Skoči na vsebino
RECESIJA
Napisano

Ajvar to?no to. Npr. v Nem?iji v medvojnem (med I. in II.) ?asu je bla huda kriza, ni blo zaposlitev, pa so vse sile preusmerili v vojno industrijo, katero je potem bilo jasno treba nekako tudi potro?it! :ninja::whatever::(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Boss pome?u si, zgleda nisi spremlju novic zadnje dni, to pravilo "najve? zmag" stopi v veljavo v sezoni 2010! :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hehe Boss, a kljub vsemu je bil Hemi 3., va?a bisera pa brez pik! :harhar::danzoman::ouje:

@Klop?i? - podpis! Pobral si mi ?rke na tipkovnci pred mano! :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dvi?na gara?na vrata
Napisano

U Dom?alah sem se pri Radox-u zmenil za H?rmann, so zelo korektni, pa cena je sprejemljiva.

Je pa sicer cena odvisna od dimenzije, v?as so bla taka vrata totaln luksuz, zdej pa recmo da dobi? ?irino 240 cm (klasi?na dimenzija) za k?nih max 800 ?, pa 10-letna garancija na motor tut ni zanemarljiv podatek. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Matr jz tut sam da sli?m R od te glupe negativne zadeve, mi kr tlak naraste! Vsekakor jim ta zadeva velikrat prav pride vodilnim v raznih firmah, da kao oni pa? niso ni? krivi, tko kot Bav?ar tut vrjetno ni, reve?! :dudek::angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri jedu vrjetno najbolj?e lignje do zdej! :blush:

?e morda kdo pozna restavracijo Poto?nica v Sl. Bistrci, mater kok majo dobro hrano, sploh zdele ko majo dneve lignjev! :ljubezen::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Zna bit, ker na AC-ju lih ni nek filing se vozit, grem raj? po?asnej pa kej pogledam, mudit se pa itak ne sme, ker pol ne u?iva? v vo?nji! :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Eh beda, jaz sem tut za MX5 planiru pol letno kupit tam nekje za?etek maja, pa mi potem ?isto zado??a, dokler ga pred zimo spet parkiram, zdele pa so total preme?al drek, ker kokr ?tekam polletnih ne bo ve?, letna pa tut ni nek biznis, da jo kupm za par mescov ko jo bom rabu. Obstaja seveda ?e ?ansa, da je niti ne kupm in bolj u?ivam na va?kih cestah, zgoraj brez! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zanimivo je, ko sm gledal statiskiko zmagovalcev zadnjih par sezon Melbourna, je skoraj vedno prvak tisti, ki zmaga 1. dirko - mal si poglejte!

kar se pa zmage ti?e, pa kr prvo??im al Knofu al pa Rubinju! :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sem spet prostovoljno u slu?bi (z ozirom na vreme je to najbol? kar loh po?nem), pa morm se pohvalt da sm u 6ih mescih postov najefektivnej?i od pravosodnih svetovalcev na?ga oddelka! :danzoman::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.