Ajvar to?no to. Npr. v Nem?iji v medvojnem (med I. in II.) ?asu je bla huda kriza, ni blo zaposlitev, pa so vse sile preusmerili v vojno industrijo, katero je potem bilo jasno treba nekako tudi potro?it!
U Dom?alah sem se pri Radox-u zmenil za H?rmann, so zelo korektni, pa cena je sprejemljiva.
Je pa sicer cena odvisna od dimenzije, v?as so bla taka vrata totaln luksuz, zdej pa recmo da dobi? ?irino 240 cm (klasi?na dimenzija) za k?nih max 800 ?, pa 10-letna garancija na motor tut ni zanemarljiv podatek.
Matr jz tut sam da sli?m R od te glupe negativne zadeve, mi kr tlak naraste! Vsekakor jim ta zadeva velikrat prav pride vodilnim v raznih firmah, da kao oni pa? niso ni? krivi, tko kot Bav?ar tut vrjetno ni, reve?!
Eh beda, jaz sem tut za MX5 planiru pol letno kupit tam nekje za?etek maja, pa mi potem ?isto zado??a, dokler ga pred zimo spet parkiram, zdele pa so total preme?al drek, ker kokr ?tekam polletnih ne bo ve?, letna pa tut ni nek biznis, da jo kupm za par mescov ko jo bom rabu. Obstaja seveda ?e ?ansa, da je niti ne kupm in bolj u?ivam na va?kih cestah, zgoraj brez!
Dans sem spet prostovoljno u slu?bi (z ozirom na vreme je to najbol? kar loh po?nem), pa morm se pohvalt da sm u 6ih mescih postov najefektivnej?i od pravosodnih svetovalcev na?ga oddelka!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me ful zanima, kok je fora u teh difuzorjih!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani