Skoči na vsebino
Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je TBA napisal:

pol se pa ne voziš velik po strminah :) . kolegi menjajo ploščice vsaj na 3 mesece če ne pogosteje. je pa res da je čisto vsaka fura na kum, planino ali mrzlico.

štromerji so dost težji in posledično je za zaviranje potrebna večja sila. 

Celo poletje sm ga gonu po rebrnicah in nanosu,..tko da nevem,.. mogoče ker sem lažji? Kopija Pogačarja sm skoraj 😛

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Tudi ploščice mam še original kar me preseneča, ker dol res pičim,..oprema je pa Deore XT

p.s: glih zdej se odpravljam na kolo, kot bolani srat, ker se je od zjutraj do zdaj pojavila res gosta oblačnost, pa nevem al bo padal al ne,.. po napovedih naj ne bi

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je godlike napisal:

Za verigo merit obstaja orodje.

Ta je top:

https://www.urgenca-bike.com/dodatna-oprema/orodja/unior-merilec-obrabljenosti-verige-profi-1643-4

Na 0.7mm se menjava, po Uniorju.

Če preskakuje samo na zadnjem, lahko da imaš spodnjo mejo preveč zategnjeno.

2 vijaka na menjalniku, zgornja meja, da ti med špice ne vrže in spodnja, da ne pade iz verižnika v okvir. To si probal spreminjat?

Moje verige so XT ali kaj v tem rangu, menjujem jih na 700-1000km. Večinoma vozim uphill so 1-2predstava in spust. Ko sem vozil bolj mešano, sem menjaval na ca. 2000km.

Jaz ne furam mopedov, to je na hardtailu 😎.

jaz mam 3300 na isti verigi :D morm tudi menjat za XT počas, ampak redno vozim na servis pa za enkrat je minimalno raztegnjena

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

So mi odpeljali iz ropotarnice/drvarnice cisterno za nafto sm vse spucal, snel vse segnite deske, šel po nove, prebarval komplet vse s sandolin-om,..spucal vse. Zdej ko bo čas zabit nazaj vse gor in spravit šaro notri :D Mam od renovacije ploščice, kite, lepila...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 17 urami je TBA napisal:

jutri in v nedeljo definitivno. :) bo bol spontano oz odvisno če se bo kaj na brzino zmenilo.

jutri je nekaj v Zagorju, otroc majo tekmovanje na PumpTracku (zagorje euro park) zraven je pa tako bike park.

PUMPTRACK.SI

Grbine so fine

Od včeraj...danes pa eno res kratko cca 30km spet na tempo 😄

Screenshot_20241012_101714_Strava.jpg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Jao vi in vaše teorije zarote 🤣🤣

raj kupi že 1x tisto škodo RS pa pej nažigat po ovinkih

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Mislim, da bom danes naročil nekaj stvari(iz amazona) za moj kavni avtomat za boljši espresso,.. kak mlinček in kavo v zrnju pa ko stvari naštudiram :) poslikam ko pride

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 2. 10. 2024 ob 22:15 je TBA napisal:

@Tilen5 October Prime Day is set for Tuesday, October 8 and Wednesday, October 9

jaz sem danes dal 30day trial pa takoj skenslal, jutri naročim neki za 100€ prišparal bom pa ene 20-25€ tko da hvala za idejo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 57 minutami je g.Wankel napisal:

Jaz pa @Janez007 sva se pri eni temi o zvočnikih menila o tem.

Jzt sm tvoj iskalnik tle po forumu 🤣

ja sej drugič ti kar osebno pišem hahaha

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

V kateri temi se je omenjalo klipsne za mazdo za oblogo vrat ? Iščem za mazdo 6, ker rabim popravit zvočnik sprednji, pa bom fix kakega zlomu :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano (urejeno)

Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku.

WWW.SPAR.SI

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.