Aja pa ?e to: nekaj dni nazaj je v eni TV oddaji neke obskurne televizije (Paprika al Pika al neki podobnega - sem pozabil) Bojan ?lender za alkohol na cestah okrivil star?e in je javno izjavil, da so star?i tisti, ki dajo otroku prvi? alkohol v usta pol se pa navadijo.
Mislim, to je pa vi?ek, da takole posplo?uje in ?e so njemu alko dali star?i to ne pomeni, da tudi vsem ostalim otrokom v Slo. Meni definitivno ne. :mi pijemoo:
To sem pa tudi jaz videl. Samo je res kreten.
Vloga star?ev pri tem je kve?jemu, da otroka nau?ijo razmi?ljati z lastno glavo in sprejemanja lastnih odlo?itev (ali bo pil ali pa vozil). Meni star?i nikoli niso dali alkohola, pa vseeno rad spijem kak?no pivo ampak nikoli potem ne sedem za volan.
LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Jures, ?e rabi? DVB-T tuner pojdi povpra?at k Primo?u pri Gami.
Ima enake kot ga jaz furam ?e skoraj kako leto (daljinc, dve anteni in celo HDMI izhod).
Druga?e pa ima ostala evropa res ?e mpeg-2, vendar imajo zraven ?e vse na mpeg-4. Tudi, ?e kateri programi ?e niso na mpeg-4 ti tuner normalno lovi tudi mpeg-2.
V Lj. pa lahko lovi? SLO1, SLO2, SLO3, SLO HD (le preizkusno), POP TV, KANAL A, TV PIKA in TV3. ?tajerska regija ima ?e TV Maribor, primorska pa TV Koper.
POP TV, KANAL A, TV PIKA in TV3 sicer vmes kak?ne pol leta niso delovali ampak sedaj zadnje tri mesece lepo laufajo.
heh, najla?i je g. ?UPANU, da ne zagotovi dovolj parkinga, pol pa jasno folk "improvizira" (beri se znajde kokr ve in zna), pol pa jasno podeli tiste 3 much previsoke kazni in je kassa povna da glava pe?e!
Parkinga v Ljubljani je ve? kot dovolj! Kako meni vedno uspe najti prostor? In ni treba ni? improvizirati. Lepo zavije? v najbli?jo gara?no hi?o in ima? prostora na pretek ali je za to treba imeti ?e kan?ek ve?ji IQ?
Kar se pa kazni ti?e, so pa te ?e premajhne. Pa ne razumem zakaj se folk vedno prito?uje nad vi?inami kazni (meni so vse prenizke), saj jih ni treba nikomur pla?evati - pa? ne delat prekr?kov. :ne vem:
Saj mislim da je napisal v prvem postu da je to Navigon navigacija. So pa karte iste kot za iGo, ker je tudi vmesnik zelo podoben iGo-juvemu. ?e se motim me bo pa Labi popravil.
Je Igo 8.
Sem jo jaz zrihtal Primo?u.
To?no tako. Kolega je kupil stanovanje (novogradnja) pred dvema mesecema v Lj., ogla?evana cena je bila (in je ?e vedno) 430.000 ?, pa je dal le 270.000 ? (63% ogla?evane cene).
Se pa tudi vidi koliko so ljudje bili pripravljeni na prihod gasilcev, ?ele ko so pri?li gasilci so se konkretno za?eli umikati. Zato vedno na dvopasovnicah ob kolonah na levi ali desni rob, da je prostor za interventna vozila.
Jah, jaz se ?e od kar vozim spra?ujem, ?e je 90% voznikov/voznic delalo izpit na Brniku, ali pa res nimajo pojma koliko je ?irok njihov avto, ali so pa le invalidi v glavi. Vedno se dr?ijo sredinske ?rte kot pijanec plota neglede a je enopasovnica ali dvopasovnica.
Na Celov?ki pred nekaj tedni, v popoldanski gu?vi re?ilec nikakor ni mogel mimo. Vozila na levem pasu so bila en meter od roba, na desnem pa prav tako. Na sredini pa prostora le za ?rto….
Jaz vedno vozim najve? pet centimetrov (pa ?e to je veliko) od robnika in bi kdaj lahko skoraj prehitel po desni katerega od teh debilov, ki misli, da vozi tri metre ?iroko vozilo in mora biti toliko stran od roba.
In ko se kolona ustavi, tudi vsa vozila ostanejo tako ob sredini…
Tko je to - kaj vse po?nejo kamionarji med vo?njo da te srat prime - pred leti se je en hvalu, da v furi tri filme pogleda in pol je rezultat tak?en kot smo videli v?eraj v Trojanah pa par dni nazaj v ?entvidu.
?aki, a ho?e? re?t, da je kej narobe, ?e med vo?njo TV gleda??
PS: Joke. Da ne bodo zdej vsi v napad. Samo va?im se, da mam TV v avtu.
Ja samo zato ni Klik brezvezen, ?e ga ti ne izkori??a? in ga rabi? samo 2x na leto :ne vem:
Ampak ti pa si old fasion, ?e nosi? polo?nice na po?to pa po bankomatih gotovino i??e?. Jaz rabim bankomat 1x na mesec glih tolk, da mam mal gotovine vse ostalo pa pa? pla?ujem preko kartic.
Druga? je pa dvig na ne NLB bankomatu 47 centov in ?e ga takrat ne najdem pa? ne bezljam ko zme?an naokoli, ker je to premajhen znesek, da bi se sekiral.
Se strinjam. Jaz imam sicer ve? ali manj vse na trajnike, izredne stvari uredim na Kliku ali Teledomu, za vse ostalo je pa tu MasterCard.
Bankomat obi??em 1x na mesec ali ?e to ne, da bi ?el pa na banko ali po?to kaj pla?evat mi pa ?e na misel ne pride.
Ampak smo pa ?e ?ist Off Topic.
Dobro vpra?anje... Pri M323 sem dobil 200? za po?kodbo zadnjega odbija?a in opraskan zadnji blatnik, pri 6-ki pa za opraskana prednja vrata in prednji blatnik 400?.
Ampak, ?e omeni? manjvrednost vozila ti vsaj nekaj pade v ?ep... ?e pa ne omeni? nima? pa ni?, no, ima? popravljen avto...
A je kdo ?e poskusil vnov?iti zni?anje vrednosti avtomobila, ker bo farban?
Ja, jaz sem to uveljavljal pri vseh popravilih.
Saj ti bodo v zavarovalnici razlo?ili kako in kaj ampak re?i mora? pa sam, oni ti tega ne bodo ponudili. Druga?e je pa pri Triglavu tako, da napi?e? na navaden A4 list zahtevek za povrnitev ni?je vrednosti vozila... in to je to, denar dobi? nakazan na ra?un.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
40 m2 na Brodu za 600 EUR/mesec je pa dober nateg...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani