Zobarka je bila danes precej arogantna in pa "timing" jo je očitno matral, ker se mi je obetala zamenjava stare plombe, z lokalno anestezijo. Mi je pribila injekcijo in čez dobro minuto že pričela s posegom, seveda sem vse čutil, obenem pa nadaljnjih 2 uri, čutil ničesar v levem delu čeljusti. Je očitno tako dobra v načrtovanju, da bi jo lahko Ferrari vzel za pripravo dirkaške strategije, ohohoho
Boljše da rečeš da vzame naslednjega, pa počakaš zunaj 15 minut, potem ti pa lahko tako štema da ne čutiš nič
Jah, jaz sem pa imel priložnost dlje časa voziti 1.8 ter 2.5 litrskega Toyotinega hibrida, oba s CVT-menjalnikom. Pa tudi 2.0 sem imel na testu en podaljšan vikend. In lahko potrdim, da se 2.5 bistveno lepše vozi kot šibkejša dva. Je pa še vedno veliko zaganjanja in nadležnega tuljenja ob priganjanju/odločnem pospeševanju. Za nekega umirjenega voznika je pa verjetno ta kombinacija zelo posrečena.
Pa saj še pri svoji Mazdi moram po dveh zaporednih kickdownih ob prehitevanju ročno dati višjo prestavo, ker ona misli, da sva zdaj pa prišla na dirkališče in dlje časa drži v nižji prestavi z višjimi obrati. 😃
1.8 drugače manj tuli kot 2.0, ima navor v nižjih obratih
CVT v ta novem Civic-u je vrhunski, tako da tudi tukaj gre napredek naprej....
Evo, zdej smo pa tle k smo
probou si nek N/A bencinski motor ki se ti je zdel crap, in si zadnjič kategoriziral G120 Mazdo3 kot brezvezen in bedn motor brez duše, brez da bi jo probou
jaz sem probou nek toyotin CVT, ki se mi je zdel crap, in bom danes brez da probam Hondinga, kategoriziral katerikoli CVT kot crap...ker dvomim, da je nek blazen razvoj, ki je totalno spremenil sceno - sploh ker Toyota še vedno vodi v razvoju CVT-jev
Se mi je čez vikend enako zgodilo na paru čevljev od Alpine, pa sem se spomnil na tole temo. Na peti sta se med pohodom delno olupila oba podplata in vidi se razpadel material, ki se kar drobi. Verjetno je situacija na celem podplatu podobna, nisem ga trgal stran - v glavnem je čevelj za v smeti. Pohodni čevelj Nepal, za hobi planinarjenje bi rekel kar vrhunski čevelj z Vibram podplatom, 10 let nazaj bil okrog 100€, danes je slabih 200€. V glavnem odgovor Alpine je, da situacijo poznajo (hidroliza poliuretana) in da se to zgodi v primeru neuporabe čevlja oz. če se jih preveč špara in ne uporablja. Moral sem priznati, da sem jih na začetku uporabljal bolj, zadnja leta pa sem jih zaradi vseh obveznosti res obul samo za daljši in težji pohod, ki jih pa res ni bilo veliko in temu je takšen čevelj tudi namenjen. Krajše tu okoli naredim pa tako z nižjimi pohodnimi. Mogoče malo v razmislek, če bo kdo kupoval dober čevelj za na nogo. Potem ga je dobro parkrat na mesec obuti in nato ne zaznajo teh težav, pravijo pri Alpini. Drugače bolje kaj drugega, kar se malo prej znuca in obrne.
@Janez007 ima tudi neke prigode s pohodnimi čeveljci
Hud! Bi vzel Marlboro Mclarna, ampak me motijo zadnje gume
Mclaren mi je dober ker dobiš poleg še mini figurico, ki je tukaj ni (!!!!!) in pa dejansko so gume ravne - ker na temu tehniku so kot za nek buggy, čeprou je formula (???!!!) Pa fuuul je nalepk za nalimat in zadnji del ni sestavljiv (pač un v kosu motor na poteg je in je samo 1 kos). 1 uro sem sestavljal, od tega verjetno 15 minut limov nalepke da so bile v ravnini. Za 30 eur veri nice in lep je! Mclaren je pa 80 ampak ima skoraj 3krat več koščkov.
Lahko pa tole uzameš, ker je trenutno v akciji s promo kodo @g.Wankel -
ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane kocke znamke LEGO® s promo kodo 24MDL4SI206 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Otroci, stari 9 let in več, se lahko veselijo...
ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrane monitorje znamke ASUS s promo kodo 24MDC4SI32 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Doživite igranje iger na novem nivoju z gaming...
Rabim nasvet. Tamal rabi monitor za igrice na PS4, večini špila GTA, RDR in Fortnite.
Kakšen monitor (lahk tud kak link prilimate) naj mu kupim tam nekje do 300 eur.
Gledal sem tega: Gaming monitor AOC C32G2ZE, al raje kaj drugega? Si bo pa v kratkem omislil PS5 pa verjetno kaksne nove igre z boljso grafiko. Kaksen nasvet ne bi škodil.
res škoda, da VW tako poceni razrodaja ugled. E-Golf je bil svoj čas med boljšimi EV-ji po izdelavi, saj je kvaliteta temeljila na klasičnem Golfu. Je bil pa žal zato predrag in ne tako uspešen kot bi lahko bil.
Zato je pa VW šel z EV-ji v svojo ločeno smer pocenskosti in po moje se bo nasankal kot se že dolgo ni nihče od avto proizvajalcev.
E-golf je po "raziskavah" tudi med boljšimi EV iz vidika vzdržljivosti in tehnike motorja, točno zaradi tega kar si napisal.
Družinska prijateljica spremlja moža v Dolenjskih toplicah na rehabilitaciji. Samo zanjo polpenzion za 14 dni cca 2000€.
Ja, sam tle zadi je mal politike. Gre se za to, da so Balneo povzdignili na zelo visok nivo, zelo kvalitetna storitev. In nekak se je blo treba znebit rednih gostov, lokalcev ki so po domače prišli in pustili bolj malo. Živim blizu in mi ne pade na pamet, da bi dal 27 eur za 4 ure savne. Tudi 3 urne karte so ukinili, lahko kupiš samo še celodnevno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boljše da rečeš da vzame naslednjega, pa počakaš zunaj 15 minut, potem ti pa lahko tako štema da ne čutiš nič
Povezava za deljenje
Deli na druge strani