Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

Js imam tisto kar imam,postavljeno ob eni strani garaže kot je verjetno vidno že iz katere dosedaj objavljene slike moje Mazde.... 😉Tako, da toča nima šans.... 😂🤣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Vem, zato je recept spremenjen, da je dober.... 👌🤗😉

Ps:pa še na WC te ne.... 😁🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano (urejeno)

Jaz ga že imam in tudi prikaz nove omrežnine, če bi bila. Plačal bi več za 0.22€,ker sem presigel pri 3 TR nekaj več kot je zakupljeno, to pa je 4.6.....🤗😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 3 minutami je Slivka napisal:

Saj ne vem, kam bi to zapisal. Po eni strani bi pasalo med vice... Čeprav, ni pa šala! Se ena sodelavka tu pohvali, pa še ena pove, da je naredila enako. In ugotavljam, da so samo Slovenci zmožni dat 7 jurjev za novo kuhinjo, prestavit staro v garažo in nato tam kuhat - ker nove je škoda, ni bila poceni...

Jaz sem recimo tako naredil s staro kuhinjo. A samo dober plinski štedilnik in dva, tri še dobra elementa spodaj in zgoraj. 

Razlog je pa ta, da imam pri garaži kotiček za peko in počitek in zato pride prav za kako stvar pogret ali kavico skuhat. Če ni slučajno elektrike pa lahko tudi kaj skuhaš, ker imam zgoraj samo indukcijo...:nevem:

Jeseni pa pride prav za vlaganje raznih kompotov in solat, aja pa za cvrtje masti in ocvirkov.

Drugače pa čez zimo sameva in je raj za pajke.... 😂 :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

zdaj pa ti prosiš, da bi dobil z lopato.... tud jaz mam namreč neki lopat doma tko, da bom že našel pravo.

Vzemi ono za sneg, ker če ga boš predolgo iskal se boš lahko v tem času lahko vsaj skidal domow.... :zvizga:

pred 3 urami je Boss napisal:

zdaj pa ti prosiš, da bi dobil z lopato.... tud jaz mam namreč neki lopat doma tko, da bom že našel pravo.

Vzemi ono za sneg, ker če ga boš predolgo iskal se boš lahko v tem času lahko vsaj skidal domow.... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Poanta je to, da ne greš kar v neko oštarijo....🤔 Mogoče je hrana na visokem nivoju ampak, če ni bi tole bilo v temi jamralnik.... :nevem:

Mi smo šli že prej v eno odlično restavravijo v Puli kjer so bile cene dosti nižje:

Mešano meso na žaru,priloga 14€

Ocvrti kalamari, priloga 12€ 2x

Mešana sezonska solata,velika 4€ 

Tomislav 3€

Radler 2.5€

Gosti sok marelica 2.5€

Za 50€ smo se najedli in bili z postržbo zelo zadovoljni... 👌🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano
pred 7 urami je FuManchu napisal:

Domači mlinci:prstgor:

IMG_20241103_132444.jpg

IMG_20241103_132525.jpg

Ja, kmalu bo martinovo pa goska paše zravn.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
dne 1. 11. 2024 ob 7:42 je TBA napisal:

si november kr preskoču :) 

kje se pa skrivaš v tej megli

Joj, verjetno komaj čakam februar, ko pade Indonezija v vsej svoji lepoti in doživetjih.... :danzoman:

IMG_20241102_104545.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.