Skratka v mojem arzenalu se je nabral ?e kr neki filmov, ki sem jih hotu gledat in jih seveda tudi sem...zato pa zdaj po netu klikam kr lepo po vrsti...razn kakih romanti?nih dram ne prenesem. Pa seveda naslov me mora pritegnt.
Skratka...da jih par na?tejem.
Donnie Darko (nimam pojma o zvrsti)...sicer zblojen film, ampak komi na koncu izve? v ?emu je point...7/10 to?k;
Superbad (komedija)...hja kaj ?mo...ameri?ka mladina ho?e pit alkohol in sexat...(pa ni? po sistemu Amerikan Pie, ki je itak za lase prvle?en) 8/10 to?k;
Saw (1,2,3,4) (horr)...zanimiv "point of view"...za pogledat...ne sam zarad masakrov...8/10 to?k;
Alien (1,2,3) (sci-fi + horr)...takratno tehnologijo izredno dobri specialni efekti...(enka je po izzidu starej?a od mene)...8/10
Alien 4...gledljiv, ma seveda za odtenek bi lahko naredili bol?e. Zgodba in to...slaba 7/10
Alien Vs. Predator (1)...razturijo totalno...in seveda ?e nastopa patriotizem in seveda...?enska pre?ivi!!!...9/10
Alien Vs. Predator (2)...en toooolk privle?en za lase, da sem ga na ?alost takoj po ogledu izbrisal iz diska...3/10
Predator (1,2) (sci-fi + horr)...enkratna filma...?eprov pri meni drugi del prevladuje nad gledanostjo in zanimivostjo...9/10
Death at a funeral (kom)...angle?ka prevzvi?ena ponosnost bogatih dru?in in seveda kiksi njihovih ?lanov...smeh zagotovljen...9/10
28 days later & 28 weeks later (horr)...odli?n film za gledat v ?enski dru?bi pa tudi tko...brez pripomb...9/10
30 Days of night (kvazi horr)...hmmm...ka pa vem...na disku ga ?e mam...kr neki mutiranci spet...7/10
In ?e in ?e...
Za pogledat priporo?am:
A.I. - artificial intelligence...sci-fi...8/10
Aeon Flux...sci-fi...8/10
Full Metal jacket...war vietnam...9/10 star film
Hamburger hill...war vietnam...9/10
Hitman...akcija...snajper...8/10
A bug's live...animiran...9/10
Ice age 1...animiran...9/10
Ice age 2...animiran...7/10
Cars...animiran...8/10
Shrek1,2...animiran...9/10
Shrek3...animiran...za v odpad
Antz...animiran...8/10
.
.
Iz glave ne vem ve?, dopolnim, ko pridem do svojga spiska.
Death at a funeral dobil 10/10! tisti ata na koncu da piko na i
The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
sj ze zj ne bom vseh spomnila, ampak zaenkrat mi padejo na pamet teli- priporo?am Nevarna razmerja (samo tista z Michele Pfeifer in Johnom, ostale verzije so crap),
vse Monty Pythone, Wuthering heights, Prekletstvo zlare ro?e sem zadnji? uspela vidt ( v ?pan??ini, z angle?kimi podnapisi-dont ask...), pa.....obvezno, ampak obvezno si potegnite film After sex, za tiste, ki pa ste bolj odprtega duha bo pa Shortbus prava poslastica
Pismo ja...ta ljubljana...pa brez zamere ....sam pridem lepo pod blok pa avto spet opraskan po odbijacu...krivca pa seveda od nikoder......pomoje bo kar bols da ga neham prat ...se bo vsaj majn poznalo
to je ?e dobr, nekateri pridejo pred blok, ?pegu razbit, avto vlomljen al pa ?e worst case- avta ni ve? always look on the bright sideee
V plomin grem po?raufat kolegov ?oln - Hrvati naujo mel n? od mene.
Na grobnik grema na slovenski dan na grobniku, ki ga organizira ?arman motosport, mejbi dam hrvatom za kako vodo.
Na rabu mam poznanega slovenca, sicer ?ivi dol ?e 40 let, kiima in renta apartmaje in se vse zmenmo na ?.
Mejbi dam tm ?e za kako hrano druga? pa n?, sploh ?e pride k mizi in re?e "Molim ?", js pa "dve kokakoli", on pa meni " ?to ne razumijem"(to je zame znak da mu dnar smrdi-oziroma ga ma ?e dost), pol nau dubu n? od mene in bom ?ou drugam, kjer bodo zastopl.
hhe dobr to ?e k?eft jim krade?
ma sj drga? sm bla ponvad dol ker smo ?li kot dru?ba, potem zmeraj manj, lansko leto pa sm ?la
samo enkrat ker smo ?li na Pendulum koncert-tko da...se tud s tem lahko pohvalim
Mam pa ful prijateljev z dol, so super ljudje, ampak politike, agitatorje, nesramne?e in podobne bi dala pa vse pred zid!
Obstajajo posebne svetlobne cevi, ki ti preko le? dovajajo dnevno svetlobo, kako bi bilo pri tebi to izvedljivoi pa ne vem.
ufff Boj? hvala za link, zgleda super... sam ne pride preve? v po?tev, ker je na? fotr ?e iz kamene dobe in se ne smemo s streho zajebavat....pa ?e cene so pomoje mal prehude za trenutno ?tudentski ?epp ve kdo kako se kaj gibajo? nimajo cenika na strani...
n?, zaenkrat se z ?arnicami tola?im, to je to...itak bo kmalu son?ek...potem pa ven u?it
bi z veseljem, ampak se moram pripraviti na naslednjega-ki je v sredo, in ne znam ?e 0! tako, da to sre?anje na ?alost izpustim (emmm bolj pa?e v prito?evalno rubriko ane? ) ko pa tega dam skoz, pa se neham izmikat! 4 maja pa pridem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jap, vse naj naj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani