveli spet v 70 in za?etku 80' let. Podtikanja, aretacije brez utemeljenih razlogov, iskanje notranjega in zunanjega sovra?nika (starej?i se boste spomnili kako je to zgledalo na sejah ZKJ), laganje da ?ivimo najbolje od kar je Slo samostojna zraven se je pa kradlo in sklepalo raznorazne podkupnine in nepotisti?na nastavljanja.

In glavni zagovor vseh teh je bil, da so to po?eli tudi oblastniki pred letom 2004. Aha torej ?e sosed krade pomeni, da smem tudi jaz, al kaj? Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je bilo, da so vsi poudarjali kak?no zlo je bil enopartijski sistem in vse kar se je takrat dogajalo (vklju?no z malikovanjem Tita) a so to?no to po?eli sami le da je bil tokrat ?a??enec JJ - no ja sej kaj pa bi lahko pri?akovali od enega najbolj ortodoksnik partiJJcev, ki so ga cel vrgli iz ZKS, ker je bil ?e za njih preve? skrajen. :blink:

Pa dovolj besede o pora?encih... ?estitam zmagovalcem in upam, da bodo res ?li po poti, ki so jo za?rtali, ker ?e ne, bom do njih ravno tako kriti?en kot sem bil do zdaj?nje vlade. Pahor bo na preizkusu in ?e bo znal pravilno krmariti v dobrobit nas vseh po lahko v vladi ?e kak?en mandat ve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mater, ko za?ne Bajuk govort, ma?ek ?ist ?iv?n rata in se za?ne dret... ?e dobr, da ma TV mute gumb - pol nehata oba Bajuk in ma?ek... :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ti je kaj v tola?bo se je mojmu fotru zgodilo isto. Drugi akomulator v treh letih :( ... je pa kar razumljivo, ker dela premal kilometrov :o

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj mu je pa druzga preostal, ?e pa je skos vrtela gofljo. Mater tud dve sekundi ni tih... bogi Patrese se mi kar mal smili.. . ampak je tako, kot pravijo, da za lepoto mora? potrpet ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boj? Piknik
Napisano

To ni kr ena tortica, to je tortica od Ally... saj ve? kako hitro ?ibek ratam pol je pa sam ?e korak pa se pustim podkupit ***

*** ko jebe dieto :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boj? Piknik
Napisano

Sorry David ampak se moram kar strinjat z Ally, da je skepti?na.

Si nam ?e ene parkrat hinkota stisnu ?ist v zadnjem trenutku tako, da dokler te ne vidim na pikniku ti ni? ne verjamem, da pride? :P

p.s Ally a dobim tortico, ker sem se zate potegnil ? :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grega... saj bo samo se zna zgodit, da bo trajal kar nekaj let, da se bodo vrnile na stanje pred to krizo. ?e nujno ne rabi? nikar ne prodajaj pa odmisli ta denar za nekaj let. Bo? pol tolk bolj zadovoljen, ko se bo spet vse vrnilo v normalno stanje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako psihi?no sesuti soseda na letalu …

?e ti je kdaj dolg?as na letalu poskusi tole:

1. Vzemi lap-top iz torbe

2. odpri ga po?asi in umirjeno

3. ga vklju?i

4. prepri?aj se, da tvoj sosed gleda v ekran

5. pojdi na Internet

6. zapri o?i in poglej proti nebu

7. zelo globoko vdihni in odpri ta link

http://www.thecleverest.com/countdown.swf

8. in si zapomni izraz na obrazu svojega soseda!

P.S.: NIKAR NE POZABI PRED TEM NAJETI NAJBOLJ?EGA ODVETNIKA!!!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hehe, lani je bil v takem trenutku Kimi ?e izgubljen v tekmi za prvaka pa smo potem videli kaj se je zgodilo do konca. Jaz ga ne bi ?ist odpisal, ker tudi na v?eraj?nji dirki, ko se je za?elo su?iti je pokazal, da lahko vozi izredno hitro.

Kakor koli ?e, dajem prednost dvoboju Massa/Hamilton ampak you never know, do konca se lahko zgodi ?e marsikaj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Saj ne da bi kogarkoli opravi?eval in bohnedej zmanj?eval vrednost dose?kov ampak vseeno:

Vettlu se je vse poklopilo, ?e najbolj pa to, da je od za?etka vozil prvi se pravi, da ni imel nobenega pr?a spredaj voze?ih. To je bistven podatek, da si je lahko nabral dovolj veliko zalogo prednosti. Druga?e pa vse ?estitke za tako dobro odpeljano dirko, izkoristil je vse prilo?nosti, ki so se mu ponudile in zato je zmagal, kar sem potiho pri?akoval, ?e bo na dirki de?.

Luis je imel nastavljen dirkalnik bolj za de? kot za suho in ?e bi skozi padal de? bi pridobil ?e kak?nih par mest oz. bi celo bil na stopni?kah.

Kimi je imel nastavljen dirkalnik bolj za suho in isto velja kot pri Luisu, da ?e bi de? prej nehal bi bil Kimi pred Hamiltonom.

Vedno je tako, da ko pada de? je veliko ve? odvisno od sre?e in pravilnih predvidevanj kot pa je to v primeru suhih dirk.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se strinjam s tabo. :DSamo Vettel pa bo vseeno te?ko zmagal,ma le Kovija zraven sebe. ;)

Hmmm, hmmmm a si se ?e ugriznil v jezik?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boj? Piknik
Napisano

skoraj bi tvoj post prebral tako, kot da se na ?tajerskem za slovence svet kon?a ;)

Sorry, saj ve? da nisem pozabil na Prekmurce :P - hotel sem samo malce spodbuditi ?tajerce, da ne bojo mo?ni samo na besedah ampak tudi na dejanjih. ?e prideta vsaj Bobi pa Vajper pa takoj vzamem besedo nazaj :D

Zdaj bom pa spet malce sprovociral - kaj pa Mazda ?lanice? Kje ste s svojimi prijavami... Boj? ne grize in tudi ni nek seksualni manijak (?eprav v?asih tako govori :hohoho: ) tako kot tudi ostali nismo (vsaj ne da bi vedel) tako, da ne vidim zadr?kov, da se ne bi prijavile.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:D

Glej, predolgo spremljam formulo in ?e sem navija? Ferrarija ?e ne pomeni, da sem slep in nerealen. Kimi v ?tartni gu?vi ni tako prepri?ljiv kot Hamilton. Pa ?e nekaj na ?tartu bo pred Luisom stal Coulthard z Red Bullom, ki je precej bolj?i dirkalnik od Fisichelline Force Indie, ki stoji pred Kimijem. V glavnem, verjetno bo Lojze pri?el pred Kimija ?e na samem ?tartu.

Seveda so moje napovedi le za primer, ?e bo suho. De? pa bo naredil loterijo in takrat lahko zmaga tudi Vettel.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.