Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Morm orng pohvalt BOBImena, ki mi je v?eri v ve?ernih urah na stra?nem vetru menjavu eno po?eno cev na sposojenmu Klijotu! :danzoman::bravo::rispekt:

Sicer morm pohvalt tut Pokija, ki mi je dau cifro, se prav tut brez njega ne bi blo ni? po neki logiki! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjetna dilema
Napisano

Hehe Boss - ?e zmer se spomnem tvoje lanske prognoze da bo Kimmi prvak, kar je blo takta le ?e teeeeoreti?no mo?no! :P<_<

Sicer pa kva hudi?a je s temi mazdami in njihovimi ?ipami, matr milo? :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ker vic sm zdele sli?u od kolega;

se dere u bolnici en star stric: "babo mi prpelte, babo mi dejte, morm jo dat ?e zadnji? na ?til" :P

pa se zraven njega oglas mladeni? in mu re?e: "stric sej je ne rabte, ker mojga dr?ite!" :danzoman::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je pa to ?udno, da matr mogo?e je vsaka 20a da ima kak?no kilco preve?, ostalo pa noro. Pa celo ko sem pr?akval ve? "krivih nosov" ki so mi ful grozni za videt pr ?enskah, pa niti jih ni bilo.

Pa kolega je tut iskal ?e bo videl kak?no v stilu "mornarske brade", ?e kdo ve kaj to pomen, pa tut ni bilo. To je mi?ljeno ?e iz profila pogleda? in je videt alla Lucky Luke <_<:D:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr, zdej smo bli 3 dni po Novm Sadu in BG, pa sm se res nagledu lepotic in postavnih ma?k, zdej tle pr nas sm kr mav razo?aran! Verjeli al ne, tam majo u 95 % primerih pa take postavce, ajej! <_< :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

SE VOZITA PAHOR IN JAN?A V FALCONU ?EZ SLOVENIJO, PA PRAVI PAHOR: A VR?EM

>

> 100 EUROV DOL, PA DA OSRE?IM ENEGA SLOVENCA?

>

> JAN?A: A VR?EVA DOL DVA KRAT PO 50 EUROV PA DA OSRE?IVA DVA SLOVENCA ?

>

>

> PA SE OGLASI PILOT : A VR?EM JAZ VAJU OBA, PA DA OSRE?IM CELO SLOVENIJO ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po?utje me daje ?e neki cajta; skoz neki mravljinci, pa mrzlca oz. kurja ko?a, skratka ?udn filing, pa me je kr mav strah jet do dohtarce, bemumast! <_<:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma kdo kak?en uporaben predlog, katero firmo nabavit, da je dost ugodno, ker kokr sm gledu, so v glavnem plastik fantastik firme, katerih nazivi mi ne povejo kej dost oz. kar je ?e huj, nek maher za elektrotehniko mi je povedu, da niti ni bistvena cena, ker je vse skupej ?iva loterija?

Kaj mazda?i pravte na to? Vem da nekateri nabavjo npr. za 50 ? tako ma?inco, pa dela, dela in dela! :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjetna dilema
Napisano

Grega to ima? sicer prov, a vkolkor bo pa meu par minut vi?ka cajta, jih pa vendar lohk mal zaposli vrle Darsovce, da se mal stegnejo, pretegnejo noge ter mo?gan?ke, z enostavno matematiko! :P:hohoho: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ponovno usposobu svojga "mobi?uka", medtem so mi podtaknl za 1 dan neko Nokio, ki jih sovra?m, zdj je na sre?o ne rabm ve?! :danzoman::ouje::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.