ampak ravnokar zamenjana z novo, avto gre spet ko ?us
filter je fiksno prisraufan na karoserijo ne motor zato se ne premika skupaj z motorjem ko ga spana pri gasu sn ti pozabo povedat je ze blo tak pa sn pozabo prestavit meni je tudi ze eno vtrgalo daj si resi to ce se nisi
*** prou dost mam vsega, p**** gledam mx3 na avto.net in ko kli?m mi tip re?e da nima cajta da se sli?va u sredo (dans a ne) in ga kli?m mi re?e je ?e prodano. a res ni u slo za dubit solidne mx3? vem da sm zaj** k nism kupu une ?rne od v.mx3.j uporabnika ampak takrt sm meu ?e svojo garo za prodt pa brez ke?a sm biu totalno. AAAAAAAAAAA (sj vem da se vm ful smilm )
he,he ce bi ti vedo kolko jih je mene klicalo in se zmenlo da pridejo gledat pol pa sn doma pa dobeniga pa ga klices pa se tudi ne javi sami(( resni)) kupci kao teko da mi dan zajebe eni so cudni kot prodajalci eni pa kot kupci
tudi lani sel iz siola na t-2 mam za manjsi gnar iste programe kot bi mogel met na sioli mega paket pa tudi steka nic nene no vcasih ampak proti siolu je zakon
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
:mi pijemoo: vse najbolljse stara sablja
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani