Sam ziher ni bil z njimi na taki poti... je vseen dovolj brihten pa četud je fanboy EV-jev.😜
LOL.
Bil sem z Mazdo ... Je bil pa v istem zastoju znanec s Teslo Y Performance. In ni na večerji nič pojamral glede mraza ali baterije. Itak ima toplotno črpalko, torej pri stanju v koloni porablja 1 kWh, kar je manjši strošek od dizlov in bencinarjev. Pa še kWh v bateriji ima tak EV več kot ima povprečen osebni avtomobil velik rezervoar za gorivo, torej bi ob predpostavki, da so vsi šli na pot s polnim "tankom", tisti v EV pozneje začeli zmrzovati. In ja, vozniki EV gremo/gredo na daljše poti vedno s polno baterijo.
Edini potem bo mogoce problem, da bodo vsi sli privat in bo pomanjkanje v javnem zdravstvu ... To so ze grozili ...
Ja, naj probajo. Če gredo in bodo imeli visoke cene, ne bo pacientov, pa bodo hitro priskakljali nazaj. S tem, da vsak izmed njih tudi ne more kar čez noč postaviti lastne ordinacije, najeti osebja itd.
Danes tako malo podjetij še izdeluje matične plošče, da praktično z nobenim ne moreš zgrešiti. Saj tudi nekega izumljanja dodatnih funkcionalnosti ni več - kar pač sistemski nabor zmore in to je to.
Z ASRock ploščami ni nič narobe, kot ste že ugotovili, je Vietnam večkrat celo boljša izbira kot Kitajska ...
Učer sm porabil 4 ure, da sem razkopal in zmodal tipkovnco,..mazanje stikal ne štejem ker je šlo ogromno časa in sem že prej naredil Je pa zdej typing experience bolan. Pa creamy sound tud ni švoh.
Jaz sem dolga leta imel Philips zobno ščetko, potem sem jo pa v hotelu v tujini pozabil ...
In sem naročil Oclean ščetko - tudi dela fantastično, eno polnjenje baterije zdrži tri tedne uporabe ... preko aplikacije te lahko tudi uči pravilno umivati zobe ... 😃
Čim prej do odvetnika, pa naj vrnejo kupnino. In se sami ukvarjajo s polizdelkom. To ni ničemer podobno. V ZDA imajo "Lemon law", jim tak avto brez nadaljnega pripelješ nazaj ... Mogoče še naši Zvezi potrošnikov predstaviš svoje muke, seveda podkrepljene z vso dokumentacijo ...
Jaz sem imel precej Huawei stvari, zdaj imam v bistvu le še prenosnik in uro. Od telefonov sem le pri P10 rabil uveljavljati garancijo za kamera modul. Vsi ostali so delali kot šuš.
In ja, tudi danes 6 let star prenosnik ima le še 58 % kapaciteto baterije, ampak, dela pa dela ...
Ne vem no, te Xiaomi, Huawei so bolj kič roba kot pametne ure.
To nekaj na pamet govoriš.
Vse Huawei ure s safirnim steklom so praktično neuničljive. Jaz imam "dvojko" že ohoho let, z njo sem udaril ma v kovino, beton ... Nikjer se nič ne pozna. Ja, dva paščka sem zamenjal v tem času, ura pa še vedno zmore 12-13 dni avtonomije med polnjenji.
Drugače pa sta mi zelo všeč tudi "portani" Leica Camera in Google Camera (GCAM) z ustreznimi profili.
Pa še kar nekaj drugih sem sprobal - vsaka ima svoje pluse in minuse.
Štos pri nekaterih Xiaomi telefonih je tudi to, da kljub temu, da imajo enako ime, lahko vključujejo različne leče ipd. Ampak, zato pa mojstri pripravijo različne profile zanje ... ampak, to naj ostane za "nadaljevalni tečaj". 😃
Poskusi namestiti kak drug program za zajemanje fotografij. Sicer ne poznam konkretnega telefona, ampak po vsej verjetnosti ti AI izvede sama aplikacija, ki jo uporabljaš za fotografiranje.
Točno tako.
Namesti drugo aplikacijo za slikanje in na netu poišči profile prav za svoj model telefona. Bo razlika kot noč pa dan. Zato pa jaz še nisem upokojil svojega Xiaomija, pa ga imam od 2020 ... Isto 108 MP senzor.
Internet je slab. Žal smo še vedno na bakru in cca. 10 km od centrale.
Ravno toliko da TV dela, če sta dva užgana, se že tepeta za kvaliteto slike.
Imamo A1. Nikoli več, ampak žal nič druga ne pride v poštev, sosed preko ceste ima Telekom oz. bivši Siol, mi pa ne moremo imeti.
No, ja, da se ne boš brezveze hudoval na A1 - kabel, torej bakrena parica, je zelo verjetno Telekomova (99,9%), torej bi bil deležen iste izkušnje tudi pri TS ali T-2, ker gre pač vse preko Telekomove infrastrukture.
Prijavi se v A1 modem (z user/user) in poglej, koliko se ti modem sploh poveže na centralo.
Pa poglej, ali imaš ADSL, ADSL2 ali VDSL tip povezave. Ker če si na ADSL, ti lahko zamenjava z VDSL še doda nekaj hitrosti.
Meni se VDSL na centralo, ki je oddaljena kilometer, poveže 43/15 Mbit, pa imam paket 40/10 ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LOL.
Bil sem z Mazdo ... Je bil pa v istem zastoju znanec s Teslo Y Performance. In ni na večerji nič pojamral glede mraza ali baterije. Itak ima toplotno črpalko, torej pri stanju v koloni porablja 1 kWh, kar je manjši strošek od dizlov in bencinarjev. Pa še kWh v bateriji ima tak EV več kot ima povprečen osebni avtomobil velik rezervoar za gorivo, torej bi ob predpostavki, da so vsi šli na pot s polnim "tankom", tisti v EV pozneje začeli zmrzovati. In ja, vozniki EV gremo/gredo na daljše poti vedno s polno baterijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani