Pol se mi pa tip zgovarjam da ima uvoznik ponavad najvi?je cene, da lahko njegovi dilerji prodajajo po enakih al ni?jih cenah. Nato sem ga povpra?al po zdravju in odkorakal iz ?tacune.
Poleg standardne televizije, bi gor gledal ?e kak?ne DivX-e (najraje kar direkt iz compa). Bi si pa tud kak?en FullHD 1080p muvi z DL-jal.
Vpra?anje je sicer a se bo FullHD film pri?el do izraza na dokaj majhnem ekranu (32"). :ne vem:
Cena? Hmmm sploh pojma nimam ampak je pri meni ponavadi tako, da sicer na?eloma ne bi rad se preve? odmetal ampak se pa nebi rad ?ez par mesecev sekiral zakaj nisem vzel kak?en TV z ve? funkcijami.
OK, recimo, da je res zgornji limit nekje 900-1000?
Kupujem LCD televizor 32" pa se ne morem odlo?iti kaj bi bilo za kupit. Izbire je namre? toliko, da samo takole gleda?
?e ma kdo izku?nje s tem, kaj je OK oziroma kaj se spla?a kupit, dajte mi prosim svetovat. Na tem podro?ju sem ?isti rookie in pojma nimam al bi bilo dobr se mal stegnt pa vzet FullHD, al pa a rabim 100HZ osve?evanje, ... itd itd , dileme :ne vem:
Dobavitelja lahko zamenja? samo ti to ni? ne pomaga, ker si ?e vedno na istem elektrodistribucijskem sistemu. Po doma?e - ?e vedno si na istih kablih in ?e ti pada ven elektro omarca si brez elektrike ne glede katerega distributerja elektrike ima?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Popolnoma pravilno si razumela - 600? je bil dra?ji pri uvozniku Mislim, da te kap.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani