Evo ?e navsezgodi zutrej me je sprevodni?arka na vlaku okol prnesla - dav sm ji 20 ?, karta je bla 3, vrnila mi jih je pa samo 7, sam dokler sm to opazu, je biu vlak ?e mimo in smo sedel na kavici! Suiper za?etek dneva!
Malo prej me je prijela lakota, pa se odlo?im skuhat "peresnike" in najdem ?e tuno v konzervi, pa nujno bi rabu ?e kislo smetano, da nardim neki kar je men ful ok!
No ostalo sem vse na?u, razen kisle smetane, pa sem dal namesto le-te jogurt in ugotovil, da vsak experiment se pa? ne posre?i, ampak kdor ne proba, ostane v dilemi, bi blo dobr al ne!
No sej to je ?e neke vrste ugodnost, sam je pa izredno neprijeten ob?utek, ker mam zraven tut klju?e od stanovanja, pa ni lih dobr da jih kdo drug uporabi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Katastrofa, gume menjam skor vsak dan kak?no, ne vem ali mi jih kdo spu??a, al pa je material ?e tko dotrajan! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani