?eprav ne razumem tepca, ki je boks naredil za ?port, je fajn da je na? pokazal, iz kak?nega testa smo nekateri Slovenci
Vsak ?port ma svoje ?are, jaz sploh ne gledam nogometa, F1, ko?arke in drugih ?portov, ki jih ve?ina drugih gleda. Borilni ?porti pa so mi zanimivi, kot tudi driftanje, rally.
Nekaj takega sem jaz delal pozimi. Kalorifer(220 V) sem dal v avto na zadjo polico in seveda sprobal kam piha in ko sem se zjutraj vstal sem vklopil, podalj?ek sem si ?e prej pripravil, samo vtika? v vti?nico pa gremo 15 min in je blo vse odtaljeno in toplo. Kalorifer je seveda mel termostat in se je izklopil ko je temperatura v avtu narasla na nastavljeno. Ko sem avto ?tartal in se odpeljal( avta nisem pustil na mestu laufat, ker ob 3eh ali 4ih zjutraj bi me sosedi lin?ali) je bilo prav prijetno toplo in je vzdr?alo dokler ni za?elo delat gretje v avtu.
ta kamera mora sprocesirati del slike (najti vinjeto)
ugotoviti ali je vinjeta tedenska, letna itd
ugotoviti ali je veljavna! (predstavljajte si ta zoom in ceno kamere)
na podlagi tega ce je kdo v kazni prepoznati se tablico in lastnika
Torej operativno tako kompleksna da je joj
In pol sem postavil vprasanje, kaj pa na primer ko gledam svoj avto, in si predstavljam tujca ki prid k nam z lansko vinjeto, letosnjo, avstrijsko in mogoce se cesko?
no comment from the other side.....
Nekaj podobnega so pred enimi tremi leti testirali v Avstriji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani