Sem ze probal... pa je tolk nasrano, da bi si moral vzeti precej cajta, da se tole prepuca... In sem ze malo sit tega "pucanja" svinjarije za nekaterimi ... Mogoce popoldan ali proti veceru, ce bo kaj vec cajta ...
Letel v kungoto po novo kljucavnico po poti nazaj sem se se vstavil na trojanih da sem nabavil krofe popoldne pa nazaj mazdo sestavil da se zdaj zaklepa. Pa seveda pelu se hcerko na pusta
Eno resno vprašanje.Do katerega leta se igrate te igrice na računalnikih in kako sprejemajo vaše partnerke to "otročje" početje? 🤔
Js se spomnem, da je to moj foter se pri 40ih nabiju 😁 (takrat je bil full popularn Medal of Honor, pa tist taprvi Call of duty, pa Project I.G.I ... )
Js pa mogoce tole sam cez zimo tam pa tam kak spil, cez poletje niti ni tolk casa 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa 2016 192000
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani