Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

ja to sm opazu da je pr?raufan na tisto za?i?ito ukol filtra. Pol je bol? da ga od?raufam ?

n? bat :) sam na blokado pa bomo mel takoj frej cesto :)

ja odrsafli ga tam stran

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

po?ila mi je ''dihtunga'' pri ?portnem filtru :(

ampak ravnokar zamenjana z novo, avto gre spet ko ?us :danzoman:

filter je fiksno prisraufan na karoserijo ne motor zato se ne premika skupaj z motorjem ko ga spana pri gasu sn ti pozabo povedat je ze blo tak pa sn pozabo prestavit meni je tudi ze eno vtrgalo daj si resi to ce se nisi :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:angry2::(<_< *** prou dost mam vsega, p**** gledam mx3 na avto.net in ko kli?m mi tip re?e da nima cajta da se sli?va u sredo (dans a ne) in ga kli?m mi re?e je ?e prodano. a res ni u slo za dubit solidne mx3? vem da sm zaj** k nism kupu une ?rne od v.mx3.j uporabnika ampak takrt sm meu ?e svojo garo za prodt pa brez ke?a sm biu totalno. AAAAAAAAAAA (sj vem da se vm ful smilm :D )

:D he,he ce bi ti vedo kolko jih je mene klicalo in se zmenlo da pridejo gledat pol pa sn doma pa dobeniga pa ga klices pa se tudi ne javi sami(( resni)) kupci kao teko da mi dan zajebe eni so cudni kot prodajalci eni pa kot kupci :angry2::angry2:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano
:D tudi lani sel iz siola na t-2 mam za manjsi gnar iste programe kot bi mogel met na sioli mega paket pa tudi steka nic nene no vcasih ampak proti siolu je zakon

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
:bravo: super dirka rosi je zakon se prav ni zdrav pa vozi ko norc skoda da je tak zajebo v zadnjem ovinku ampak ni vedo da ma stonera tak za riti

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
:angry2: katastrofa sploh ni blo nogometu podobno ampak tekmovanju za najboljsega padavcka(potapljaca)

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.