Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Jst bom pa tkole povedu, na ku**c mi gre vsa evforija v zvezi s tem tekanjem 22 ljudi za eno ?ogo. Kaj so sploh uspeli? Uspeli so se uvrstiti na neko prvenstvo od koder bodo skor zihr ?li praznih rok prvi dan domov. In? Kak?en uspeh je to?

Pomislite, koliko ljudi hodi na svetovna prvenstva in se vra?a z medaljami vesh barv pa noben sploh ne ve zanje, pa naj bo to kolentiven al pa individualen ?port.

Ti holliwudski igralci bodo pa sedaj glavni na kupu gnoja, dobivali bodo denar v samokolnicah, samo za... mah ne bom govoril.

Saj ni ?udno, da ?portniki ki so res vrhunski ?portniki enostavno obupajo.

Ti bleferji v Mercedesih in BMWjih ki ve?inoma uvo?eni iz de?el ju?no od Kolpe so pa res biser... Saj ne re?em, gotovo so dobri ?portniki ampak malikovanje vsega tega cirkusa na osnovi tekega uspeha ki to sploh ni, je pa bolano.

Zdaj se pa usujte vsi ;)

A ne.. jaz se ne bom... se pa popolnoma strinjam s tabo...da je nogomet ?ist precenjen... in bo val pretiravanja in poveli?evanja preplavil na?o malo dr?avo.... sej ok... nekaj naredimo na publiciteti in prepioznavnosti Slovenije.... sem pa jako jezen ko celotna slovenska javnost, da o medijih sploh ne govorim, spregleda vse vrhunske dose?ke predvsem indivitualnih ?portnikov... ki pa o?itno medijsko niso zanimivi spljoh.... :angry:

No usujte se pol ?e name hudi?a.... :harhar::bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Odli?no! 10 x ?estitam

kupu komplet Webasto Thermo top C za CX-7 z vso napeljavo za 290? :bravo:

Jure... povej ve? o tem.... Ker bi si tudi jaz kak vebasto omislu, da bo avtu zjutraj topel bil.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hmm a ?mo mal ugibat, ?e ima? nekaj popusta te je pri?lo izklju?no osnovno zavarovanje brez ao plus cca. 500-550 eur? :) a sm blizu.

Jaz bi reku 400?.... glede na to da pride za mojga cca 600? osnovno z vsemi popusti..... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

Asus Arpire one dela na W7 BP. :danzoman:

:bravo::dudek::bravo:

Res je..... zadev?na deluje presenetljivo dobro....!!!

Enej... se ti ?e kaj to?i?? Te je ?e pupa bum bum bum.... :hohoho::aaaaa:

P.S. Ajvar.... THX again.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A to dol v starih ?rnu?ah kjer je bil sadje zelenjavar v?asih??

Jp... ?ist zdraven merkatorjeve trgovine.... njam njam njam :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tinkibinki je parkiral pr juresu, jaz sem se pa skril za novimi diski za CX7 in me Jures ni mogu najt... :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

BTW.... jures pretirava z ra?unalniki. v eni sobi dela na 6 ra?unalnikih... od tega na 2 nonstop forum bere.... jaooo... :hohoho: :hohoho:

Plus.... njegov pes me je nasko?u! :dudek:

P.S. In zdej sem uradno la?nivc! :aaaaa: :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

...... meni pa ?e zdaj v u?esih odzvanjajo besede enega bolj znanih infektologov, ki pravi, da je proti posegom v zdravo telo saj se dela nepotrebna ?koda. :ne vem:

Se podpi?em pod to.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.