Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Tole je pa Balkan na?in promocije ?porta in dr?ave:

http://www.24ur.com/sport/nogomet/foto-krv...ce-seville.html

skoda da edino za sport delamo tako promocijo pa ceprav mamo vrhunske sportnike in tega ne odobravam, bi pa to odobraval ce bi se ?lo za politike itd..pac da se vse skupaj spremeni, ker nasi politike ne razumejo z lepimi besedami ampak ocitno je treba s silo dopovedat da jih imam/imamo dosti..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grem vcerej napumpat gume na omv in sem reku ajd bom vse napumpal na 2.2 da vidm ce je kj razlike, peljem se naprej po avtocesti in zacnejo se pojavljat neki cudni zvoki pa ustavim na petrolu da preverim se enkrat tlak.. Kaj bom preveril od omv super duper automatski kompresor je napumal vse gume drugac 2x 2,6 eno 1,9 pa se eno 2,3 niti eno ni prov napumpal..prvic in zadnjic da sem sel napumpat gume na omv...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Sem ga kar posesal skozi re?e in je takoj za 50% bolj?e. Koliko ?kode naredim ?e ga sam odpiram in ali ga naj raje na kak servis nesem da mi to na 1,2,3 naredijo?

Pelji se do crpalke in spihaj s kompresojem..je 90 procentov boljse...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ma ventilator dela, piha, ga sli?im. Ampak potem pa za?ne tako fejst pihati da ne zmore ve? in pol klikne pa adijo.

Spihaj prah s kompresorjem..ker je tok zabasan da ne more hladit vec...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Mam cenovno zeloooo ugodno re?itev zate, ziher ti bo v?e? ker si malenkost ?tromarja.

Znebi? se zgornjega odebeljenega.

Povej kako in koliko ugodno..lahko tudi na zs..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Mislil sem preteklega leta, ne prekletega...

Ja, je trapasto. Ampak mora bit. Kaj jim morem? Bi si pa rad olaj?al delo, kolikor se pa? da.

In kako ve?, da moram vpisovat temperaturo hladilnikov, saj hladilnike nisem nikjer niti omenil?

Js govorim zase uglavnem..morm vpisat temperaturo za ene 10 hoadilnikov..uglavnem krneki..in rabim pol ure da zjutraj in popoldne vpisem te podatke..tudi plan ciscenja itd..vse kr spada zravn... Uglavnem birokracija bo nas ubila..

Mislil sem preteklega leta, ne prekletega...

Ja, je trapasto. Ampak mora bit. Kaj jim morem? Bi si pa rad olaj?al delo, kolikor se pa? da.

In kako ve?, da moram vpisovat temperaturo hladilnikov, saj hladilnike nisem nikjer niti omenil?

Js govorim zase uglavnem..morm vpisat temperaturo za ene 10 hoadilnikov..uglavnem krneki..in rabim pol ure da zjutraj in popoldne vpisem te podatke..tudi plan ciscenja itd..vse kr spada zravn... Uglavnem birokracija bo nas ubila..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Imam en problem, pa ne vem, kje se to naredi. Zaradi HACCP moram izvajat dnevne meritve temperature. Po enem letu sem se odlo?il, da bi rezultate spravil v excelovo razpredelnico in narisal graf, ker bo verjetno lep?e, kot ?e ri?em ro?no. In tako bi v OS Windows XP in Excelu potreboval v prvi vrstici datume za celo leto. Jih lahko kako "uvozim" ali moram 365 krat tipkat datum, da potem v drugi stolpec zraven napi?em izmerjeno temperaturo? Ko imam v prvem stolpcu datume in v drugem temperaturo, je ustvarit graf igra, ne delo. Tudi temperature ni tako te?ko vpisat. Pri datumih pa gre po?asi. Zato me zanima, kje in kako lahko v prvi stolpec excel sam dobi datume za prekleto leto?

Sorry za OT. Ampak tale HACCP je pa najbolj neumna stvar ki sm kdajkoli pocel ...to je pa res kr neki..sploh pa vpisovanje temperature hladilnikov...uglavnem krneki..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tuhtam, da bom za pozim ene ?elezne 16col uzel, potem za poleti pa 18. Sem ne vem ali bojo ?le 16col gor.

16colske grejo komot gor... js mam 19-ke gor tok da ti bo za tolazbo:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukrajina
Napisano

Ne grem zaradi tega gor, ?e to misli?.

Grem k prijateljem na obisk, kateri se nismo videli ?e dolgo ?asa.

Eden od njih je namre? dopisnik iz Kijeva in Moskve.

Ma ko bom js sel gor, bom sel glih zaradi tega... sj razlogov je lahko vec za obisk ukrajine..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno morajo tujci razlagat kako fino so se po?utili v glavnem mestu Slovenije... velika ve?ina sodr?avljanov bi ga pa iz same fou?ije najraje podrla.

Sj povsod je fino ce gres za kak teden dva.. ko pa si enkrat dlje casa pa sele vidis pluse in minuse.. ceorav nimam nc cez lj in ostalo slovenijo ampak ene stvari bi lahko spremenil..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Demonta?a klimatske naprave - na objektu
Napisano

Mogo?e bom moral v trgovini demontirati klimo.....je kak?en poseben postopek? Tam pri ventilih in glede plina oz. so kak?ni posebni klju?i za opravit to zadev? Nimam pojma o tem ker ?e nisem to po?el....majstri pa verjetno kar ra?unajo tako da bi sam nekako zrihtal. Gre se pa za klasi?no klimo, kot si jo npr. namontira? v stanovanju, hi?i....s tem da je cela enota notri v objektu in ne na fasadi...toliko la?je pa?.

Je en postopek..sam nevem kaj in kako...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.