Pa kaj je s temi uporabniki MAC-ov :ne vem: Vsak k pokli?e najprej pizdi pol pa ?ist vsak pove da ga je ta IBook pri?el ?ez 1.500?.
Pa pizda, a jim ni jasno, da mi dol visi kolk je on prepla?al ta kup?ek elektronike. Zarad mene je lahko dal tud 10k? al pa 400?, pa kaj pri?akujejo, da se jim bom klanjal, al kaj?
Resno se vidi, da je to za veliko ve?ino samo en statusni simbol ve?... ni va?n, ?e ga ne zna uporabljat, sam da misli, da je cool pa da se lahko hvali kolk to stane- prekleta patetika.press
sorry, vsem lastnikom teh napravic na na?em forumu - tole ni letelo na vas ampak na teh 5 bebcev, ki so me klicali v tem tednu in sem moral 5x poslu?at isto zgodbico za lahko no?.
Sranje je na Dolenjskem, Dravskem Polju, ?tajerskem,..
Pizda, kadarkoli se ta butec od Rodeta prmaje v Slovenijo imamo sranje... kak?en zakon al pa kar v ustavo moramo zapisat, da mu je prepovedan vstop v dr?avo. grrrr
No ker sem glih v Bohinju pa ?e en lokalni gorenjski vic.
Pred dolgimi ?asi je bil Bohinj ena sama ravnina okoli bohinjskega jezera. Zraven tega jezera sedi Bohinjc in je stra?no ?alosten.
Bog ga gleda od zgoraj in se mu reve? zasmili pa ga vpra?a kaj ga mu?i. Bohinjec pravi, da je vse preve? ravno in da bi bilo lepo ?e bi bilo kaj bolj gorato.
Bog zadevo uredi in okoli jezera se dvignejo hribi vendar je Bohinjec ?e vedno ?alosten pa ga bog ponovno ogovori. Bohinjec bi si ?elel nekaj krav, da bi se pasle po hribih in mu dajale mleko.
Bog zamahne z roko in mu na trosi cel kup lisk z ogromnimi vimeni polnimi mleka.
Bohinjec zagrabi prvo kravo za vimena in si nato?i polno skodelo mleka. Popije mleko in se oblizuje od ugodaj ter navdu?eno vzklika kako dobro je.
Bog vidi kako je zadovoljen in kako u?iva v mleku pa ga poprosi, ?e lahko tudi on sproba to mleko. Bohinjec mu seveda nato?i in bog zadevo sproba. Ugotovi da je resni?no dobro in se tudi sam oblizuje od ugodja.
Takrat pa ponovno zagleda nejevoljo v o?eh Bohinjca in mu zabrusi : pa kaj je spet zdej?
Bohinjc pa njemu nazaj: ejga prjatu, pa bo? ti men pva?au ta mlek?
Jaz bi se pa javno zahvalil tisti pizdi, ki ji je ratal na popolnoma praznem parkiri??u (za supernovo na Rudniku) moj avto podrsat. Seveda je usrane spizdil - no ja sej se mi kar smili, ker kolk mora? bit ubo??ek, da se zaleti? na praznem parkirplacu in potem ?e nima? jajc, da bi po?akal - low life od folka - trailer trash wanker.
Seveda se da... moj brat ima Lantro letnik 96 zavarovano samo proti to?i in se mu bo to zdaj izpla?alo, ker mu je v?eraj?nja to?a prav lepo nabu?kala avto.
hehe, sicer sem ?e videl ampak vsaki? je sme?no...
Druga? pa sem sli?al iz preverjenih virov, da bodo zavarovalnice uvedle dodatno opcijo za delni kasko z imenom "padavine v ?entvi?kem predoru". ?e cena ne bo prehuda se bo spla?al vzet tudi tistim, ki nimajo polnega kaska
Boss, prava slovenska imena niso za ?ivali Si predstavlja?, da bi nekdo na cesti svojo psico klical: "Jo?iiiiii, Jo?iiii, a bo? pr?la k nogi! Ja pridna Jo?ica, bo? pi?kot?" ...recimo, da je pitbull.
Men se ne zdi ?isto ni? ?udno, ker pri nas smo bolj ma?koljubci pa so vse muce in mucki zadnjih 20 let imeli taka bolj "zanimiva" imena.
Franca
Jakob
Artur
Sera
Bo?o alias Courage (je stra?no pogumen ma?ek, not)
Rada (ime pride od stavka: ja, pa kaj bi spet rada?)
Evica (sestrica od ma?jeg kitlerja z imenom Dolfe)
Zadeva je fenomenalna in niti najmanj mi ni ?al, da sem dal malo ve? za FullHD, ker filmi v 1080p so fenomenalni. In da, razlika med 720p in 1080p je o?itna tako, da...
Sicer pa ravnokar uporabljam s PC priklopom in tipkam na resoluciji 1920x1080 in je milo re?eno nor filing.
Ajaj, kaka smola za Masso... vse je naredil tako kot mora potem pa tri kroge pred koncem re?e motor "ajd ?ivijo".
?estitke Kovalainenu za prvo zmago - resda malce po sre?i (odstop Masse in po?ena guma Hamiltona) ampak podarjenemu konju se ne glede v zobe. Odli?na dirka Glocka. Kimi je izvlekel najve? kot lahko zgleda v trenutnem stanju (po moje mu je Vodke zmanjkal).
Druga?e pa kaj naj re?em ... Formula je spet zanimiva saj se ?e vedno bori 5 dirka?ev za kon?no zmago.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mater tak je kot moj sosed Kaj pa ?e je... ni?, jaz ga bom preventivno kr prjavu policiji :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani