Men je pa to ?udno, da matr mogo?e je vsaka 20a da ima kak?no kilco preve?, ostalo pa noro. Pa celo ko sem pr?akval ve? "krivih nosov" ki so mi ful grozni za videt pr ?enskah, pa niti jih ni bilo.
Pa kolega je tut iskal ?e bo videl kak?no v stilu "mornarske brade", ?e kdo ve kaj to pomen, pa tut ni bilo. To je mi?ljeno ?e iz profila pogleda? in je videt alla Lucky Luke
Matr, zdej smo bli 3 dni po Novm Sadu in BG, pa sm se res nagledu lepotic in postavnih ma?k, zdej tle pr nas sm kr mav razo?aran! Verjeli al ne, tam majo u 95 % primerih pa take postavce, ajej! :ne vem:
Ja sam problem je ko je to samo pakirano alla Sony, Philips, sicer pa je znotraj skor vse isti ?morn, tko da u bistvu niti ne ve? kaj dobi?. Delovna doba tacga aparata pa je tut bolj kot ne leto ali dve, vse ostalo pa je ?isti "zegn" :ne vem:
Ma kdo kak?en uporaben predlog, katero firmo nabavit, da je dost ugodno, ker kokr sm gledu, so v glavnem plastik fantastik firme, katerih nazivi mi ne povejo kej dost oz. kar je ?e huj, nek maher za elektrotehniko mi je povedu, da niti ni bistvena cena, ker je vse skupej ?iva loterija?
Kaj mazda?i pravte na to? Vem da nekateri nabavjo npr. za 50 ? tako ma?inco, pa dela, dela in dela!
Grega to ima? sicer prov, a vkolkor bo pa meu par minut vi?ka cajta, jih pa vendar lohk mal zaposli vrle Darsovce, da se mal stegnejo, pretegnejo noge ter mo?gan?ke, z enostavno matematiko! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo dec, tvoja mati si je res zaslu?la materinski dan!
Teb pa raj?i :mi pijemoo:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani