pol se pa ne voziš velik po strminah . kolegi menjajo ploščice vsaj na 3 mesece če ne pogosteje. je pa res da je čisto vsaka fura na kum, planino ali mrzlico.
štromerji so dost težji in posledično je za zaviranje potrebna večja sila.
Celo poletje sm ga gonu po rebrnicah in nanosu,..tko da nevem,.. mogoče ker sem lažji? Kopija Pogačarja sm skoraj 😛
Tudi ploščice mam še original kar me preseneča, ker dol res pičim,..oprema je pa Deore XT
p.s: glih zdej se odpravljam na kolo, kot bolani srat, ker se je od zjutraj do zdaj pojavila res gosta oblačnost, pa nevem al bo padal al ne,.. po napovedih naj ne bi
Če preskakuje samo na zadnjem, lahko da imaš spodnjo mejo preveč zategnjeno.
2 vijaka na menjalniku, zgornja meja, da ti med špice ne vrže in spodnja, da ne pade iz verižnika v okvir. To si probal spreminjat?
Moje verige so XT ali kaj v tem rangu, menjujem jih na 700-1000km. Večinoma vozim uphill so 1-2predstava in spust. Ko sem vozil bolj mešano, sem menjaval na ca. 2000km.
Jaz ne furam mopedov, to je na hardtailu 😎.
jaz mam 3300 na isti verigi morm tudi menjat za XT počas, ampak redno vozim na servis pa za enkrat je minimalno raztegnjena
Men je na starem kolesu tako preskakovalo ko sem imel spredaj osovino postrani zmaknjeno. Zmer ko sem hotel pristisniti u trdi brzini je zadaj preskočilo
So mi odpeljali iz ropotarnice/drvarnice cisterno za nafto sm vse spucal, snel vse segnite deske, šel po nove, prebarval komplet vse s sandolin-om,..spucal vse. Zdej ko bo čas zabit nazaj vse gor in spravit šaro notri Mam od renovacije ploščice, kite, lepila...
Mislim, da bom danes naročil nekaj stvari(iz amazona) za moj kavni avtomat za boljši espresso,.. kak mlinček in kavo v zrnju pa ko stvari naštudiram poslikam ko pride
Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Toplo je še vedno...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani