Skoči na vsebino
Mala uganka
Napisano

?e ?e bi se upal (?elel) organizacijo prevzet, npr. Boss, pol ne dvomim da bi tokrat zadeva uspela! :rispekt::danzoman: :mi pijemoo:

hmmm se bomo ?e kej zmenili, ?eprav mislim, da sta sta ?e vedno Simon in Marko na vrsti, da popravita tisto junijsko polomijo :D:D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Catya-a je ta ma?ek na stropu?? :P:hohoho:

Posebna pasma "stropnih" ma?k - primerne za tiste, ki imate premajhna stanovanja. :P

Druga? pa samo tole - u?ek mu bo? morala ?istiti tako kot mi po?nemo z na?im ma?kom, ki ima to te?avo ?e od rojstva.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dans sm se odlo?u da dam kon?no obnovit moje zjebane amortizerje, pa mal pogledat splo?no stanje podvozja, in mi je ?al da sm se ?esarkol lotu, k me je kr srt prjel kaj je use uan?. USE je zan?. Vedu sm da je pru lev kon?nik hih. Ok, gremo na stabilizatorje. 3 od 4 hin, so se skor okrog vrtel. Ok, gremo ?e ostale gumjaste stvari gledat (nevem kako se jim re?e, so pa sredi in zadi), sprednje ?e nekak ok, zadi use luft (so 4 gumice zadi). Poleg tega ugotovim da mi je spet zarustala zadnja leva ?eljust (o?i??ena ?eljust in namazan batk 9Kkm nazaj, sm biu poleg ko se je rihtalo). Skratka ?alosten do konca, 99 letnik, pa kaj se mene ti?e se je za avto lepo skrbel, pol pa taka kajla od podvozja. A je to normalno za 99 letnik in 140Kkm? Pa itak, use kar je pr hyundaiju serijsko gor, ni ?ans da bo? celo dol dubu, in tko mi je mogu od Markota brt rezat zadnje stabilizatorje, ker je use tok pregnil da se je sam u prazno vrtel. Skratka, dvomm da bo moj nasledn avto hyundai :(

Pa ?e vs ke? mi bo tole pobral in sm spet ceu mesc brez dnarja. Skratka zakon use skp <_<

Hja, vo?en pozimi po soli, pa ni? pranja podvozja in ima? tako situacijo. Mamo enga tazga doma, samo, da je ?e tri leta starej?i pa je tiptop ohranjen. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mali ?rni :bravo: - sem sicer videl samo zadnjih 15 krogov in tisto kar je pokazal pri prehitevanju Masse in Piqueta je bilo res lepo :rispekt: , sta pa tako Massa kot Piquet izpadala loleka, ker ne znata zapirat notranjo linijo. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ?al... sam ?e ti nasprotnik me?e trojke 67% je pa tud kriza. Sicer nisem gledal samo je bila to verjetno ena tistih tekem, ko nekomu vse pade pa ?etud od obupa me?e.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

To bo ena konkretna ?katla

Objavljena slika

Objavljena slika

V veliki britaniji so nekaj takega pilotsko uvedli v enem okoli?u (Oregon) in je zadeva do?ivela oz. do?ivlja ogromen revolt saj jim bele?i in ra?una vsako prevo?eno cestico cca 1 in pol peni na miljo.

Nekaj zagovarjajo, da bi te road taxe nadomestile taxe za gorivo ali z drugimi besedami bodo pla?evali enake dajatve vozniki ?parov?kov tipa Prius kot Hummerjev ne glede kolk kateri avto porabi. Ali z drugimi besedami ugodnosti za bogate in udarec po ?epu za manj premo?ne in ekolo?ko osve??ene... bravo Evropa le tako naprej v boju proti onasne?evanju. :whatever:

No,evo,prve uradne spremembe. <_<

Vinjeto nalepite po ?elji

Evo pa mamo zmagovalca v lepljenju "po ?elji"

Objavljena slika

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No, ker smo ravno v rubriki Pojamrajte no malo, ...

v avtu je bila zamenjana ?rpalka za gorivo. naslednji? ko je avto stal na soncu, mi spet ni v?gal. Torej, kaj za vraga ne ?tima.

aja, pa v slu?bi mi ni v?e?.

To se mi je itak zdelo, da ni krivo...

hmmm... te?ko verjamem, da je pumpa... prej bi rekel, da ima? nekje slab stik na napeljavi oz. v ra?unalniku, ko je segret.

Kako pa to zgleda... ?tarter obrne? kaj pa pol, a ho?e v?gat pa ne more al samo vrti v prazno brez haska?

?e vedno navijam, da ima? nekje kaken hladen lot, ki zgubi kontakt, ko je avto pregret. Po moje je to problem v ra?unalniku.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ma sej teh pacientov je malo morje. Recimo v?eraj sem na poti do Dravograda zaradi "sposobnosti" lokalnega ?ivlja resni?no izgubljal potrpljenje. Ko so ovinki peljejo 30-40km/h pod omejitvijo pa ?etudi cesta omogo?a vo?njo z 90km/h.

In ker v slabo preglednih ovinkih ne gre? prehitevat, pa? po?aka? na kak?en raven del. Ok se spravim prehitevat takrat pa se pacient spomni in da gas pa potegne do 110-120km/h tako, da sem moral ob koncu prehitevanja imeti ?e 150km/h (fuck no hitrej kot se vozim po AC :blink: ), da sem pri?el mimo. ?e dobro, da ma moja dieselca tolk navora, da ni bilo neke ve?je panike.

Me je imel da bi ga nato ustavil in povpra?al po zdravju. ?e bi bilo kaj narobe bi bil pa itak jaz kriv, ker sem prehiteval in to na koncu ?e s tako brzino. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Oglasi na ?upnijskih panojih

(vsi so prepisani z resni?nih ?upnijskih panojev).

* Za vse, ki imate otroke, pa tega ne veste, imamo prostor, opremljen

za otroke.

* Skupina za ponovno pridobitev zaupanja vase se zbira ob ?etrtkih ob

19h. Prosim, vstopite pri zadnjih vratih.

* V petek ob 19h bodo otroci iz oratorija v ?upnijski avli uprizorili

Shakespearovega Hamleta. ?upljani ste vabljeni, da se udele?ite te

tragedije.

* Drage gospe, ne pozabite na dobrodelni sejem! To je odli?en na?in,

da se znebite vseh tistih neuporabnih stvari, ki vam jemljejo prostor v

stanovanju. Pripeljite svoje mo?e.

* Tema dana?nje kateheze: Jezus hodi po vodi. Jutri?nja kateheza:

I??emo Jezusa.

* Zbor nad?estdesetletnikov za vse poletje preneha delovati, s

hvale?nostjo vseh ?upljanov.

* ?upnijska ko?arkarska turneja se nadaljuje s tekmo v sredo zve?er:

pridite navijat za nas, ko bomo sku?ali premagati Kristusa Kralja.

* Cena za udele?bo na seminarju o molitvi in postu vklju?uje vse obede.

* Prosimo, da vase darove polo?ite v kuverto skupaj z rajnimi, za

katere ?elite, da molimo.

* ?upnik bo pri?gal svojo sve?o pri oltarni sve?i. Diakon bo pri?gal

svojo sve?o pri ?upnikovi, potem se bo obrnil in pri?gal vse vernike v

prvi vrsti.

* V torek zve?er bo v ?upnijski avli ve?erja na osnovi fi?ola.

Sledil bo koncert.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Nima? kej - slovenceljni... sam, da sosed ne bi slu?ajno kak?en evro manj dal za cestnino, kot bi po njegovem moral. Uboga slovenska majhnost in omejenost res smo hlapci in to kar sami do sebe - obup.

Sicer ta anketa ne pomeni kaj dosti, ker je prvo na strani RTV-ja (vemo kako tam zgledajo ankete), kot drugi pa ve?ina sploh ne ve kaj to pomeni in kolk bo to stalo (oddajniki, kilometer vo?nje po AC, itd) in da bomo s tem dobili big brotherja v malem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj zaj bo? ?e ti za?el s temi imeni...... <_<

Druga?e pa ?estitke. :bravo:

Sam res... to je zgleda stajli? pri mlaj?i generaciji. Tud moj brat kli?e svoj avto Cveto - hmm, neko? je bil avto ?ist rumen od cvetnega prahu in je tako dobil vzdevek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

to je zato ker se sekirate za nepomembne stvari...

parkiram vedno najblizje vhodu v trgovino itak...pa nimam nekih problemov z butanjem (ali mogoce jih mam pa me boli k..)

Ampak vseen... kolk mora? bit tr?en, da na praznem parkiri??u i??e? avto, da se bo? lahko zraven parkiral? A ni bolj enostavno prazen osamljen boks naciljat in pustit avto tam pa ?e izstopa? in vstopa? lahko kokr ti pa?e?

Sicer je pa tako, da ker malo bolj pazim na to ?e vedno nimam pobutanega avta... pa ?ist ni? me ne stane tud ?e moram kak?nih 100m prehodit do ?tacune. :bravo:

kar se vrat in butanja ti?e tud jaz razumem, ampak tolk je blo prostora, da bi lahko kje ?ist normalno parkiral in tako,da ne bi bilo nikogar zraven...prostora je blo namre? veliko! ampak ja...mogo?e ma slabe izku?nje :)

ja tak?ne kot jaz... saj ve? folk je firbec in ko zagleda por?a se parkira zraven (kljub praznemu parkiri??u), da lahko ?e mal v avto pobuli. Zadi pa froci vn poska?ejo in ga tako malo ruknejo, atu-nevo??ljivcu se pa ?e fino zdi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj ga nekak celo razumem - folk je ratal tako govedo, da buta z vrati v sosednji avto in jih boli kurac za vse druge. Sicer ne zgleda ampak, ?e je prazno parkiri??e pa naj mu bo.

Recimo jaz prav zaradi egoisti?nega odnosa do tuje lastnine vedno pu??am avto na najbolj oddaljenem samotnem delu parkiri??a pa mi tud to ne pomaga, saj se mi je zadnji? zgodilo, da je nekdo na praznem parkiri??u parkiral ?isto zraven in sem komaj zlezel v avto. Hmm, aja baba je bila, ki je pa? vidla samo to, kako bo ona izstopila za druge jo pa boli kurac.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.