?ez pet urc se odpravljamo z avtomobili na smu?anje v Les 2 Alpes, vreme pa je kot naro?eno (za neskon?no dolgo vo?njo), mislim kje zdej lih tale sneg, ?ist sm ?iv?en!
Dans spet eden za Audlnom, ki je o?itno mislu da je na prednostni vo?nji (ni sicer mel rotacijske lampe), pa je prehitel kompletno kolono, tko re?mo usaj enih 8 do 10 avtov. Preglednost, bolj tako-tako!
Se peljem ?ez Komendo (total megla, vidljivost par metrov), pred mano ?leper (Mad?aro?), ki kar na vsem lepem zaustavi, pomislim kaj se je zdej neko sranje zgodil, da tip vse smernike, pride do mene in me spra?uje za neko podjetje ki se nahaja kaka 2 km naprej po tej cesti. Za?uden mu razlo?im kje naj gre, mu potem ?e poka?em kdaj naj zavije, ko sem bil pred njim in to je to!
Ampak je pa total nenavaden na?in spra?evanja za smer!
?e 2. mesc zapored sm dobu od Vodafona 2 kuverti in sicer 2. zato, ker niso uspeli vseh sms-jev evidentirat v prvo. Bilo jih je 740, ta mesec pa ! ?e dobro da jih mam zastojn, tko da se tro?i edinole testatura!
P.S.2 (play station) - brez botov bi bilo bistveno ogromno manj ?lanov, tale ?t. spodaj je ?e popolnoma irelevantna kolk je uporabnikov foruma! :ne vem:
Jaz pa priporo?am 2 vojna - partizanska filma, iz 4. in 5. sovra?ne ofenzive, posneta po resni?nih dogodkih, to sta; Neretva (bitka za ranjence) in Sutjeska!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke medo, magari z malenkostno zamudo! Pa da bi dans kaka bjonda padla (opla, nism reku katera)!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani