Skoči na vsebino
Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Za december 70€ za januar 51€,kako naj grem v investicijo sončnic, če ne veš kako in kaj? 

So mi pa tako že pred 1letom in več izračunali, da pri porabi 350 KW se mi v praksi ne izplača nikoli.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Veliko jamranja in malo rešitev! :nevem:

Ne smemo se pustiti in se moramo povezat z večino ostalih držav, ki nekaj pomenijo v svetu,tako da odžagamo ZDA in Izraelce, ki jih pa tako že nihče ne mara.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 52 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Ti sam čaki da spet naš pridejo na oblast. Bož vidu kaj boš potem pil. Ricinus.

Kater naš.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal:

Kaj je pa z njimi narobe. Saj so okrogle pa črne barve. 

To pa vprašaj one na sliki.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Zgodba o uspehu.

Žal brez Evrope...

WWW.ZURNAL24.SI

Ne gre za zgodbo o kakšnem dragem športnem avtu iz omejene serije, temveč za ljudskega suzuki jimnyja. Ker so kupci tako navalili na najnovejšo različico petvratnega terenca, je morala tovarna ustaviti...

Je pa zanimivo, da je na Japonskem petvratni model okoli 16.600€, v Sloveniji pa trovratni nekaj preko 30.000€...

Joj kak je grd.... 😵‍💫🫣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Ima.

Če ga daš tak malo, da potonit ne morejo, lahko imaš težke kolko želiš. Moreš bit kar dober mojster, da krof plava, torej, da ima pod sabo 2-3cm olja in ne potone.

Pa da ne bom pameten na suho. Poznam kar nekaj starejših gospa 80+ ki so ponosne, če imajo lepe rinke. In vse jih pečejo tako, da so lahko tudi krompirji.

Drugače pa cela industrija, jih na rešetkah vleče preko olja. Za to pa so popolni 😉

Pa pustima. Da se ne boma zaradi krofov bockala.
Bi z veseljem kakega 👍

Dobra.

Sem kar rabil, da sem skapiral.

Se vidi, da vozim bencince.

Tako je, kar je več kot 2-3cm je že preveč in brezveze! Manj pa tudi ne, ker potem se krofi žgejo od vročine itd, itd.... 

Bom enga več pojedel z mislijo na tebe... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Serviserji za toplotne črpalke
Napisano
pred 5 urami je sportman333 napisal:

hvala, sem naredil "brez pumpanja preko ventilčka" ekspanzijske, ki je bila že pred tem po občutku prazna (vsaj doni povsem prazno), izpustil vodo, ter nato nastavil nazaj tlak (v osnovi imam med 1,5 in 2,0), tako da sedaj očitno povratni ventil ne oddaja več kapljic :), nadalnji / detajlni pregled in menjavo le-tega bom pa prepustil stokovnjakom, zdaj vsaj nimam lonca spodaj :) in je malo boljši občutek.....

Mislim, da si rešil problem.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, če veš v čem je fora🤔

Količina olja nima veze z rinki ampak samo več ga na koncu zavržeš, če ga imaš veliko.... :nevem:

Ps, nekaj se jih je zapalilo.... :zvizga:

IMG_20250209_152937.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Serviserji za toplotne črpalke
Napisano

Točo tako, enostavno kot pasulj. 

Lahko pa snameš modri pokrovček in malo sprostiš vzmet(odvisno kak ventil imaš), da sprostiš pritisk, ker včasih ventil zašreka zaradi smeti v vodi! Poskusi, nimaš kaj zgubit.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.