Skoči na vsebino
Obla?ila Mazda
Napisano

?ak mal a mi kj ne vemo ? ?zmeden?

hahhaha :D:whatever:

jaz bi vzel 2x ?rno M velikost, + jakna ?e ne bo cena lih petarda :P

edit. + 2x S ?ensko majco, ?e je viola barva, ?e ne ?rno..

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Streho u slabem stanju sem sam re?eval tko da je bla odprta, je pa res da kar konkretno rizkira?, da ti kdo ?ik fukne na zic, kar ga ni? ne stane, tebe pa kar precej! :blush::angry2:

ja sej to, sem videl lani je bil en avto pred mojo parkiran en bmw 320 cabrio odprt, moja je bla zaprta, na tleh pa je mel sladoled... sej je samo za o?istit samo pizda kaj je s folkom narobe? ?e bi pa kdo ?ik vrgu pa je pizdarija sej neve? lahko se avto uććge in ode :S

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eh brezveze streha (polet mora bit itak skoz odprta), za za?etek jo tok u?timaj, da ti ne pu??a! :danzoman::bravo:

ne sej ne pu??a, razen ob kakem nalivu ful mo?nem, par kapljic... grda je za videt :S

streha pa more bit nemorem pu??at po portoro?u odprt avto zaradi dveh razlogov:

1. ko se vsede? not vse pe?e ko prasica

2. preve? idiotov je na tem svetu in niti alarm ne pomaga, ?e ti kdo kako pizdarijo na sede?e vr?e :S

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj sem bil na avtoplusu v Kopru kjer prodajajo tudi Mazde.. morem povedat, da je ?iva ?alost tam, res. ?lovek prijazno vpra?a ?e imajo kako mx5 za pogledat ali vsaj prospekte ali kar koli in baba, da ki ne, da to je eksotika, da to nima smila met, da naj si raje pogledam mazdo 3 zunaj in nevem kaj.. ma mislim?! koji kurac ?e te za mx5 pra?am kaj mi mazdo 3 omenja??!

pol pa ?e en udarec, stopim na ?alter kjer imajo kao servis in vpra?am kak?na je mo?nost dobave kosov za mx5 letnik 1991 in tip me gleda..nardi ˝koga?˝ stopi za mizico se pogovarja po telefonu ?isto neki xy, jaz stojim za pultom in ga gledam.. pride mehanik not, se pogovarja, jesta ?okoladico in noben me ne jebe pet posto ene pet minut... jaz stojim tam ko budala in gledam kaj se dogaja, in ni?!!!!!! ?alost...sem se pobral in ?el ven...honda je honda ja ma ?e gre? kaj vpra?at na autocommerce ti bo zvleku 1000 katalogov in ti najdu kar rabi?, na renoju isto v Kopru. Mazda si ne zaslu?i tako gnjilega salona in servisa res! se vidi da ?ravfajo in prodajajo ?e fiate zraven...?alost...

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

no hvala vsem za pomo? sem si uredil to na a banki :)

?e koga zanima je to debetna visa electron kartica, ne rabi? imet ?e odprtega ra?una pri njih in ti ni treba bit zaposlen oz.s stalnimu prilivi, torej nalo?i? gor kolko ho?e? in samo tolko kot ima? lahko porabi?. pride pa 0.95 eur na mesec za vodenje ra?una. na?tima? si dnevni limit, da te kdo ne nategne in ti pobere dol tolko kolko ma? gor, ?e pa ima? kak?en izreden nakup(v mislih imam supercharger za miato :P:D:) ) pa pokli?e? in ti dvignejo limit za par dni in pol zopet zni?ajo na toliko koliko si imel prej :)

zdej pa shopping :P

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sem pa takrat nehala v pleni?ke lulat :hohoho:

jaz pa sem takrat bil ?e eno leto ponosno suh! :D

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

@enej_46:

Pejdi na ABANKO tle v Kopru, najmanj komplicirajo in si naredi VISA ELECTRON DEBETNO (ne kreditno) kartico.Pol si pa gor polo?i? npr 100 EUR in se registrira? na PayPalu. Ne rabi? bit stalno zaposlen al karkoli.

To je po moje njabolj?e in najhitreje.Potem si pa s svojega glavnega konta nakazuje? ali polaga? na ta konto, ko bo? kaj trejdal po ebayu....

RaW

a se da ?e si ?tudent? ki ta varjanta bi bla zakon tako da ne delam dela nobenemu in ne drobim jajc brezveze, grem v ponedeljek vpra?at :)

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mat ?rni pimp avti so trenutno kar v modi, feltne mu kar pa?ejo, spu??en je lepo. Ampak ?e zdaj ima s prodajo te?ave. Tak avto prodajat je ?e zdaj utopija, ko bodo pa mat barve spet out bo pa avto samo ?e grdobija.

In vsi nakrancljani napisi (HKS imajo ponavadi samo Japonci :hohoho: ), neonke spodaj, luknja v haubi, povr?nost (modri B stebri?ki ), odbija?i se mi ne dopadejo, zaj?niki (mre?ice) ?e manj.

?e bi ga samo (natan?no) pobarval, spustil, dal tele feltne bi bil mafijc. Tako se mu pa vsi smejijo.

pa brez letvice na prednjih desnih vratih in katastrofa notranjost :)

za ta denar bi raje na novo notranjost preoblekel v be? usnje in pustil moder avto :)

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

ja vem da se nardi takoj, samo ne dela z maestro kartico, ?ene bi ?e re?il in to mo?nost kupi takoj bi zbral.

upam da bom pri?u skozi tam s 500? :)

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

zivijo, imam eno pro?njo, sam nimam paypala in niti noben od znancev ne, zanima me ?e bi bil kdo pripravljen zame naro?iti ene stvari iz ebay-a. rabil bi sklopko za mazdo ter cel set za glavni servis (vodna pumpa, jermen, mikrojermen, ?ponarji tesnila.. ali pa samo pumpo, zobati jermen in napenjalce) po ?imbolj ugodni eby ceni in ?e platneno streho po mo?nosti. no ?e je kdo pripravljen, naj mi pove, in koliko bi ra?unal za tole uslugo, seveda bi se dobili na kavi da dam dinar in da se gre nevem v kak @cafe potrdit nakup... nevem to?no kako zadeva laufa :D

se opravi?ujem za glupo pro?njo, ampak pred sezono je treba rumenko zrihtat :)

ze vnaprej hvala

enej

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a ni prelude ?e zunaj, ali kako se ?e re?e

ja prologue je zunaj ?e lep ?as,samo je samo ene par prog in par autov lih tolko da ti nardijo gu?te in ?aka? ?e 2 leti potem :D prasci japanski :D

fora je da zdej prilagajajo igrico za 3d tehnologijo ki bo za?ela poleti izhajat, tako da po poletju bojo vili kolko se obnese in bojo izdali, in ?e se nebo pomoje se bo to lepo zavleklo do 2011 :/ eh..

druga?e sem pa vedno bolj navdu?en :) wi-fi leti na polno lahko se pove?em z vsem in lahko gledam filme direkt iz pcja na ps3 ju :D hehe brez enega kabla :P razn seveda elektrika in tv out :)

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hmmm... malo za se pohvalit malo za zjokat :D

no kupil sem si PS3 kon?no! :) in sem hipernavdu?en! :)

za se zjokat pa je to da so v?eraj spet prestavili datum izida igrice gran turismo 5 po treh letih so jo spet prestavili iz 2.2.2010 na oktober-november letos...mah...

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm ?e par dni lastnik R Lagune Grandtour, pa je to pa res udobna vo?nja, kmalu sledi ?e plinificiranje! :danzoman::bravo:

sem videl na renault forumu, ja :P

po novem vozim laguno :P

:D

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

kolega je peljal na servis svojega rs4-ja 2008 letnik zaradi okvare neke cevke od turbina al kaj k.jaz vem :D in sedimo na kavi zunaj in leti mimo en rs4 isti kot njegov :D na polno :D pi?imo do servisa in evo ti avta ni, pride nazaj klinac iz kovinarske ves nasmejan in zadovoljen kako leti (ni vedel da je lastniku razlagal) kolega ga je skoraj ubil! :D in ?e sklopko je skuril, potem je zahteval novo sklopko ter zastonj popravilo tiste cevke ki je bla izven garancije, pa ?e set zavornih plo??ic je izfehtal ;)

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.