Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zidarji ?e naredili hidroizolacijo pritli?ja in temeljev, ki so jih izolirali z 12 cm stirodurja. Pol pride pa ?e 4cm cez cokl :danzoman:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

Otro?ka oprema je pa obv primatu Babycentra prava katastrofa. R?merj sede?i so po 20 - 50% cenej? ?ez mejo, tko da razlika k jo ti najvaja? je ?e majhna. Groza. Res.

Recaro alcantara otro?ki avtosede? na ebay.de 186? pri nas 220? :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ko sem mel za en dan, je skor 100% bliz ideala

He he to je zelo podobno mojemu zvoku :hudicek: ...na drugi polovici film?ka je posnet notranji zvok :punk:

P.S. to bi moralo iti v temo 'pohvalite se' :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

meni osebno je tisti Volvo tako zastarela oblika (itak je res, da je ven pri?el leta 1995 ali 1996, tam nekje), da je groza! :bravo:

Od zunaj je ?ist OK...vsak ima pa? svoj pogled...

mx3 ima V6 in zvok....vse drugo je irelevantno...vsaj jaz tko mislim :)

Itak...saj to sem napisal ?e na prej?nji strani :hohoho:

P.S. je fino imet en avto za svojo du?o enega pa za dru?ino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No pol je jasno, da je vsaka primerjava popolnoma neumestna.

Kot sem napisal primerjam MXko letnik 97' ob nakupu (9 let) in volvaka sedaj (8 let)! Volvak je ?e vedno kot nov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si?i, ne more? Volvaka primerjat z AVTOM! :harhar::P

Hm...moja je dobila tega volvaka novega kot slu?beno vozilo. Lahko je izbirala le med volvaki in opremo po ?elji. Avto ima res ful opremo za ta letnik. ?akala ga je ve? kot 3 mesece. Se strinjam, da S40 ni biser oblikovanja. V prvih petih letih je naredila 125kkm od tega 90% po mestu. Ko je dala odpoved je eno leto stal pred firmo (to leto je vozila Xedos 6). Potem sva ga odkupila in sedaj jih ima 172kkm. V tem ?asu je bilo potrebno zamenjati zadnji desni le?aj in vzmet, prednje diske in plo??ice, 2 xenon ?arnici in anteno. Vse ostalo je ?e original iz trgovine!

Jaz sem mojo MXko kupil, ko je bila stara 8 let (kot sedaj volvak) in ?al je res ne morem primerjati z volvakom. Sedaj ko smo se vozili na Kor?ulo sem prav opazoval kaj na MXki (ko sem jo kupil) je bolj?e kot na volvaku. Vsi materijali, pleh, barva, razne plastike, tesnila, kljuke, mehanizmi za odpiranje vrat, pokrova motorja in prtlja?nika, sede?i, tapete, strop, vrata, zavore, vzmetenje, stikala, gumbi, lu?i in ne vem kaj ?e vse...Zavira bolje, vo?nja je enkratna, povp. poraba cca 6L, z lepo vo?njo brez problema 5L, sedenje tudi po 10. urah ni problem...res ne vem...na MXki je edino oprijem (leder) na volanu bolj?i kot na volvaku...ne povzdigujem volvaka, pa? take so moje izku?nje.

P.S. Ampak V6 sound filinga ni? ne odtehta!

... in po tvoje je to zasluga proizvajalca avtomobilov ali proizvajalca akumulatorjev :ne vem:

Itak da ne...je pa zagotovo povezano tudi s kvaliteto elektri?nih napeljav in elektri?nih naprav v avtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

Tole pri nas je bolano, jest skoraj ni? ve? ne kupujem v SLO.

Primer (ok nisem na koncu kupil ker ne te?em ve? toliko):

http://www.sportsdirect.com/asics-gel-kins...ng-shoes-211141 , to?no tele (prera?unano v EUR iz UK za 120 EUR + po?tnina, je malo ve? ampak smo hoteli grupni shoping naresti), so v Intersportu 198 EUR :whatever::vskalo::vskalo: ...debili od debilov, in potem jamrajo kako trgovine ne laufajo.

Ha ha jaz ve?ino kupujem preko ebay-ja. Nike Airmax so me pri?le iz UK 105? pri nas so 150?...s tem, da je ta model pri?el k nam cca pol leta kasneje.

na e-bayu je licitacija in ne kon?na cena :ne vem:

V bistvu ima ve?ina novih stvari kon?no ceno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0. :glare:

Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok.

Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem.

Na? volvo navornik je star 8 let ima 171kkm pa ?e prvi akumulator...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Klical so me z LPP, da je ?e izdelana moja tablica po naro?ilu, katero sem naro?il ?ele v ?etrtek, 28.4.2011 - to pa je brziiiina! :danzoman:

@Si?i, ribe so ?e fajn za videt, sam kaj pa je tamav naredu na u?ku, k tole ne zgleda ni? fajn? :(

Ma to je dubu je?men :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil 10 dni na Kor?uli...kozli?ek na ?aru...teletina, jagnjetina in odojek na 'izpod peke'...grdobina, pajek in ?krpina 'le?o'...grdobina, ?krpina, gof, list, salpa, pic, fratar na 'gradele'...?kampi na 'buzaro'...morski pes 'frigani'... :harhar:

post-245-1304422515_thumb.jpg

post-245-1304422527_thumb.jpg

post-245-1304422536_thumb.jpg

post-245-1304422547_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo William je dobu danes svojo princeso Kate , jaz pa malo princesko Kajo. Me zanima kdo je bolj sre?en? - si upam stavit da jaz :bravo::bravo:

?estitke :bravo: welcome to the club :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

In raje vidim, da na?i zgubijo kot danes, kot pa da vidim od njih tako igro, kot jo je na zadnjih tekmah kazal Real.

To?no tako! Bo bolje v ligi prvakov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pismo Raul legenda ?e kar zabija. Gol pa asistenca... kdo bi si mislu, da bo Shalke prlezu tok dale?.

Raul pa Iker edina carja pri realu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e ti po resnic povem, velik raj?i vidm da jih London?ani ven vr?ejo iz nadaljevanja, kukr v naslednjem koraku va?i Katalonci! :D

Pi*da mam slab ob?utek za polfinale... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.