Skoči na vsebino
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Kako si bil ti včeraj na Golem vrhu, če smo bil mi, pa te nismo nič videli.

Gor smo bili okoli 14:30, moji dve peš, jaz s kolesom.

Če si bil pa pošihtu, potem, ali si me srečal ko sem se peljal z biciklom dol, ali pa si mogoče na črpalki videl enega kolesarja, ki na klopcah pije staropramen.

Hm. Prišel sem preko Kozjaka, potem gor čez Okrog in parkiral na tistem ovinku, kjer piše Goli vrh Šavnice 30min (no po moji uri pol manj, hehe). Od Getza sem štartal 15.40, zdaj pa ti meni povej, če sva se za las zgrešila, kolesarja pa nisem srečal po poti. :)

Danes pa prvič v življenju s Poganjalcem do plaže Krvavec, iz moje Soteske, dobrih 60km skupno, čez Šenturško goro. Kar lušten in dolgotrajen vzpon. :)

IMG_20241031_154650.jpg

IMG_20241031_154426.jpg

IMG_20241031_153936.jpg

IMG_20241031_153505.jpg

IMG_20241031_152710.jpg

IMG_20241031_143018.jpg

IMG_20241031_143932.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Niti slučajno, ker na 3krone je bil ta stroj samo 1x in potem še 1x na "kontroli", od tega je že pomoje enih 10 let, skupni strošek torej 100 EUR (če se ne motim je bilo takrat 80E in kontrola 20E), poceni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naš Gecko bo čez 3 tedne polnoleten in razen par mehurčkov na obrobah zadnjih blatnikov, je vse idealno, tudi most. Morda mu je življenje podaljšal tretma pri Tri krone d.o.o.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Mah, ti motorji so toliko nezahtevni, da vzameš rolico izolirnega traku, malo pomotaš in gremo dalje...

Sem začasno res tako rešil, ker brez tegba mi je laufal po treh ali pa celo po dveh cilindrih, ne vem, komaj sem se premikal po cesti in treslo kot hudič. Aja, kabli so bili stari največ 3 mesece, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes izkoristil lepo vreme za vožnjo brez strehe ter manjši planinski vzpon, no in v Četari dobil zastonj jedačo, hehe

IMG_20241027_120651.jpg

IMG_20241027_120642.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 10 urami je jures napisal:

A ti si gledal dirko? Pri nas je en drug zmagal....

Heh, sam res, dejansko je bil drugi, za Bastianinijem ampak vsaj pred Banano :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 11 urami je sportman333 napisal:

Ali ima še kdo danes (trenutno od cca 21.30 dalje) težave z NEO telekom TV? (ne dela jim web, ni ogleda za nazaj, itd...)

Pri meni je vse delovalo, sicer bi podmladek hitro kaj potožil, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

To je za slišat kot da hočeš reči, da bodo pa kakšni Evropski Renaulti, Fiati, Peugeoti, Opeli, Citroeni, Volkswagni in podobni zdržali več kot 10 let...

Nihče od naštetih zanesljivo ne, morda edino in zgolj FORD.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Martin zdajle zmagal sprint dirko, držim pesti, da bo tako tudi ju3, da zapelje v smeri povečanja prednosti. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 3 urami je Jaka32 napisal:

Hvala obema, torej iščem traktor ali pa tovornjak.

Šlo bi noter v Kapelco, s tem imam v mislih Iveco-ta, ki je podaljšan in dvignjen, takšnega sem vozil za Harvey Norman dostave in so šli noter tudi največji 3-sedi, ki se niso dali razmontirat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.